Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני יומיים הכנסתי את הרכב (פיאט פונטו גרנדה 2009) למוסך מורשה מפני שהוא מעט התחמם באחת הנסיעות.

במוסך הוחלפה משאבת מים (מפני שהייתה תקולה) והוחלף טרמוסטט.

שמתי לב היום שכאשר האוטו עומד מונע ישנו רעש מוזר שנשמע כמו "נהימה" עולה ויורדת בתדירות יחסית גבוהה של 5-6 מחזורים בשנייה.

ברגע שלוחצים מעט על הגז (לא משנה אם ב N או בהילוך משולב) נראה שהרעש נעלם.

לא הצלחתי כל כך להבין אם הרעש מגיע מהרצועות והפולי או ממשהו פנימי יותר כגון המשאבה וכו',

אך הרעש לא היה עד לפני הטיפול במוסך (לא יודע אם קשור).

אציין שלפני 8-9 חודשים בוצעה החלפה של רצועת טיימינג (ללא החלפה של משאבת מים).

אשמח לעזרה מהירה שלכם. אני לא מעוניין למשוך את הבעיה הרבה זמן אחרי הטיפול במוסך...

צירפתי קישור לקובץ שהקלטתי - ניתן לשמוע יותר בבירור את הרעש הלך מהשנייה ה 18 כאשר המאוור מפסיק להסתובב.

תודה על העזרה.

https://www.dropbox.com/s/cijcl0fb8ha0ao6/%D7%A8%D7%A2%D7%A9%20%D7%A8%D7%9B%D7%91.m4a?dl=0

פורסם

מישהו אולי יודע?

אני חושב שאולי הרעש מגיע מאחד הפולים / רצועות אבל לא יודע להגיד מהיכן בדיוק (טיימינג או לא).

הרעש קורה רק כאשר המנוע בסרק על סל"ד של 700-800. ברגע שטיפה לוחצים על הגז, או אפילו מדליקים את המזגן והסל"ד עולה נראה שהרעש נעלם...

פורסם

נראה לי שעם כל הרצון הטוב של החברים פה, לא יהיה ניתן לאבחן בצורה מדוייקת מה הבעיה.

חזור למוסך ובקש שיבדקו. למוסכים יש סטטוסקופ ייעודי לרכב באמצעותו ניתן לזהות מיקום מדויק יותר של מקור הרעש.

stethoscope-car-16269-2793387.jpg

פורסם

אוקי, תודה על העזרה.

שמתי לב שהיום נראה שהרעש שהיה נעלם, או שהוא ממש חלש עד כדי כך שלא מבחינים בו.

אני אעקוב ואקפוץ אל המוסך אם אראה שהרעש עדיין קיים.

האם לפי מה שאני מתאר יכול להיות שהרצועה (בין אם טיימינג או כל רצועה אחרת) התיישבה במקומה אחרי מספרים ימים של עבודה וכעת הרעש נעלם?

תודה.

• תוכן חדש...