Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2005 מיצובישי לנסר קלאסיק 2.0 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני כרגע לא נוהג בשום מכונית ומעוניין לרכוש אחת כזו...

עכשיו אני רוצה לשפר אותה במובן של (ערכות שמשפרות את הביצועים של המנוע וכו.. )

חיפשתי בכול מני אתרים ולא מצאתי תשובה.

משהו שיכול להסביר לי קצת לעומק לאן אני נכנס והאם אפשר בכלל לשפר אותה ואיפה?

תודה!:-)

במחיר של ה-R אפשר לקנות M135 ועדיין ישאר לך כסף לקנות סוזוקי אלטו מהעודף...

פורסם

כמו שקודמי ציין, אם ברצונך לראות ולהרגיש את השיפורים אז הייתי בוחר ברכב Vag בעל מנוע 1.8T כדוגמת האיביזה/לאון/פולו/גולף/A3. יש לך את המנוע הנהדר והאמין הזה החל משנת 1999 ועד לשנת 2008. ככל שתקציבך יגדל כך הסיכוי להיתקל באקזמלר שמור יגדל.

פורסם

הגיעה בכלל לארץ גרסה כמו שפותח השרשור מדבר עליה או שהחופש הגדול התחיל מוקדם השנה?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הגיעה, ראיתי כמה ביד 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בטוח שבמספר סדנאות יוכלו לעבוד על הרכב ולהעלות ב-20% עד 30%, אולי אפילו 40%, את סיכויה של השילדה הרכרוכית והבלתי ספורטיבית בעליל לסיים את חייה בטוטאל-לוס לאחר שמנוע מעט חזק מדי יכוון אותה, בעזרת תת-היגוי פתאומי שמקורו הקשחה והנמכה חסרי הגיון, אל תוך עמוד התאורה הקרוב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יש לי אחת נורמאלית ולא משופרת :p (מנוע 2000 ידנית)

לגבי שיפורים, בגלל שזה מנוע אטמוספרי אין הרבה מה לעשות...

אבל אם ממש רוצים אפשר להתאים טורבו מאווטלנדר טורבו או EVO אבל זה מצריך הרבה כסף ושינויים (כמו למשל לשדרג את מערכת הבלימה כדי שתוכל לבלום את כל הכח הזה בזמן...)

• תוכן חדש...