Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Preout בPioner DEH4450BT

ido135
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שיש בהגדרות של הר"ד לבחירת שליטה על הרמקולים האחוריים או הסאבוופר האפשרויות שיש הם SW או REAR עד עכשיו זה היה מוגדר על REAR

ששיניתי לSW הרגשתי כאילו הסאב עבד יותר טוב מבחינת העוצמה זה יכול לגרום נזק?

פורסם

ההפך ,ברדיודסיק הנ"ל יש יציאת RCA שיכולה לשמש REAR משמע פולריינג' לרמקולים

או להפוך אותה ל SW מה שמאפשר לך חיתוך 50\63\80\100\125 הרץ ב LPF עם שליטה על העוצמה של הסאב.

זה אמור להיות כך.

פורסם

אני לא ממש משתמש ברמקולים האחוריים הרכב כל האפקט נהרס בגלל הטוויטרים שלהם כי זה לא אותו סגנון ניגון כמו של המורל מקדימה

שהר"ד מוגדר על REAR עדיין ניתן לחתוך את תדרי הסאב ב80 וגם האפשרות קיימת בSW וזה מנטרל את הרמקולים האחוריים למרות שאין לי שימוש בהם

הסאב מוגדר על 80HZ

זה אומר שאם זה מוגדר על SW בהגדרות הסאב מקבל פולריינג'?

פורסם

הרמקולים האחוריים מחוברים ישירות לרדיו דיסק והקדמיים למגבר

אם אין לי צורך בהם אני יכול להעביר למצב SW

פורסם

ישנן שתי הגדרות נפרדות.

האחת להגדרת יציאת חוטי הרמקולים האחוריים:

1.png

והשניה להגדרת יציאת ה-RCA האחורית:

2.png

יש להגדיר אותן לפי צורת החיבור בפועל.

מצד שני, יכול להיות שהגדרת יציאות הרמקולים האחורית למצב של SW, תחתוך את התדרים העליונים שמפריעים לך מהרמקולים האחוריים. אפשר לנסות ולשמוע את ההבדלים.

פורסם

בדקתי את זה אתמול ונראה שזה אכן חתך את הרמקולים האחוריים על התדרים הנמוכים אבל שניטרלתי את הסאבוופר דרך הרדיו דיסק לא נשמעו צלילים נמוכים ייתכן שהרמקולים האחוריים מנוטרלים

לא ניתן להפעיל את הרמקולים האחוריים בהגדרה על SW

פורסם

רשום בהערות שכשמכבים את הסאב דרך ההגדרות בר"ד, היציאה של הרמקולים (לא RCA) לא תעבוד במקרה זה.

אתה יכול לנתק לגמרי את הרמקולים האחוריים או לעשות להם "ניתוח" ולנתק את הטוויטרים.

פורסם

זה מה שרציתי לעשות שבדקתי אתמול את הרמקולים האחוריים ראיתי כמה חוטים מולחמים שם ליד החוטים שמחוברים לרדיו דיסק אולי מדובר בחוטים שמחברים את שני האלמנטים של הטוויטר והמיד

פורסם

ואם פשוט לנתק אותם מהר"ד?

האחוריים אצלך הם עדין ה-JBL GT6-69?

נראה לי שהחוטים אדום-שחור שנכנסים למגנט מלמטה הם אלו של הטוויטרים:

resource.jpg

פורסם

אני מבים שאם אני ינתק את הטווטר והמיד מהרמקולים האחוריים אחר כך בשביל להחזיר בחזרה צריך להלחים שוב את החוטים

פורסם

אתה מבין נכון. אם כי אפשר עקרונית פשוט ללפף חזרה את החיבור ולסגור עם איזולירבנד.

מספיק אגב לנתק רק את הפלוס לצורך הענין.

• תוכן חדש...