Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תלוי בסיטואציה.

לדוגמא, בסרטון שהעלת רואים שעל המסנן רשום בהמשך למקט של טויוטה גם DENSO והמקט שלה.

גם בשרשור שעזרת לי למצוא מקטים מקוריים למסננים של ההיילקס היה רשום על מסנן השמן המקורי שהיה מורכב על הרכב המקט של טויוטה והמקט של DENSO, ובמקרה כזה לדעתי אין בעיה להשתמש בפילטר של DENSO.

לא נראה לי שייצרן הרכב יטביע את הפרטים של יצרן המסננים כולל המקט שלו אם המסנן לא מתאים.

נכון שבמקרים מסוימים המסנן מיוצר ספציפית עבור יצרן הרכב לפי ספציפיקציות מיוחדות ותהליך בקרת איכות מוקפד יותר, אבל במקרה של יצרני מסננים מוכרים ואיכותיים אני לא חושב שזה המקרה מפני שהם לא יסתכנו בלהוציא מוצר ולהצהיר שהוא מתאים כשבפועל הוא לא.

עריכה אחרונה על ידי adz

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

במידה והמסנן שלך הוא מקורי תנסה לראות מה המקט הרשום עליו,כנס לאתר של DENSO וחפש את התואם שלו.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
רק רשמתי דוגמה אין לי צורך במסנן חד פעמי אני משתמש ברב פעמי של שלK&N

היי,

רב פעמי אתה מתכוון לפילר שמגיע עם ספריי לניקוי?

לדעתי הוא אולי מנקה אבל היכולת סינון שלי לא חוזרת לעצמו, שוב לדעתי אולי מישהו יגיד נגד הדעה הזאת.

רועי

• תוכן חדש...