Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר של אחותי נסע בתוך העיר ובזמן שחיכה ברמזור, ראה אנשים מחכים להסעה בגשם וסימן להם להכנס לאוטו והוא יקפיץ אותם.

מיד לאחר מכן ניגשת אליו שוטרת מסמנת לו לעצור, ואומרת לו "עשית מעשה טוב ועכשיו תקבל על זה קנס"

אין לי מושג מה לחשוב על השוטרת הזו, אבל מה החוק אומר בעניין הזה בכלל?

פורסם

אם הרמזור התחלף כשהעלה נוסעים הוא יכול להיות מואשם בעבירה על סעיף 21 ב' (3) - הפרעה או עיכוב התנועה.

אם העלה נוסעים מצד שמאל או כשהוא בנתיב השמאלי , העבירה היא על תקנה 81 (2) -

לא יעלה לרכב אדם, למעט הנוהג, ולא ירד ממנו ולא יניח הנהג או הממונה על הרכב לעלות אליו או לרדת ממנו, אלא –

(2) מצדו הימני של הרכב כשהוא עומד בצד ימין של הדרך;

פורסם

אכן מדובר בתקנה 21 ב' (3). לא יודע אם הרמזור התחלף או לא אבל לפי מה שהבנתי היה פקק של יותר מ"רמזור ירוק וסע".

מה שזעזע אותי הוא שהשוטרת אמרה לו "עשית מעשה טוב ועכשיו תקבל על זה קנס" והוא קיבל קנס על 500 ש"ח.

פורסם

הוא יכול לבקש להישפט ולהגיד שהוא יותר שמה שהוא עשה לא בסדר אבל בגלל שירד גשם אז הוא רצה לעזור לאנשים וכל זה קרה בפקק, ככה שלא יוצא מצב שהוא חסם נתיב בשביל לעזור להם.

גם ככה כולם עומדים.

פורסם

המלצתי: אם יש עבר תעבורתי נקי ואתה לא מאלו המבצעים הרבה עבירות, הייתי משלם ושוכח.

בנימה אישית, גם אם עיכבת את התנועה במעט, מדובר במקרה לא נעים. לדעתי היה מקום להפעיל שיקול דעת ולא לתת לך דו"ח, בייחוד כשהשוטרת הבינה שמדובר בנוסעים אקראיים שבחרת לעלות. סתם מגעילולה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היה לי פעם מקרה דומה כשעצרתי לחייל מסכן עמוס תיקים מיד אחרי הסיבוב כי לא רציתי שירוץ 100 מטר עד עם כל התיקים עד הטרמפיאדה,

עצרה אותי ניידת, אמרתי להם "אתם צודקים ואקח להבא לתשומת ליבי, אבל מצד שני שיחשבו על זה שאם לא הייתי עוצר לו יש מצב שהיו נאלצים לחפש אותו בלילה"

הם חייכו ושחררו אותי לשלום.

מאז לא אוסף אנשים בצומת, מי שניגש אלי ברמזור, אני מסמן לו להגיע לטרמפיאדה שאחרי הצומת, ושם אני עוצר.

תכל'ס עבירה הוא עבר. מה שאומרים לשוטר במצב הזה מאד חשוב, מעניין מה הוא אמר לה שיא התבטאה ככה.

• תוכן חדש...