Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישר הבנתי שמדובר על הפיוז של הוונטה של המזגן ולא של המדחס.

זה קורה כשהוונטה גמורה, לא בגלל שהפיוז סוג ז'. אתם צריכים להחליף את הוונטות.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

הוחלפו הוונטות בשתיים חדשות, עדיין קורה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
המחיר של הבית פיוז זניח רוב הכסף זה על העבודה אז כן המחיר סביר.

7 דקות עבודה של חשמלאי/מכונאי רכב שוות 200 שקלים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
תופעה כזו קוראת לי שוב ושוב ברכב של אבי, פיאט דוקאטו 97. אצלנו זה הפיוז של הוונטה שנמס, שוב ושוב ושוב. אחרי שנמאס לי לסדר את זה הוספתי בית פיוז חיצוני וזהו, סה"כ יותר נוח לי להחליך את הפיוז כשהוא נמס. לא ברור לי למה נמס כל הזמן, אולי יש לי פיוזים סוג ז'.

האם גם הפיוז החיצוני נמס ? האם הרכבת פיוז בגודל סטנדרטי (מידות חיצוניות) או פיוז MAXI ?

בכול מקרה במקרים כאלה אני ממליץ דווקא על בית פיוז ופיוז בתקן היפני כמו שמותקן בחלק מהרכבים היפנים.

פורסם

גם החיצוני נמס, שמתי אחד בגודל סטנדרטי, כמו שהיה המקורי. מה זה פיוז בתקן יפני ?! הקטנים האלה כמו במזדה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בתחום האוטומטיבי נפוצים שלושה גדלים:

MINI blade

Regular=STANDART

MAXI blade.

ברכבים יפנים קיימים גם בתי פיוזים גדולים יותר אשר מאפשרים פיזור חום גדול יותר לכן ניתן למנוע את התופעה של המסת בית הפיוז.

אני רכשתי כמה בתי פיוזים כאלה תוצרת HELLA באיביי.

untitled.JPG

פורסם
7 דקות עבודה של חשמלאי/מכונאי רכב שוות 200 שקלים ?

7 דקות בחלום שלך או שהצטרפת לכנופיה.. איפה להכניס את הרכב לעמדה, לאתר את החווט שיש לחתוך (אולי צריך סיוע של שרטויטי חשמל ) לפנות רכיבים לעבודה, לגלות מוליכים, להלחים לבודד למקום במקום להחזיר מכלולים וחיפויים, לנקות אחריך ולבדוק תקינות המעגל החשמלי ואולי גם זרם על הנתיך.

חצי שעה נניח + חלק + מע"ם 200 ש"ח וזה מחיר הגון מאוד.

פורסם
7 דקות בחלום שלך או שהצטרפת לכנופיה.. איפה להכניס את הרכב לעמדה, לאתר את החווט שיש לחתוך (אולי צריך סיוע של שרטויטי חשמל ) לפנות רכיבים לעבודה, לגלות מוליכים, להלחים לבודד למקום במקום להחזיר מכלולים וחיפויים, לנקות אחריך ולבדוק תקינות המעגל החשמלי ואולי גם זרם על הנתיך.

חצי שעה נניח + חלק + מע"ם 200 ש"ח וזה מחיר הגון מאוד.

במיוחד בשבילך 12 דקות עבודה ללא תוספת זמן על הכנסת הרכב לעמדה ופתיחת כרטיס עבודה.

אין צורך בשום שרטוט חשמלי מכיוון שהחוטים נמצאים בצד השני של בית הפיוז.

פורסם

יש בתי פיוזים עם קונקטורים ואז חייב שרטוט על מנת לאתר את החווט הדרוש.

עכשי לשאלת המיליון דולר...ברכב של פותח השרשור בצעת פעם תיקון כזה שאתה מתחייב על הזמן שנקבת? באמת שאין צורך לענות.

200 ש"ח עבור ביצוע מעקף נתיך זה מחיר הגון ואומר את זה מי שעושה על בסיס יומיומי תיקוני חווט חשמלי ברכב.

• תוכן חדש...