Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשת עזרה :איפה ניתן למצוא מסנן אויר מ ק ו ר י , או חליפי טוב מניסיונכם ,לטיפול השנתי במזדה שלי :מזדה 3 ,ה-1600 מיוני 2009 (צורה ישנה).תודה מראש למסייעים.

פורסם

חלפים מקוריים למאזדה זה חזי דלאל בתל אביב.

או שתמתין להצעת מחיר מאבי חלפים JUSTMOTOR

או שתקנה חליפי איכותי של MANN ב-100 שקל מאיביי:

http://www.ebay.com/itm/C3220-MANN-HUMMEL-AIR-FILTER-/311171010341?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item48733ccf25

MANN.JPG

Stay Dirty

פורסם

יש לך יבואן של פילטרים של mann שיושב בלוד.

וכל המקומות האחרים זה גם אופציה.

כל פילטר אוויר מחברה טובה יעשה את העבודה התעקשות על מקורי היא סתמית.

קפוץ למורשה מזדה תבקש שימכרו לך אחד.

פורסם

מסנן אוויר חליפי ושל MANN יעשה לך את העבודה מצויין, מסנן מקורי סתם יקר בגלל השם ושזה "מקורי" (כולה חתיכת נייר ספוגי אוורירית), אמנם לא יקר בטירוף ככה מה שתמצא - מה טוב

Opel Adam S 2017

פורסם
מסנן אוויר חליפי ושל MANN יעשה לך את העבודה מצויין, מסנן מקורי סתם יקר בגלל השם ושזה "מקורי" (כולה חתיכת נייר ספוגי אוורירית)

ממש ממש לא.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אומנם סרטון של טויוטה, אבל תקף לכל כלי הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר על הסרטון תמיד חיפשתי סרטון או ניסוי כמו בסרטון שיוכיח את הדעה שאין כמו מקורי.

אבל שאלה שעלתה לי לראש, החברה עצמה מייצרת אותם (את הפילטרים), או זה כמו בפלאגים שנניח NGK מייצרת ליונדאי

ולא החברה עצמה מייצרת?

רועי

פורסם (נערך)

את המסנן אכן מייצרים ספקי משנה כגון MANN או DENSO,לדוגמא.

ניתן להשתמש במוצרים חליפיים בתנאי שהם מחברה מוכרת ושבקטלוג שלה קיים מסנן שמתאים לרכב שלך.

ניתן להכנס לאתרים של אותן חברות וע"פ המק"ט המקורי ו/או סוג הרכב שלך למצוא את המסנן המתאים.

ואם בוחרים ללכת לכיוון זה אז כמובן שעדיף לדעת מי ספק ה- OEM ולרכוש את המסנן שלו.

לדוגמא,שני הלינקים הנ"ל:

1. MANN

2. DENSO

ADZ

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

הדיון הזה עולה כל פעם כשמדברים על חליפי VS מקורי.

אני מאמין שאין בעייה עם פילטר אוויר תחליפי מחברה מוכרת. לא במידה, לא בספיקה, לא באיכות הסינון ולא באורך החיים. עם זאת אני לא יודע אם זה באמת נכון ואין אף אחד עם צב"ד לפילטרים שיוכל לאמת או להפריך את הדבר. בגלל הספק הזה אני ממליץ להשתמש במקורי.

לגבי פילטר תחליפי OEM - גם כאן אני מאמין שמדובר באותו הפילטר 1:1 אך אין דרך ודאית לקבוע את זה, האם זה אכן אותו חומר בסנן, עובי, גודל וכו'. נתתי פעם דוגמה של נקניקיות עוף יחיעם לעומת נקניקיות עוף של שופרסל, שלמרות ששניהם מיוצרים באותו המפעל היה הבדל ברשימת המרכיבים והסימון התזונתי, כך שלא בהכרח תמיד מדובר באותו המוצר גם אם הוא יצא מאותו המפעל.

איתמר

• תוכן חדש...