Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותי יונדאי i10 שנת 2012 שקניתי מהיבואן.

בפסח האחרון מלאו לאוטו שנתיים ולמרות שקילומטרז היה נמוך (12 לערך) עשיתי טיפול שני בגלל שעברה שנה - לפי הספר רכב או שנה או ק"מ.

לאחרונה החזרתי את הרכב ליסינג שיש לי מהעבודה אז אנחנו מרביצים ק"מ וכיום עומדים על 34K אז עשינו מפסח האחרון עד היום 22K שזה הרבה. השאלה היא האם אני צריך לחכות שיעבור שנה או שאגיע ל55K כמו שכתוב בספר רכב או.

שעלי לגשת למוסך לטיפול כי האוטו עבד קשה והרביץ ק"מ.

אשמח לתשובה מנומקת

המון תודה.

פורסם

שלום,

כידוע לך היצרן קבע מספר קילומטרים מסויים או שנה לטיפול.

אם הרכ עבר נסיעות קשות, אז לא יזיק להקדים, אפילו יועיל.

נסיעות קשות זה אומר, נסיעות קצרות, 5 אנשים לעיתים דחופות, וו גרירה, אם נסעת הרבה בדרכים מאובקות.

כל כמה קילומטרים אתה צריך לעשות טיפול?

רועי

פורסם

אם אתה רוצא שהרכב שלך ישרוד את ה 100K לפי הנסיעות שלך צריך לטפל לפחות פעמיים בשנה. (שמן מנוע) כל השאר לפי הנחיות יצרן.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

עד שנת 2009 כולל היו הוראות לטיפול כל שנה או 15,000 ולאחר מכן, כל שנתיים או 20,000 ק"מ.

אי ביצוע טיפול בזמן,לא רק שיפגע באחריות גם יעשה נזק גדול ולא רצוי למנוע ולשאר מערכות הרכב.

לדעתי,כדאי לבצע טיפול בהקדם האפשרי של ללפחות החלפת שמן+מסנן שמן ואולי גם מסנן אוויר.בדוק גם מבחינת ק"מ,מה הוראות ההחלפה לשמן הגיר -חשוב מאוד ! (עד 2009 הייתה הוראה להחליף החלפה ראשונה לאחר 3 שנים או 36,000 ק"מ ולאחר מכן כל שנתים או 24,000 -שוב המוקדם מביניהם).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...