Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן II בתקציב של 12k בערך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קראתי פה לא מעט על הרכב ונראה שזו אופציה טובה בפרמטר של עלות תועלת,ובכלל.

למרות נושא תקלות החשמל ועוד,לא אוכל להגיע לתקציב בו נכנסות שנים 2007 וצפונה ולכן אבקש להתמקד באלה שנכנסות בתקציב.

הרכב ישמש לנסיעות בתוך העיר משהו כמו שלוש פעמים בשבוע,מינורי לגמרי.

מיועד לחמותי שמוציאה את הילדים מהגן ומבית הספר שלוש פעמים בשבוע וארצה רכב בטיחותי יחסית לתקציב עם אמינות סבירה.

רכב זה יחליף קסארה 2001 מנוע 2000 שהייתה מצויינת שנתיים וחצי ועכשיו התחילה עם בעיות כאלה ואחרות שהחלטתנו להחליף.

אני מעדיף לרכוש ממוכרי הפורום מטעמים ברורים אך לא מצאתי כזו. בנוסף,יש 406 2002 בלוח שנראית סבירה. לא יודע הרבה על מידת האמינות שלה,אשמח לחוו״ד.

בנוסף,משיטוט מהיר ראיתי גם מגאן 2005 ב10000₪ ממגרש בחדרה וכאלה. מעדיף מאוד להימנע.

תודה חברים ושבת שלום.

פורסם

בתקציב כזה אתם לא תתקדמו הרבה, מה הבעיות של הקסארה וכמה יעלה לתקן אותן?

רכב במחיר כזה ובעיקר מגאן כנראה שלא יהיה במצב טוב במיוחד.

אני ממליץ בחום לחסוך יותר כסף לרכב שמור במידה ואפשר.

צריך לקחת בחשבון שהמגאן רגישה להזנחות ולא סתם מצאתם אחת שנת 2007 ב12 אלף ש"ח, כנראה שמצבה לא מהטובים.

מומלץ לקנות מגאן החל משנתון 2008 שכן אז עברה מתיחת פנים ואמינותה השתפרה מהותית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הקסארה בסדר,פשוט עכשיו הלך סטארטר והוזמן קולר שמן מנוע עבורה,וסהכ היא מפגינה אמינות. חשבתי שלמטרה הזו,של מספר פעמים בשבוע בתוך העיר,זו אופציה לא רעה. אגב,אני מדבר על שנתון 2004 ואולי 2005. אין לי יומרות למצוא 2007 שמורה כי ברור לי המצב בשוק. מצד שני,האם זה מופרך למצוא אחת שמורה משנתון נמוך יותר בתקציב האמור?

פורסם

בתקציב שאתה מדבר עליו - תישאר עם הקסארה.

הסיכוי למצוא רכב שמור שייתן שקט נפשי ב 12 אלף - נמוך עד אפסי. רוב הסיכויים שתמצא את עצמך עם רכב שיעשה לא פחות בעיות מאשר הקסארה שלך.

חכה שיהיה לך תקציב יותר משמעותי ואז תשתדרג.

פורסם

אולי כן שווה להתאמץ טיפה במחיר ובסבלונות. אני מכרתי לפני שלושה חודשים מגאן 2007 שהייתה במצב מצויין ב15.5k. ניסיתי למכור במחיר יותר גבוה ודי היתה לי סבלנות אבל אחרי כחודש וחצי בערך הבנתי מה מצב השוק והתפשרתי. אולי כן כדאי לך לנסות למתוח במעט את התקציב ואת הסבלנות. אני אגב מאוד מתגעגע למגאן. רכב מעולה!

פורסם

אני קניתי מגאן 2 שנת 2004 עם 100 אלף ק"מ ב 12אלף.

אחרי הקניה עשיתי טיפול 100 , כולל טיימינג , החלפת משולשים , החלפת צמיגים , כיוון פרונט ועוד מלא דברים..

השקעתי על הרכב עוד 6 אלף בנוסף לקניה.

אני יכול להמליץ לך על מגאן כי אחרי היישור קו הזה הרכב מדהים לדעתי, אני לא מאמין שתמצא רכב כלכך שמור במחיר כלכך נמוך..

היום הלכתי לעשות טסט לרכב והציעו החלפה ראש בראש על ניסן אלמרה 1.8 שנת 2002 או על וולוו S70... צחקתי והלכתי..

תחפש לאט לאט ובהצלחה

פורסם

תודה אמיר.

נראה שהזמן הוא הפרמטר הכי קריטי פה. ככל שאוכל להמתין,כך ייטב. הסיבה לפתיחת השרשור היתה לקבל חוות דעת על הרכב כי זכרתי שבשנתון גבוה כבר תוקנו מחלות ילדות רבות.

פורסם

הגיר מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רגיש. כמו כן, לחלקי הפלסטיק הפנימי יש נטייה להתקלף ( כמו מן שכבה של פלסטיק גמיש ). בנוסף ישנם דגמים מאובזרים יותר ופחות. דגם הביזנס קצת מחפיר מבחינת אבזור ( שני חלונות חשמל ומראות ידניות ).

בכל מקרה קח בחשבון שהרכב הזה ישאר איתך להרבה שנים ( כי למכור אותו כבר כנראה לא תצליח ).

בקיצור אני ממליץ לוותר. חבל על הכסף. תחסוך עוד קצת וקנה משהו גם מוניטין יותר טוב.

פורסם

אני בעלים ל"מגי" שנת 2004, גימור EX - האצ'בק .

חוות דעת שלי על הרכב :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?527406-סיכום-שנה-וחצי-מגאן-2-2004-אוט

זה רכב שאתה מקבל מלא דברים בכלום כסף בגלל סטיגמות :) .

ואל תשכח שהרכב קיבל 5 כוכבי בטיחות !!!

כול הרכב תוכנן למקסימום בטיחות.

רכב שהוא מומלץ בחום.

אם יש לך שאלות על הרכב הזה,

אשמח לענות .

פורסם

אני עברתי מקסארה 2.0 למגאן 2 טורבו דיזל 1.5.

רכב מאוד מומלץ! אם כי יש קצת מחסור בכוח לעומת הקסארה 2.0

בתקציב שלך הייתי בודק כל רכב ב4 עיניים.

• תוכן חדש...