Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא הייתי מבטל ביטוח מקיף לאיביזה, אכן רכב גניב, ושוב אני אומר, כשרוצים לגנוב גונבים, אפשר לסנדל, לשים חובק הגה, להוציא כויילים, מתג סודי, להוציא פיוזים ראשיים ועוד שלל פתרונות.

אבל כשרכב מסומן הוא בדרך כלל יגנב, כל השיטות האלה יכולות לעכב או לעצור את הגנבים, אבל במידה וכמו שאמרתי הרכב נלקח על ידי גורר, שום דבר לא יעזור.

בהרצליה וכל ערי השרון כמו גם פתח תקווה יש גניבות, גם בערי המרכז והצפון כמובן.

או שייגנב מחניה של סופר או מקום ציבורי אחר, איפה שאתה לא טורח לשים את כל ההגנות המכניות שלך כי באת ל20 דקות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גר בגבעתיים במקום הכי שקט ופסטורלי שיש ובוקר אחד התעוררתי בבוקר לצאת עם הכלב לטיול וגיליתי שמשאית הובלות החליקה ונכנסה ב4 רכבים שעמדו בחנייה בשורה - כולם ספגו נזקים קשים מאוד (בין טוטללוס ללא משתלם לתקן) והרכב שלי עמד חמישי בשורה.

כמובן שנהג המשאית הניע מהר וברח מהמקום. ככה שכל ברי המזל שעמדו שם בחנייה יכולים לתבוע את המקיף שלהם ולשלם את ההשתתפות העצמית אבל לא לאבד את מירב כספם. אלו שויתרו על המקיף איבדו את הרכב שלהם ואת הכסף שהם שילמו עליו.

אני חושב שרק זה מצדיק עוד 1500 ש"ח בשנה, אם לא לכיס שלך אז לפחות ללב שלך ולשינה הטובה בלילה.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אל תבטל את הביטוח מקיף.

אם אתה מתקמצן - תקנה רכב ב5000 ש"ח , תעשה ביטוח חובה , צד ג' וסגור עניין.

(ואני אומר את זה בתור אחד שמשלם קרוב ל6000 ש"ח ביטוח בשנה על אאודי משנת 2002.)

פורסם

ביטוח כמעט תמיד מפסיד כסף. זו הסיבה שחברות הביטוח כל כך רווחיות.

ברור שתפסיד אם יגנבו לך את הרכב ולא היה ביטוח אבל גם אם היה לך ביטוח ולא גנבו אז הפסדת

ביטוח עושים אם הסיבה שבגללה עושים ביטוח היא מעבר ליכולת שלך. כלומר עם תאבד את הרכב (לא כל כך חשוב איך) האם תוכל להסתדר? אם התשובה היא לא אתה צריך לבטח את האוטו. אם התשובה היא כן - אז לא

בגדול ככול שאתה יותר 'עני' אתה יותר צריך ביטוח

פורסם

מה שכתבת אינו מדוייק.

ככל שאתה עני יותר, כנראה שבבעלותך יהיה רכב זול יותר.

ככל שהרכב אותו אתה מחזיק זול יותר, הצידוק הכלכלי לקניית ביטוח מקיף יורדת.

פורסם
אל תבטל את הביטוח מקיף.

אם אתה מתקמצן - תקנה רכב ב5000 ש"ח , תעשה ביטוח חובה , צד ג' וסגור עניין.

(ואני אומר את זה בתור אחד שמשלם קרוב ל6000 ש"ח ביטוח בשנה על אאודי משנת 2002.)

אני מעריך שהאודי שלך שווה 30 אלף שח, וה6 אלף זה מקיף וחובה ביחד, אז שווה לך לשלם עשר אחוז משווי הרכב למקיף? אני מעריך שאם אתה עושה רק חובה וצד ג זה בסביבות 2500 שח...

לפי דעתי טירוף לעשות מקיף לרכב כזה...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

הכוונה שלי הייתה - ככל שאתה עני יותר, אתה עלול להתרסק כלכלית גם כתוצאה מאירוע שאדם אמיד יותר היה מצליח להתגבר עליו. אם אתה גם עם קצת שכל (וזה אם גדול מאוד) אתה קונה את הרכב שאתה יכול להרשות לעצמך (בשונה מזה שאתה יכול לקנות). לי אישית מעולם לא היה בבעלותי רכב שרכשתי ביותר מ30K ומעולם לא קניתי ביטוח מקיף.

בהתחשב בזה שביטוח רכב מקיף עולה בממוצע בשנים האחרונות כ3000 ש"ח לשנה חסכתי לי כבר אוטו שלם ב10 שנים האחרונות עוד לפני ריבית וריבית דריבית .

פורסם
מה שכתבת אינו מדוייק.

לא נכון - כי עלות הביטוח יורדת עם עלות הרכב.

מה שariel_nir אמר +1.

פורסם (נערך)

אני שמח בשבילך שאתה כל כך נחוש בדעתך בתמיכתך באריאל, רק שאריאל עצמו סתר את עצמו כשאמר שלאור יכולותיו

הוא מחזיק רכב זול ואינו קונה ביטוח מקיף כי זה לא מצדיק את עצמו כלכלית.

מה שהוא עושה בפועל זה הדבר הנכון לדעתי, מה שהוא רשם קודם זאת תיאוריה בשקל.

עריכה:

לא רק זאת, באומרו:

אם אתה גם עם קצת שכל (וזה אם גדול מאוד) אתה קונה את הרכב שאתה יכול להרשות לעצמך (בשונה מזה שאתה יכול לקנות). לי אישית מעולם לא היה בבעלותי רכב שרכשתי ביותר מ30K ומעולם לא קניתי ביטוח מקיף.

בהתחשב בזה שביטוח רכב מקיף עולה בממוצע בשנים האחרונות כ3000 ש"ח לשנה חסכתי לי כבר אוטו שלם ב10 שנים האחרונות עוד לפני ריבית וריבית דריבית .

הוא הצדיק את מה שאמרתי:

עריכה אחרונה על ידי m1011409
פורסם

אמצעי מיגון היעיל ביותר הוא ביטוח מקיף.

לא סנדל, לא איתורן, לא כספת, לא בייפר, לא קודן יעזרו לך שיבוא לקחת לך את האוטו.

פורסם
אני מעריך שהאודי שלך שווה 30 אלף שח, וה6 אלף זה מקיף וחובה ביחד, אז שווה לך לשלם עשר אחוז משווי הרכב למקיף? אני מעריך שאם אתה עושה רק חובה וצד ג זה בסביבות 2500 שח...

לפי דעתי טירוף לעשות מקיף לרכב כזה...

אתה צודק. בערך.

אני מעדיף לבטח את הרכב שלי בביטוח מקיף ובמקרה של גנבה / תאונה חס וחלילה אני אקבל פיצוי . עדיף מאשר כלום.

הרכב שלי לא מתקרב למחירון, יש לי מחירון משל עצמי (;

פורסם

אתה גם יכול לעשות את מה שאני עשיתי.

חובה + ג + גניבה. כלומר מקיף ללא שיפוי על נזקים שנגרמו באחריותך.

יותר זול ויש לך שקט נפשי מסוים.

• תוכן חדש...