Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 vs סקודה אוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשני רכבים שונים בתכלית.

כל אחד והיתרונות שלו.

נקודה חשובה שאתה צריך לשקול - זה עניין המרווח.

אם אתה צריך לשכן מספר ילדים מאחורה וצריך תא מטען גדול וכו', אז מאזדה 3 כנראה לא תענה לך על הצרכים.

אם עניין הגודל לא משנה, אז רק נסיעות מבחן יתנו לך את המענה.

שני הרכבים טובים מאוד.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתקציב של 130 אש"ח איזה רכב הכי חזק ואיזה הכי מאובזר?

מבין המאזדה לאוקטביה, המאזדה מעט מאובזרת יותר וגם חזקה יותר. אם אתה מחפש מכונית מאובזרת יותר בתקציב הזה, ומבלי להתפשר על ביצועים, בדוק את ה-308.

פורסם (נערך)
מה הצריכת דלק של המזדה? ובאיזה תמהיל?

זאת הצריכה,ממוצע ל 3000 ק"מ 60% עיר+40% מחוץ לעיר.

7.2ל\100 ק"מ

מנוע 2.0 \165 כ"ס

ומזדה ,הרבה,הרבה,הרבה יותר מובזרת מאוקטביה

20141223_165458.jpg

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
זאת הצריכה,ממוצע ל 3000 ק"מ 60% עיר+40% מחוץ לעיר.

7.2ל\100 ק"מ

מנוע 2.0 \165 כ"ס

ומזדה ,הרבה,הרבה,הרבה יותר מובזרת מאוקטביה

[ATTACH=CONFIG]408358[/ATTACH]

יש למאזדה ריפודי עור?

פורסם

המזדה מזכירה לי את הפוקוס בפעם הראשונה שישבתי בתוכה-המון כפתורים והמון מידע.

המסך (כמו הרבה מולטימדיות) נראה לא מלוטש מספיק, עם תיאורים מוגזמים כמו "משק הדלק", בתוספת קצת דרמה של "לא מוכן", וכפילות נתונים של צריכת הדלק (קיים גם בלוח מחוונים).

פורסם

מסך המולטימדיה במזדה ניראה מזעזע - תקוע באמצע שום מקום ולא אינטגרלי. הגה עמוס מאוד בכפתורים. צריכת דלק 7.2 ליטר ל100ק"מ טובה מאוד למנוע בנזין אטמוספרי בנפח שני ליטר. מרשים מאוד לצריכת שמעל חצי עירונית.

leo69, בדקת מה צריכה האמיתית לפי תדלוקים או שאתה בודק רק לפי המחשב (שברוב המקרים מאוד אופטימי). בדוק צריכה אמיתית מתדלוק לתדלוק, תבדוק כמה ליטרים מלאתי למיכל מלא וכמה קילומטר עברת. תעשה ממוצע של מספר תדלוקים ותגיע קרוב מאוד לצריכה האמיתית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אכן יש

עור להגה, ידית הילוכים ומעצור יד,חשבתי שהוא התכוון למושבים.אני לא מסכים אתך לגבי הליטוש של מולטימדיה,אני ראיתי כמה וכמה מערכות מולטימדיה וזאת של מזדה בין הטובות והפשוטות להבנה.

תפעול וגם המיקום שלה מצויין,גם במרצדס,במוו,אודי ובעוד חברות בחרו במקום הזה,אבל לגבי העברית,אתה צודק,יש שם עוד הרבה הברקות...

:-D,נראה לי שהיפנים פשוט פנו לגוגל טרנסלייט כשהיתה להם בעיה.

בסה"כ תוך כמה שעות של לימוד והסתגלות למערכת ולחצנים שבהגה התפעול נהיה אינטואיטיבי.

הגדרות של מערכת כל כך גמישות ומרובות שכל אחד יכול לסדר לעצמו את הרצוי לו.

בעזרת המערכת אתה יכול גם לעשות כיוונים עדינים של כל הרכב...לדוגמא:כיוון של חיישן אורות וגשם,זמן שתאורה דולקת בתוך הרכב,נעילת דלתות ועוד המון דברים.

ה "לא מוכן"--זאת מערכת של I-STOP שמנותקת:-P

נתון של מחשב דרך קרוב מאוד לבדיקה עצמית שלי,אז בסך הכל המדידה של מחשב נכונה. מערכת I-STOP לפי בדיקה שלי חוסכת לי כ 5% בדלק,היא רושמת לי מרחק מצטבר שחסכתי על ידי דימום מנוע ברמזורים.

היא חסכה לי כ 150 ק"מ על 3000 שצברתי.

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

גם בלוח מחוונים יש כמה דברים מעצבנים כמו מד מהירות דיגיטלית, מד דלק דיגיטלי והעדר מדחום מנוע(?).

ובצד היומרני שמו מד סל"ד מי ישמע זה פורשה 911.

porsche-911-gt2-05.jpg

• תוכן חדש...