Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר שלי החנה את רכבו במקום המסומןבכחול לבן. מדובר בחניה בודדת של כחול לבושלפניה ואחריה המדרכה מסומנת באדום לבן. אתמול הוא קיבל דו"ח של שיטור עירוניבבני ברק (דו"ח משטרה לכל דבר) על חניה באדום לבן. הוא צילם את האוטו שעמדבכחול לבן ולא באדום לבן. השאלה מה עושים עכשיו? הצילום של האוטו לא מחייב, המשטרהיכולה לטעון שהחנתי אחרי זה את האוטו בצורה כזאת. מיותר לציין שזה מילה שלי מול מילה של השוטר. עובדה נוספת,הפרטים של הרכב לא רשומים בברור כלל הדוח מסיבה שאינה ידועה לנו, ובסוג הרכב כתוברנו כאשר מדובר בכלל במצובישי גרנדיס, חברי בדק במסוף המשטרתי וראה כי הדוח באמתרשום על האוטו שלו.

מה ניתן לעשות?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

האם רשום בדו"ח שהרכב צולם?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא שאלתי אם הוא חייב צילום שאלתי אם הרכב צולם ואני מבין שהתשובה היא לא.

מה נשאר לעשות

לשלם או להילחם.

למה בקטע הזה החניה מותרת ובשאר הדרך לפני ואחרי החניה אסורה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כי זה רחוב צר ויש סיבוב לפני זה, כדי לא להפריע לרכב שבא מרחוב אחר. זה הסיבה שאני משער, המציאות היא כי יש חניה אחת של כחול לבן, השאלה איך ניתן להלחם על זה.

אם הרכב היה מצולם יו רואים בברור הוא עמד בכחול לבן

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם (נערך)

יהושוע 14 בני ברק. מדובר בחניה מסודרת לגמרי, לא פריקה וטעינה וכד'.

אתה יכול לתרשם מהמקום בגוגל מפות, לצורך הענין ,הסוונה המצולמת עומדת בדיוק בכחול לבן

עריכה אחרונה על ידי naftali

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

התרשמתי

מקום הזוי מכל בחינה לאשר בו חניה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...