Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצתכם לכיסוי איכותי עבור הענטיקה הנאמן, שנישלף מהבוידעם והוחזר לחיים. אני מחפש כיסוי גוף טוב, משהו בסגנון spigen או אחר, כמו גם סוללה מקורית. מחפש מקום אמין לרכישה אינטרנטית.

עדיפות בארץ, וחיפוש ב- זאפ רק בילבל אותי יותר או שפשוט יש פרסום אבל אין במלאי :roll:

בלית ברירה ארכוש בחו"ל.

תודה רבה ושבת שלום.

פורסם

Otterbox נקודה. לדעתי מגן טוב עבור הגלקסי הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה. לא כל כך מסכים אגב עם המחיר של המותג הזה... האם יש המלצה אחרת?

אגב, בחיפוש אחר כיסוי והגדרת "גלקסי 2S", המצב די קשה.

לא כל כך מצאתי כיסויים; יכול להיות שכבר לא מוצאים בגלל חוסר ענין (מכשיר ישן)?

פורסם

~

מצטרף להמלצה על אוטרבוקס. לגבי המחיר אין מה לדאוג, מדובר בדגם ישן ולכן אם עדיין יש אותו למישהו במלאי הוא לא ימכר ביוקר. את שלי קניתי לפני שנה ב-14 דולר באיביי.

 

סוללה מקורית - חבל על הכסף, עדיף לקנות חמש תחליפיות באותו מחיר ולהחליף מדי שנה. שוב, בשלב זה כל סוללה מקורית למכשיר כ"כ ישן כבר תהיה בת שנה-שנתיים לפחות, מה שיקרב את ביצועיה לאלו של סוללה תחליפית.

 

תמיד אפשר להתעקש על חלקים מקוריים, כיסויים יקרים וכיו"ב, אבל כלכלית - כשמדובר במוצר מיושן - זה פשוט לא חכם במיוחד.

×
×
  • תוכן חדש...