Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי אתמול מאזדה 2 חדשה- במהדורה מוגבלת.

אני עדיין יכולה להתחרט על ההזמנה, לכן אשמח להתייעץ

ישנן 2 אופציות באותו המחיר:

1. רכב עם מדבקות ספורטיביות שנוספו לגג, מכסה המנוע, צידי הרכב ודלת תא המטען וגלגלי מגנזיום.

2. רכב ללא מדבקות וללא גלגלי מגנזיום.

מאחר ונותנים במתנה את הגלגלים, לא רציתי לוותר, אך העיצוב של המדבקות פחות לטעמי.

האם ניתן להסיר בצורה יפה את המדבקות, בלי שזה יפגע ברכב- מכסה מנוע, גג הרכב ודלתות?

תודה רבה!!!!

מאזדה.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ניתן להסיר, אבל קחי בחשבון שרוב הסיכויים שהמהדורה המוגבלת הזאת זו שטות שיווקית שהמציא היבואן ולא מדובר בדגם מיוחד של הייצרנית מאזדה, כלומר הגלגלים האלה הם לא באמת מקוריים מהיצרן אלא סתם משהו סיני שאפשר לקנות בכל חנות ג'אנטים ב1700 ש"ח, כנ"ל המדבקות - הכל מודבק בארץ ע"י היבואן.

אם זה שווה? כנראה שכן במידה ונעולים על מאזדה 2 חדשה. הרכב מגיע גם עם מערכת מולטימדיה ועוד אבזורים במחיר שאמור להיות משתלם.

מצד שני, עוד מעט הדגם מתחלף ותגיע המאזדה 2 החדשה, כך שאולי כדאי לחכות קצת עם זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה על התשובה :)

אני יודעת שזה אותו הדגם בלי שינויים.

חשבנו לרכוש מאזדה יד 2, שנת 2012 והגענו למסקנה שבהפרש של הסכום כדאי לקנות כבר חדש.

הדגם החדש יעלה 10,000 ש"ח יותר מאלה שמוכרים ואת הסכום הזה אני לא ממש רוצה להוציא.

פורסם

תבקשי שלא ידביקו את המדבקות - או יותר טוב מכך, תבקשי שיביאו לך את המדבקות מכיוון שאת רוצה להדביק בעצמך. ככה במידה ותרצי להדביק אותם המדבקות יהיו בידך

פורסם

קיימת גרסת לימיטד שנמכרת בבריטניה למשל, אבל זו כוללת חישוקים שחורים, ספויילר אחורי, ומעט תוספות קוסמטיות בפנים. הגרסה הזו גם יקרה מעט מהרגילה.

אני ממש לא בטוח שזה גם מה שמוכרים בארץ. נשמע כמו טריק שיווקי לקחת עוד קצת כסף מלקוחות על חישוקי צ'ינג-לינג ומדבקות בשקל תשעים.

המחיר של הרכב גבוה מהגרסה הרגילה? ההבדל היחיד הוא בחישוקים ומדבקות?

אם המחיר גבוה יותר, אולי עדיף לוותר ולרכוש חישוקים אחרים עם הזמן (אם עדיין תרצי). המדבקות לדעתי מיותרות בכל מקרה.

פורסם

כמה מבקשים היום על 2012?

יש לי מאזדה 2 דינאמיק, לבן פנינה, 11/2013.

6,700 ק"מ על השעון, טסט לכמעט שנה. חונה בחניה פרטית מקורה. חדשה לחלוטין ללא שריטה.

הרכב כמעט ולא נוסע ולכן ימכר.

כמה אני יכול לקבל עליה היום?

פורסם

לסיטיגו המדבקות פשוט נהרסות,אני חונה ליד אחת במכללה והמדבקות נהיו חומות (לבנות במקור)...או שזה בכל סיאט מי,לא יודע same shit.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בטח דילול מלאי לפני הגעת הדור החדש.

בדיוק חשבתי על זה. יבואן תקוע עם מלאי לפני סוף שנה והגעת דגם חדש אז מה עושים, מעצבים מדבקות בשקל תשעים וקוראים לזה מהדורה מיוחדת / מהדורה מוגבלת / מהדורה לאספנים וכו'. מזכיר את ימי הסופר לאנסר העליזים משנות התישעים. באותם ימים, העם כבר נקעה נפשו מהלנסר אז היבואן הוסיף לה את המילה "סופר" ו"דגם" חדש נולד. כמו שמישהו הציע לה, אם האוטו מתאים לה והמדבקות לא, היא יכולה פשוט לבקש שלא ידביקו אותן. אבל זה בטח יהיה בתוספת מחיר כי לא להדביק זאת "הזמנה מיוחדת". ותמיד יש את האופציה להוריד את המדבקות עם מייבש שיער וחשוב כמה שיותר קרוב לקבלת הרכב מהחברה לפני שנוצרים הבדלי צבע בגלל החשיפה לשמש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בדיוק אותו דבר. זה באמת היה דגם חדש של הלנסר. פשוט כשיצא הדגם החדש היבואן החליט להדביק לו "סופר" כדי לקדם מכירות. לא תמצא בארץ לנסר מהדור הזה שנמכרה ללא תוספת "סופר".

כאן מדובר באותה מכונית בדיוק עם ג'אנט סיני ומדבקות בסגנון "ספייס-סטאר-ספורט-טורבו-פורמולה-2" שבאמת מנסים להעיף ממנה כמה שיותר עד שיגיע הדגם החדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...