Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. רציתי את התייעצותכם ואת המלצתכם בנושא :

ברגעים אלו אני בחיפוש אחר ברכב הבא שלי . כל חיי נסעתי על יפניות וקוריאניות .

ואתמול במפתיע החלטתי לשנות כייון ולחפש גם משו גרמני . אז מצאתי לי גולף מנוע 2000fsi בעל גיר dsg שנת 2005 יד 4 עם 106 אלף קמ שהיא במצב מהממם.

פרט לנורת מנוע שלאחר בדיקה הראתה שמדובר בחיישן egr הרכב תקין . נסיעה חלקה והגיר מתפקד מעולה .

היום לאחר קריאה מאומצת קראתי עשרות פוסטים בשלל פורומים על נושא הdsg . וקצת הבתלבלתי .

אומרים שכל הגירים בעייתים ועושים בעיות ושתיקונם עולה מעלל 15 אלף שקל ..

אני חייל בסדיר ,לכן חשוב לדעת מה דעתכם האוביקטיבית בנושא ה dsg 6 בגולף מנוע 2000fsi . במיוחד כאשר נסע 106 אלף קמ וחי כבר 10 שנים על הכביש . אם יעזור הבנאדם ביצע החלפת שמן גיר לאחרונה.

תודה

יפני זה הכי אחי

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר ברכב בן 10 עם נסועה נמוכה יחסית. הגיר בהחלט יכול לסחוב עוד שנים רבות אבל אם הוא יתקלקל אתה תעמוד מול הוצאה לא קטנה. רכבי פולקסווגן מעולם לא הצטיינו באחזקה זולה.

לחיייל בסדיר הייתי ממליץ לקחת רכב זול יותר לאחזקה או אפילו רכב עם גיר ידני.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה DSG6 לפי מה שרשום ברשת. להבדיל מהDSG7, הDSG6 נחשב לגיר אמין ומוצלח, עם זאת צריך לקחת בחשבון שאכן זה גיר רובוטי שמתיישן ומזדקן, רכב בן 10 שאתה תהיה בו היד החמישית זה לא וואו, אני הייתי מחפש משהו עם יד נמוכה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגולף דור 5 נמכרה עם גיר אוטומטי 6 הילוכים וDSG6. הקומבינציה הזאת אכן אפשרית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מעניין . אני ישאל את המוכר בצאת שבת .

הוא אמר לי שיש לאוטו 6 הילוכים . לכן הסכתי שמדוסר בdsg

בכל אופן , אם הייתם במקומי הייתם מתעסקים עם dsg 6 בן 10 שעבר 106 אלף קמ ?

יפני זה הכי אחי

פורסם

DSG6 גיר מוצלח מאוד, אבל קרוב לודאי שבגולף 2.0FSI הגיר הוא פלנטרי 6 הילוכים ולא DSG. תבדוק את הנושא הזה. היה לי את השילוב של גיר פלנטרי עם מנע 2.0FSI בפסאט 2006.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ואיך הגיר פלנטרי היה ? אגב במידה והמוכר לא ידע איזה גיר יש לו . איך ניתן לדעת בוודאות איזה גיר מדובר?

יפני זה הכי אחי

פורסם

אני לא יודע אם בדקת את הרכב, אבל צריכת הדלק יחסית גבוהה והטיפולים לא יהיו זולים, האם לקחת את זה בחשבון?

פורסם

היה לי אופטרה שנפצעה והורדה מהכביש אודות לנהגת לא מתחשבת שריסקה אותי ביצעה מהחניה שלה. היא הייתה צורכת לי 1ל7-8 בעיר. 100 שקל הספיקו לי לשלושה ימים . בתור חייל הצלחתי להסתדר כי חברה שלי שכבר השתחחרה עוזרת בדלק של פעם אני פעם היא. הקטע זה החלקים באמת . הegr של הגולף שראיתי היה לא תקין ואדליק נורה . בדקתי דרך הobd ומחקתי לו אותה . לאחר שיטות באינטרנט הegr עולה 1000 שקל באייבי . להבדיל באופטרה עלה לי 300 שקל בלבד בארץ..

יפני זה הכי אחי

פורסם (נערך)
ואיך הגיר פלנטרי היה ? אגב במידה והמוכר לא ידע איזה גיר יש לו . איך ניתן לדעת בוודאות איזה גיר מדובר?

היה גיר די לא חכם במיוחד מבחינת העברת הילוכים (מוקדם מידי שם הילוכים גבוהים ואז הרכב לא סוחב, כניראה המטרה הייתה חיסכון ובמצב S העברות היו אלימות למדי לסימולציה של גיר ידני וגם מצב זה מבטל הילוך 6), אבל העברות מהירות וחלקות במצב הD. סך הכל זה נחשב לגיר מוצלח.

אגב, מנוע 2.0FSI לא להיט. על 95 סוחב פחות טוב מעל 98 (כתוב על מכסה מיכל דלק למלא 98 ובאותיות קטנות שאפשר גם 95). גם לא היה חסכוני במיוחד.

בזמנו כתבתי על פאסאט.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איך המוכר ואני נוכל לדעת בוודאות באיזה גיק מדובר.

אני זוכר בתיבת ההילוכים היה לו בהילוכים גם הילוך s

יפני זה הכי אחי

פורסם

גם בDSG יש S. אם זה DSG לרוב גם כתוב על בידית, אבל מי שמכיר את הגיר יכול תוך 100 מטר להגיד אם זה-זה או פלנטרי רגיל. מניח שלפי VIN אפשר לפענח עם איזה גיר הרכב הגיע.

• תוכן חדש...