Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי נו באמת.

כול הפתרונות והתחכמויות האלה לא מביאות כלום.

הרי אתה עדיין תישאר עם ביטוח חובה+ג'(לא מאמין שאתה תיקח עד כדי כך את הסיכון) ואם תכניס גם ביטוח על גנבות, אז מה תחסוך ? 1000-2000 שקל בשנה? שזה כמה? 100-170 שקל בחודש? או בערך 5 אחוז מההוצאה החודשית שלך על רכב?

לצאת מהסרט.

רוצים לחסוך על הוצאות רכב? תמכרו את הרכב.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"אני שמח בשבילך שאתה כל כך נחוש בדעתך בתמיכתך באריאל, רק שאריאל עצמו סתר את עצמו כשאמר שלאור יכולותיו

הוא מחזיק רכב זול ואינו קונה ביטוח מקיף כי זה לא מצדיק את עצמו כלכלית."

לא כל כך הבנתי למה אני סותר את עצמי - לא כתבתי בשום מקום שאינני יכול להרשות לעצמי רכב יקר יותר. אני בוחר לקנות רכב זול יחסית כי אני חושב שזה נכון. וכן אני לא יתרסק עם הוא יגנב או יהרס (לא נעים, אבל נחזיק מעמד).

חברת הביטוח מתפרנסת מהרווח בין עלות הפרמיות (מה שהמבוטחים משלמים לה) לבין סך כל התגמולים שהיא משלמת למבוטחים. מכיוון שכל חברות הביטוח בארץ מאוד רווחיות אני מסיק כי ביטוח איננו עסק רווחי למבוטח. מבוטח שיכול להרשות לעצמו לא לבטח (חברות ליסינג למשל) אכן לא מבטחות.

עדיין אדם פשוט שאינו יכול לעמוד במקרה ביטוח חייב לבטח את עצמו. אני למשל במטח את עצמי נגד השתלות כי אינני יכול לעמוד בעלויות בעצמי.

בביטוח רכב אפשר לפעול בשתי כיוונים - לקנות אותו יקר ולבטח אותו ובכך למנוע קריסה כלכלית במקרה של אובדן הרכב. או מראש לקנות רכב שאם יאבד לא יגרום לקריסה כלכלית.

• תוכן חדש...