Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 100-120 k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה להחליף סונטה חדשה (כך קראו לרכב) שנת 2007 מנוע 2400 למשהו אחר בין שנתיים שלוש בתקציב של 100,000-120,000.

הרכב יעשה כ-10,000 ק"מ בשנה.

מחפש מנוע חזק, אמין, מעט טיפולים ובלי משאבת דלק צמודה

עדיפות ליפניות/ קוריאניות

חשבתי על קורולה, מזדה 6 או לעבור לדגמי הקרוסאובר של קיה או יונדאי

דעות? רעיונות לכיוונים אחרים בתקציב הזה

תודה

פורסם

הייתי הולך על הקיה ריו, רכב אמין מחברה אמינה (אחרי התלבטויות רבות אני קניתי את הפיקנטו שלהם). וביחס לשאר האלטרנטיבות שהצעת, צריכת הדלק אמורה להיות יותר טובה.

פורסם

אם אתה חושב על משפחתית גדולה אני הייתי בודק דווקא את ה-I40, מכונית גדולה ומאוד נוחה ושקטה.

מעבר לזה, לדרישות הצנועות שציינת כל רכב יוכל לענות.

בעיקרון בתקציב שלך רלוונטיות משפחתיות חדשות, או משפחתיות גדולות וג'יפונים משומשים, הכל עניין של העדפה.

הקילומטראז' השנתי שלך נמוך לכן לדעתי לתת משקל גדול לצריכת דלק זו טעות, ההבדלים יהיו קטנים עד זניחים, במיוחד במחיר הדלק הנוכחי.

פורסם

אני אישית לא מתלהב מג'יפונים ומעדיף משפחתית גדולה. במקרה שלך הייתי בוחר במאזדה 6. אם אתה רוצה ג'יפון ההבדלים בין יונדאי לקיה לא גדולים והבחירה היא כבר עניין אישי.

פורסם

מסכים עם מיקי, אתה לא נוסע הרבה וחבל שתיתן משקל יתר לנושא צריכת דלק. אם אתה לא בקטע של ג'יפונים ומחפש רכב שירגיש לך חזק, בדוק אם מאזדה 6 עם מנוע 2.5 ליטר נכנס לתקציב שלך. במידה ולא מה דעתך על פיג'ו 508 או סופרב. אני יודע שכתבת שאתה מעדיף יפנית/קוראנית, אבל אני מציע לך לשכוח מהסטיגמות הישנות, הן כבר לא רלוונטיות.

פורסם

מסכים עם yaronc, מאזדה 6 עם מנוע 2.5 ליטר היא מכונית מצוינת וגם מגיעה מאוד מאובזרת. אם לא מתאים, פיג'ו 508 היא אופציה מעולה ולדעתי טובה יותר מהסופרב ׁ(גם בגלל המוניטין הגרוע של ה-DSG) ושקולה למונדיאו.

פורסם

אתה יכול גם קאמרי - או אפילו קאמרי היברידית למען החסכון והביצועים. ללא ספק רכב מפנק יותר מהאופציות שעלו כאן, ודומה יותר בסגנונו האמריקני לסונטה הגדולה.

משומשות כמובן.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים. השכלתם אותי מאוד. מכיוון שהנוהג העיקרי ברכב הזה תהיה אשתי והיא דווקא נוטה לקרוסאוברים, ברשותכם אפתח אשכול נפרד איזה מהם עדיף. אשכול נפרד כדי שיהיה קל למחפש תשובות נוספים . ושוב תטודה רבה

• תוכן חדש...