Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[יעוץ]הבדלים בין 2 מסכי מחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר כתבתי:
אתה סגור על זה?

אני לא אוהב את המסכים של מאג. הם אמינים , אבל התמונה לא הכי איכותית וחדה שיש.

בכל מקרה , גם Viewsonic מעולים! יותר טובים ממאג ו-LG.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אתה סגור על זה?

אני לא אוהב את המסכים של מאג. הם אמינים , אבל התמונה לא הכי איכותית וחדה שיש.

בכל מקרה , גם Viewsonic מעולים! יותר טובים ממאג ו-LG.

תעשה חיפוש ב GOOGLE ל Sony discontinuing CRT

אני ממהר עכשיו.

מי שקונה עכשיו מסך מחשב CRT הוא ימשיך להשתמש בו אחרי שיפסיקו למכור בעולם מסכים כאלה.

זה לא יקח עוד הרבה זמן.

צודק על Viewsonic

אייל

פורסם
תעשה חיפוש ב GOOGLE ל Sony discontinuing CRT

אני ממהר עכשיו.

מי שקונה עכשיו מסך מחשב CRT הוא ימשיך להשתמש בו אחרי שיפסיקו למכור בעולם מסכים כאלה.

זה לא יקח עוד הרבה זמן.

צודק על Viewsonic

אוקיי ,

אני נגד מסכי LCD. למה? יקרים , והם לא טובים לגיימרים.

היתרון שלהם - דקים..

ד"א , היתרון הזה זמני , כי אט אט חברות המסכים (Lg , Samsung וכו') מפתחות צגי CRT דקים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני רוצה להוסיף גם כמה דברים לדיון:

א. אני טכנאי מחשבים בהכשרתי (מסתבר שכמו חצי מהאנשים פה), לא עוסק יותר במקצוע.

ב. עברו תחת ידיי המון המון המון מחשבים וגיבשתי לי דעה מוצקה - רק MAG, להן ההסבר:

1) המסכים הנ"ל אמינים מאוד, עובדים ועובדים ולא עושים בעיות - בדיוק כפי שמצפים ממסך שיהיה, אני אישית רכשתי את הMAG הראשון שיצא עם שפורפרת טריניטרון אי שם בסוף שנות ה-90' ומאז אני איתו - יש לציין ללא שום תקלה או עייפות של המסך. דוגמאות מהסוג הנ"ל של MAG שמחזיקים שנים ואנשים שרק מחליפים MAG ב-MAG (מ-CRT ל-LCD או לדגם יותר חדש יותר) לא חסר לי.

2) האיכות שבה רואים היא טובה מאוד, אין לי ספק כי יש מסכים יותר טובים, אבל יחסית למחיר האיכות היא בין הטובות שניתן למצוא וזה מביא אותי לנק' הבא:

3) המחיר - הMAG מתומחרים בצורה הוגנת לחלוטין ולא OVERPRICED כמו חברות אחרות (SONY), כאן משלמים על המסך ולא על השם.

בקיצור יש כאן שילוב מצויין של איכות + אמינות + מחיר הוגן = מה שנתן חבילה מצויינת להמון לקוחות ברחבי העולם.

ג. מסכי LCD: הדור החדש של LCD אינו נחות מ-CRT ומי שטען של"גיימרים" עדיף CRT אינו צודק עוד, מסכים חדשים עם זמן תגובה של 12MS ורזולוציה/חדות מצויינות נותנות מענה מצויין לגיימרים, ככה שאין חשש למעבר ל-LCD, במידה ויודעים איזה מסך לרכוש (בעבודה עוד יש לי IBM 18" LCD שפשוט גומר לי את העיניים).

לשימוש כותב ההודעה המקורית.

• תוכן חדש...