Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בקרוב אישתי תלד ואנחנו מתחילים לבדוק ולברר לגבי עגלות.

העגלה שאישתי בחרה ונעולה עליה היא עגלה bebecar ip op מדגם מסויים שעולה בארץ 6600 ש"ח.

חשבתי לנסות לברר לגבי רכישת בחו"ל, העגלה מיוצרת באירופה ולא נמכרת בארצות הברית.

מכירים אתר אירופאי שמוכר עגלות ושולח לישראל? מה לגבי מיסים? איזה מיסים אצטרך לשלם על הכנסת העגלה לארץ?

בנוסף, מצאנו את העגלה ביד 2 בחצי המחיר, אבל לאחר שימוש של כמעט שנה וחצי, ואני לא מתלהב מהרעיון של רכישת עגלה משומשת, אי אפשר לדעת בדיוק מה עבר עליה.

אבל במידה ואשתכנע, יש דברים מסויימים שעליי לבדוק ברכישת עגלה מיד שניה?

תודה

פורסם

יד שנייה זה חתול בשק, במיוחד שהאחריות על עגלות אוטוטו נגמרת. לגבי רכישה בחו"ל-העלות ובעיית האחריות הופכים את רכישת העגלה למיותרים.

המחיר של העגלה בשמיים. בדקנו ב"מוצצים" את peg perego ועוד דגם שנקרא e-pop שעולים 5400 ו-5000 ש"ח בהתאמה.

חבר לעבודה המליץ לי בחום על עגלת oyster 2 שהוא רכש ב3700 ש"ח. מגיעה ללא סל-קל (שלא בטוח שצריכים אותו בכל מקרה, אולי רק לשחרור מבית חולים). לדעתי שווה להשקיע את ההפרש ולקנות עגלה שגם תשמש לצאצאים הבאים.

פורסם (נערך)

לפני כמה ימים רכשתי עגלה של חברת JOIE עם סלקל תואם, ב 2500 שקל.

מה כבר יש בעגלות שעולות 6 אלף שקל?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום לכולם.

בקרוב אישתי תלד ואנחנו מתחילים לבדוק ולברר לגבי עגלות.

העגלה שאישתי בחרה ונעולה עליה היא עגלה bebecar ip op מדגם מסויים שעולה בארץ 6600 ש"ח.

חשבתי לנסות לברר לגבי רכישת בחו"ל, העגלה מיוצרת באירופה ולא נמכרת בארצות הברית.

מכירים אתר אירופאי שמוכר עגלות ושולח לישראל? מה לגבי מיסים? איזה מיסים אצטרך לשלם על הכנסת העגלה לארץ?

בנוסף, מצאנו את העגלה ביד 2 בחצי המחיר, אבל לאחר שימוש של כמעט שנה וחצי, ואני לא מתלהב מהרעיון של רכישת עגלה משומשת, אי אפשר לדעת בדיוק מה עבר עליה.

אבל במידה ואשתכנע, יש דברים מסויימים שעליי לבדוק ברכישת עגלה מיד שניה?

תודה

מזל טוב ,

ילד ראשון ?

יש לי את העגלה של bebecar לא זוכר אם הדגם הספציפי הזה (נרכשה בארץ),

תביא בחשבון שהעגלה מצריכה תא מטען גדול ברכב וגם שוקלת לא מעט בגולף צריך להפריד את שני החלקים דבר שקצת מבאס.

אישתי מאד אהבה אותה אבל אני אישית חשבתי שעדיף משהו יותר קטן וקומפקטי.

פורסם

זה בדיוק העניין,חברים שלנו קנו עגלה יקרה ובסוף קנו עוד אחת פשוטה יותר שתהיה קלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקטע עם עגלות שיש פטור ממס רק אם אתה מביא אותה איתך.

אם מכר/אתה טס לחו"ל ומביא איתך את העגלה רק אז היא פטורה.

אם תזמין אותה אתה לא פטור מכלום וגם אתה תזומבר בעלות ההובלה.

באחת מקבוצות האמהות (רחובות או משהו) מישהי התלהבה שהביאה איזו עגלה ב500$ שבארץ עולה 4-5K.

תוך שבועיים התפרקה. אליאקספרס לא מקום להזמין עגלה.

ובאותו עניין - יש לי תאומים בני 3 שבועות בבית

העגלה עלתה 2000 ש"ח.

העגלה של הבכור עלתה בזמנו 1600.

תנסה להבהיר לגברת שהעגלה אמורה להיות קלה, קלה לקיפול. אלו הדברים הצדדים הכי חשובים.

כי לקפל עגלה עם ילד על הידיים זה לא סימפטי וגם לא לשים אותו בכיסא ביולי בצהריים.

אגב אם שופוני הוא העניין וכסף הוא לא בעיה

אז http://www.4moms.com/origami

יעשה את העבודה.

לידה קלה.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

מתן, תסביר לי מה בדיוק חתול בשק בעגלה יד שניה?

למה היא עברה תאונות והשלדה מרותכת בנקודות נסתרות?

החליפו לה את הבדים ללא מקוריים? הגלגלים לא גלגלים?

יש המון עגלות יד שניה שהן כמו חדשות, שהיו בשימוש אמיתי

אולי 4-5 חודשים נטו. ותקנה אותן ב 50-70 אחוז ממחיר חדשה.

זה שרוב האנשים אומרים, מה?? אני אקנה לתינוק(הראשון) שלי

עגלה יד שניה?! לא הופך את זה לעסקה לא טובה.

לפות"ש, העצה הראשונה היא לא להתלהב מכל גימיק שכל חברה

מציעה, ולא לרוץ לקנות עגלה ביותר מידי אלפי שקלים, שלפעמים היא

בכלל לא מה שאתה צריך. בד"כ לאשה יש משקל רב בהחלטה, ואם

היא מקובעת על משהו, קשה להזיז אותה מזה, אבל לפעמים שמסבירים

בהגיון, גם הן מבינות.

בנוסף, אל תפסול לקנות מיד שניה. כמו שציינתי, יש לא מעט עגלות שהן

כמו חדשות, ואחרי חודש שימוש לא תראה הבדל בין שתי עגלות.

פורסם

תודה לכולם על ההמלצות.

כמו שנאמר פה, ברגע שהאישה נעולה על עגלה, זה אבוד.

בכל מקרה, הכנסנו את העגלה לתא המטען והיא נכנסת בול לתא המטען ואפילו יש מקום להניח את האמבטיה מעל העגלה אז ככה שמבחינת גודל אנחנו בסדר.

לגבי משקל- שמנו לב שהיא קצת כבדה יותר אבל לא באופן חריג, מה עוד שאנחנו מתניידים עם רכב קבוע וגרים בבית עם מעלית.

לגבי קיפול ופתיחה-קל מאוד לתפעול.

בכל אופן, אחותי גרה בארצות הברית ואמורה להגיע עוד חודש, היא לא מצאה את העגלה באף אחת מהרשתות הגדולות.

נראה לי תמוהה שחברה גדולה תוותר על שוק כל כך גדול כמו ארצות הברית, אבל גם אני לא הצלחתי למצוא חנות אמריקאית שמוכרת את העגלה.

אולי אני עושה משהו לא נכון? מישהו יכול לנסות לחפש חנות אמריקאית או חנות ששולחת בתוך ארצות הברית? העגלה נקראת bebecar ip op combi.

מה לגבי אחריות? בדרך כלל מקבלים אחריות בינלאומית על עגלות?

פורסם

~

חסר לי אלמנט מפתח בתמונה הזאת - ממה שאני מכיר, בד"כ כל החתונות וההשרצה מתחילות פחות או יותר באותו זמן אצל כל החבר'ה. אין לכם איזה זוג חברים שבדיוק נמצאים בין ילד ראשון לילד שני ובינתיים העגלה שלהם עומדת בלי שימוש? אחותי וכל חברותיה (מעגל של עשרים איש בערך, כולל בני הזוג) עשו רוטציה עם חלק נכבד מהציוד והבגדים, ובכך השיגו חסכון נכבד בעלויות לכל משפחה. וזה לא שהם עניים או משהו, כולם עובדי הייטק ודי מסודרים כלכלית. אולי זה קטע של רוסים, אבל נראה לי כמו הדבר ההגיוני לעשות.

פורסם

עגלה זה עוד מתקבל על הדעת. אבל בגדים, זה קצת יותר מידיי. ביחוד שמדובר בילד ראשון. שם אפשר לקנות ואח"כ להשאיר להבאים אחריו.

אבל היי, זה רק אני.

נ.ב

גם אני רוסי במקור.

פורסם
בסופו של דבר זה הכל תלוי ברצונה של האשה , גם אני לא ממש התחברתי לעגלה אבל אשתי היתה מרוצה וזה מה שקובע :lol:

Listen to these words of wisdom, if in the end your wife is unhappy, you' will end up buying 2 strollers

פורסם

את ההחלטות היותר אמוציונליות והפחות פרקטיות של הילד הראשון, בדרך כלל האשה היא המובילה לקבלת ההחלטות הללו וכמו שחכמים עלי פה רשמו, זה כנראה בלתי נמנע לקבל את הדין ולרכוש את העגלה המדוברת, הילד הראשון הוא בהחלט באר של חוכמות ותובנות שלוקחים לילד השני והשלישי .

תתנחם בזה שאם העגלה באמת טובה ,נוחה ופרקטית, אין סיבה שהיא לא תשמש אתכם שנים קדימה גם לילדים הבאים.

בהצלחה.

פורסם

יש כאן באתר מודעה על מכירת עגלה שנראית מתאימה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...