Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום, רציתי לדעת אם ניתן להגביע את הרכב מבלי לקנות ציוד נוסף, כמו קפיצים או מוטות כל שהן, פשוט ללכת למוסך ולבקש שיגביע את הרכב?

 

מדובר בהונדה סיויק 07 תודה.

פורסם
היי שלום, רציתי לדעת אם ניתן להגביע את הרכב מבלי לקנות ציוד נוסף, כמו קפיצים או מוטות כל שהן, פשוט ללכת למוסך ולבקש שיגביע את הרכב?

 

מדובר בהונדה סיויק 07 תודה.

 

להגביה סיוויק?! עדיך כבר לשנמך ספורטאז'

"Turn on, tune in, drop out"

פורסם

כן להגביע סיויק יש לי את הסיבות שלי ותאמין לי שאני הכי הייתי רוצה להנמיך אותה עוד אפילו רק בשביל הפוזה אבל במקרה שלי ממש אין אפשרות להפך.

פורסם

על פי מה החלטת שהוא הורס? כי נמוך זה יפה? או כי הוא נוגע בבת קדושה לרכב היפני שלך?

כנראה שיש לו את הסיבות שלו, והם לא נשמעות סיבות טובות.

לצערי אני לא יכול לעזור לך.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לשאלתך - אין אפשרות להגביה את הרכב סתם ככה מבלי לקנות ציוד נוסף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יותר פשוט להשתמש בג'ק.

להגבהה תצטרך להחליף לכל הפחות קפיצים.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

Shai-sportwagon - אנחנו מדברים על הגבהה מבלי שהרכב של הבחור יצנח על הרצפה תוך כדי נסיעה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני אסתייג ואומר שאני לא יודע איך זה באוטו של פותח השרשור, הצגתי את האפשרות ואף ציינתי שזה חאפרי(לא הייתי מנסה), אך זה האפשרות היחידה ההגיונית מבלי להחליף חלקים ולהיכנס להוצאות כבדות.

אבל יש רכבים בין היתר מהדגם שבחתימה שנוסעים כך עשרות ואף מאות אלפי קילומטרים בתנאים קשים(שטח-שבילים) ללא "צניחה תוך כדי נסיעה".

נ.ב. זה לא תמיד גומייה יש חומרים/שיטות מגוונות לעניין.

×
×
  • תוכן חדש...