Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מבין שאתה מדבר בלשון רבים? מי זה לנו? מי זה מצאנו?

לנו, הכותבים כאן.

פספסנו הכוונה לבעלי בראבו שאולי פספסו רכב עדיף בתקציב דומה.

אין צורך להתלהם

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי מתלהם?

סה"כ מוכיח מה שטענתי לאורך כל הדרך...

מה בדיוק הוכחת?

הבאת אלטרנטיבות, המלצת על רכב אחר באותו תקציב ושנתון?

פורסם (נערך)
מי מתלהם?

סה"כ מוכיח מה שטענתי לאורך כל הדרך...

אני לא מבין מה אתה חושב שאתה מוכיח, אני ביקשתי ממך אלטרנטיבות פעמיים-שלוש - אבל אתה עסוק בלהתנצח עם מישהו אחר על שטויות... חבל על הזמן של שניכם.

בסופו של דבר, מהשרשור הזה לפחות, אני לא ממש מבין את הביקורת שלך. פעם אחת, לאורך כל השרשור הזה, לא העלת אלטרנטיבה שקשורה ולו במעט להודעה של פות"ש - אלא היית עסוק בויכוחים מיותרים.

ואני לא גרופי של כלום, ואין לי בכלל בראבו, אני סתם מישהו שמחפש רכב... אבל מקריאה של התגובות פה אפשר ממש בקלות לסנן אנשים עם הודעות 'ריקות מתוכן עוזר' (גם הhaters, וגם כמה groopies). אם תעבור על ההודעות שלך ותמצא שורה שיכולה לסייע לי או לפות"ש בבחירה מוצלחת יותר, אשמח לרפרנס...

לבינתיים, מקריאה של הודעות 'מאוזנות' הן בעד והן נגד הרכב, עולה תמונה ברורה מבחינתי. אז לפחות הפורום ממשיך לספק את הצרכים של המתייעצים בו :mm_yeah:

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בוא נעזור לך בהבנת הנקרא קצת.

לפותח השרשור רשמתי שהבראבו אופציה טובה וציינתי מספר חסרונות בדוגמאת תיבה אוטו' לא מוצלחת. שהרכב לא מרווח מאוד ושאיכות הגימור נחותה מזאת של חלק מהמקבילות.

את ההתעסקות שלי בויכוחים - תשאיר לי.

לא רציתי לציין אלטרנטיבות מהסיבה הפשוטה - לא כי אני לא חושב שיש רכבים עדיפים - פשוט אני נתקלתי בנפשות הפועלות ויודע שיתנפלו כאן על כל הצעה.

מהקריאה של ההודעות ה"מאוזנות" עולה בדיוק - אחד לאחד - מה שאני כתבתי כבר בהתחלה.

ואני גם לא HATER של בראבו. גם כל מי שאמר שיש לה פגם כזה או אחר. זה רק בראש שלך כל העניין של הגרופים והשונאים.

שייפול האסימון שזה באמת סתם אוטו. רכב איזוטרי, שנכשל כשלון חרוץ פרט לקראספורום - שם הוא מככב כאלטרנטיבה השפויה למזראטי ג'יבלי.

פורסם (נערך)
בוא נעזור לך בהבנת הנקרא קצת.

לפותח השרשור רשמתי שהבראבו אופציה טובה וציינתי מספר חסרונות בדוגמאת תיבה אוטו' לא מוצלחת. שהרכב לא מרווח מאוד ושאיכות הגימור נחותה מזאת של חלק מהמקבילות.

את ההתעסקות שלי בויכוחים - תשאיר לי.

לא רציתי לציין אלטרנטיבות מהסיבה הפשוטה - לא כי אני לא חושב שיש רכבים עדיפים - פשוט אני נתקלתי בנפשות הפועלות ויודע שיתנפלו כאן על כל הצעה.

מהקריאה של ההודעות ה"מאוזנות" עולה בדיוק - אחד לאחד - מה שאני כתבתי כבר בהתחלה.

ואני גם לא HATER של בראבו. גם כל מי שאמר שיש לה פגם כזה או אחר. זה רק בראש שלך כל העניין של הגרופים והשונאים.

שייפול האסימון שזה באמת סתם אוטו. רכב איזוטרי, שנכשל כשלון חרוץ פרט לקראספורום - שם הוא מככב כאלטרנטיבה השפויה למזראטי ג'יבלי.

תודה על העזרה בהבנת הנקרא הלקויה שלי, אני מעריך אותה מאוד, אין ספק שאתה אלטרואיסט מן המעלה הראשונה. אני מזמין אותך לסייע גם למגיב מעליי (lionsh) - הוא כתב דברים דומים ולכן כנראה שהתבלבל כמוני, אולי גם הוא מאותגר בהבנת הנקרא?

אהבתי גם את הקטע של 'הכל בראש שלך הייטרס וגרופיס', כששתי שורות למעלה אתה רושם את אותו דבר שאני רשמתי (בנוגע לגרופים), ושורה למטה אתה מציג סרקסטיות מזלזלת שגם קצת מחזקת את החצי השני של דבריי - אבל היי אולי זו ההבנה הלקוייה שלי... ;)

אני לא חיפשתי לריב אני חיפשתי עזרה, היות שלקחת את זה למקום אחר אני מבין שאין סיבה לחשוב שהיא תגיע, אז נסיים את הדיון הפורה ונסכים שאני דיסקלט :)

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מצטער, רצית שאני אצטט את שניכם?

הסברתי למה אני לא מציע אלטרנטיבות.

הסברתי לך גם שאין הייטרס - יש אנשים שיש להם בראבו והם עיוורים מסיבות כאלו ואחרות. הגדיל ועשה כאן אחד שיצא על שלומי שנהג בחוצפה כי כבר יש לו שבועיים בראבו והרכב פשוט נהדר ויש אנשים שרואים את המציאות.

פורסם

אבל תבין, כשאתה אומר שהרכב 'לא נהדר' (עבור הדרישות של פות"ש), ולא מציע שום אלטרנטיבה - אתה בעצם לא עוזר... בהנחה שאתה נכנס לשרשור המבקש ייעוץ, על מנת לייעץ, איפה כאן הייעוץ? :o

ואני מבהיר - אני לא ציני, אני פשוט נמצא באותה צומת של פות"ש ומעריך את הדעות של האנשים כאן בפורום (עזרו לי לקבל החלטה שאני מאוד מבסוט עליה שנה שעברה, החלטה שבלי הפורום הזה לא הייתי מקבל). אני מת למצוא אלטרנטיבה לבראבו מהסיבה שההיצע של הבראבו די קטן ולא יזיק לי להרחיב את טווח החיפוש שלי - אבל לא רואה שום דבר שנכנס לנישה שלה.

פורסם

נקאמיצ'י ואוריאו, בחייאת - למה זה טוב עכשיו? במקום לדבר על הרכב אתם מנהלים דיון משעמם על מי צודק ונתפסים על משפטים אחד של השני, זה לא שתשכנעו אחד את השני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
נקאמיצ'י ואוריאו, בחייאת - למה זה טוב עכשיו? במקום לדבר על הרכב אתם מנהלים דיון משעמם על מי צודק ונתפסים על משפטים אחד של השני, זה לא שתשכנעו אחד את השני.

צודק, אני אפסיק.

(הרציונל היה לראות האם אולי אמצא עוד רכב למאגר האפשרויות חיפוש הנוכחי שלי, אבל זה באמת לא מתקדם לשום מקום...)

טוב אם מישהו מכיר מישהו עם בראבו רלוונטית, או כל רכב משפחתי אחר משנתון 2008+ עם פחות מ100Kק"מ זיקה לביצועים ותג מחיר של 50+-, אשמח לקישור או ה"פ. תודה!

פורסם

השם ישמור... מה עשיתם? כולה פיאט בראבו. איזה מלחמות? הייטרס, גרופיז, יציאות, חוצפה.

הבארבו אוטו נחמד, והמחיר הנמוך שלה הופך אותה לאטרקטיבית למדי כיד שנייה. גם אני שקלתי אותה, אבל מחסור בהיצע של ידניות עם מנוע טורבו וברמת האבזור הגבוהה (מניפיק'ה או איך שלא קוראים לזה והמג'סטיק, סנסיישן משהו) בשילוב עם אפשרות לעסקה טובה גרמה לי לקנות אוטו אחר (פונטו איבו טורבו).

בואו נהיה כנים, המנוע שלה לא מיוחד בשום אמת מידה. 1.4 מוגדש זה חביב ונחמד, וגם 120 כ"ס ו-21 מומנטים שמגיעים מוקדם מוקדם זה מאוד נחמד, אבל אני לא רואה איך מאזדה 3 או פוקוס 2.0 ליטר לא אוכלות את הבראבו בכל מיאוץ מהמקום. ובכוונה לא נתתי את הדוגמאות של פולקס' כי נראה שזה השוואה שהיא טאבו.

הבעיות של הבראבו נאמרו כאן, ושיחליט כל מי ששוקל לקנות אחת כמה הן רציניות.

לא יודע לגבי ההגה, כי לא נהגתי, אבל בפונטו (שאני מאמין שחולקת יותר ממכול הגה אחד עם הבראבו) הוא לא בדיוק מה שהייתי מכנה "חד ומתקשר" - ואת זה אני אומר בהוושאה לניסאן אלמרה (2003) והרבה מאוד מכוניות חדשות שנהגתי עליהן בשנתיים האחרונות.

הגיר הרובוטי, מתוקף אופי פעולתו, לא יכול להיות נוח יותר או חלק יותר או נעים באותה מידה כמו כפול מצמדים או אוטומטי רגיל. ושכל אחד יחליט כמה זה נורא מבחינתו. יש כאלה (כמו שלומי) שמוכנים בגלל זה לפסול מכונית על הסף, וזה לגיטימי. מאידך יש כאלה (כמו מישהו אחר שבטח ציין את זה) שלא מרגישים/למדו/התרגלו, וגם זה לגיטימי. בסופו של יום לא שלומי ולא המישהו האחר הזה שמים את הכסף על הבראבו ולא הם צריכים להתמודד עם הגיר.

רוצה אלטרנטיבות? אחלה. אבל בכלל לא אמרת מה אתה מחפש. אני זוכר משרשורים קודמים שחיפשת רכב "צעיר" ו"מגניב" (בערך, לא זוכר את הניסוח המדוייק). אז בבקשה - פיג'ו 308 או סיטרואן C4 עם מנוע 1.6 טורבו, וולוו C30, אותה המאזדה והפורד שהזכרתי למעלה (ולצורך העניין כל משפחתית 2 ליטר), סיטרואן DS3 (כנ"ל, עם מנוע הטורבו), פיג'ו 207 RC, הונדה סיוויק 1.8 ידנית. להמשיך?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רוצה אלטרנטיבות? אחלה. אבל בכלל לא אמרת מה אתה מחפש. אני זוכר משרשורים קודמים שחיפשת רכב "צעיר" ו"מגניב" (בערך, לא זוכר את הניסוח המדוייק). אז בבקשה - פיג'ו 308 או סיטרואן C4 עם מנוע 1.6 טורבו, וולוו C30, אותה המאזדה והפורד שהזכרתי למעלה (ולצורך העניין כל משפחתית 2 ליטר), סיטרואן DS3 (כנ"ל, עם מנוע הטורבו), פיג'ו 207 RC, הונדה סיוויק 1.8 ידנית. להמשיך?

האם כל האופציות שרשמת הן עומדות בדרישות הסף של שנת 2008+/- ושל מחיר של 50000 שח +/- ?

אם לאאז תעזור לנו על ידי צמצום הרשימה

פורסם

אני מאמין שעם מתיחה קטנה לכאן או לכאן (בתקציב למעלה או בשנתון למטה), חוץ מה-DS3 ואולי ה207 כולן אמורות לעמוד בקריטריונים במידה כזו או אחרת.

יש לקחת בחשבון שזה גם עניין של היצע. כשאני חיפשתי מכונית, שקלתי את הוולוו המדוברת והיו לא מעט מכוניות משנת 2008-9 שעמדו בקריטריונים. בבדיקה האחרונה שעשיתי, היו שם רק מכוניות חדשות יותר עם מחירים שנושקים ל-100K.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
טוב אם מישהו מכיר מישהו עם בראבו רלוונטית, או כל רכב משפחתי אחר משנתון 2008+ עם פחות מ100Kק"מ זיקה לביצועים ותג מחיר של 50+-, אשמח לקישור או ה"פ. תודה!

זה מה שאני מחפש.

משפחומטיות 2.0 ליטר פחות מתאימות לי אישית, כי אני לא אוהב אוטומטי רציף וכי אני פחות אוהב רכבים 'גנריים'. חלק מהרכבים שהצעת קטנים לי (נניח 207), וחלק יקרים (לא ראיתי וולבו מתחת ל70K), אבל אבדוק את ה308 והC4... תודה!

• תוכן חדש...