Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כמו טמבל, קניתי במבצעים האחרונים באמאזון US משחזת.

היום קיבלתי והמתח שלה הוא 110v ו 2A.

ממה שבדקתי מתאם שמקבל 110v ומוציא 220v בהספק של 250w עולה 220 שקל, וכמובן הופך את כל הרכישה ללא כדאית.

יש פתרון או שכדאי לשלוח חזרה את המוצר לאמאזון ?

תודה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן ,בדף המוצר יש לך כפתור שכתוב עליו return or replace itmes.

כמובן שדמי המשלוח הם עליך.

נסה לדבר אתם בצ'אט אולי הם יבאו לקראתך .תסביר שהמתח לא מתאים.

שווה לנסות.

פורסם

אתה עכשיו צריך למזער נזקים.

תשווה את הכסף שיעלה לך להחזיר לאמאזון מול המחיר של שנאי מתאים. אתה יכול לבדוק כמה עולה שנאי באליאקספרס או דילאקסטרים.

אני משער שההחזרה לחו"ל לא תהיה כדאית, כי מייד כשתסיים עם ההחזרה אתה תצטרך לקנות משחזת חדשה כאן בארץ, במחיר גבוה יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מאחר וממילא אין אחריות על המכשיר - יכול להיות שהמרה של המשחזת מ 110 ל 220 זה עניין של 5 דקות עבודה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעיקרון כמו שציין איתמר, המרה ל 220V מסתכמת לרוב בהחלפת קבל ועוד רכיב או שניים,

אבל מצריכה ידע בהלחמה, וגם קצת התעסקות ובדיקה ברשת איך לעשות את זה.

אם עלות ההחזרה לא גבוהה, הייתי שולח להם את זה. יחסית מחירי המשלוח מהארץ לחו"ל

הם לא יקרים מאוד. שווה לך לברר.

פורסם

עלות המשלוח חזרה - 35 שקלים.

המוצר עלה 226 ש"ח כולל משלוח

אני אזוכה רק בעלות עצמה = 115 ש"ח.

משחזת דומה בארץ = 300 שקל.

לסיכום- אם אחזיר ואקנה בארץ יעלה הכל 546 ש"ח.

אם אשאיר ואקנה שנאי - 565 ש"ח.

מה עושים ? :-(

פורסם

כמה עולה שנאי בדילאקסטרים? www.dx.com

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מדובר כנראה במנוע AC ולא מטען, ולכן המרה ל-220 לא תהייה לדעתי פשוטה.

שנאי זה נחמד אבל למשחזות ללא התנעה רכה יש לפעמים זרם התנעה רגעי גבוה מאוד - עלול להיות בעייתי עם שנאי. אז אני ממליץ בחום להחזיר את המכשיר ולספוג את הנזקים.

לסיכום- אם אחזיר ואקנה בארץ יעלה הכל 546 ש"ח.

אם אשאיר ואקנה שנאי - 565 ש"ח.

התשובה ברורה, לא?

:turn-l:
פורסם

אם תקנה שנאי תוכל להשתמש בו לעוד כלי עבודה. המחירים בארה"ב זולים משמעותית מהארץ, אפילו בתוספת משלוח ומיסים. אחרי שראיתי הרבה אנשים ממליצים על זה (נפוץ בתחום כלי העבודה ובתחום הקולנוע הביתי) גם אני צללתי לזה. קניתי שנאי 3000W ב-eBay (עלה כ-500 ש"ח כולל משלוח ומיסים) ומספר כלי עבודה. היתרון של שנאי (בעיקר לכלי עבודה) שהוא יכול לשמש לכלים נוספים, כך נפתחת בפנייך האפשרות לקנות כלים גם בעתיד מארה"ב.

פורסם

אני בהלם !

שוחחתי בצ'ט עם אמאזון והם אמרו ככה - תשאיר את המוצר אצלך ונזכה אותך בכל הסכום ששילמת כולל המשלוח !

לא יאמן !

פורסם

גם אני עדיין מתקשה להאמין עד כמה טוב השירות...

מברורים שעשיתי (מאוחר מידי במקרה הזה) שנאי לכלים כאלו לא כדאי היות וזה מקצר את חייהם באופן משמעותי , אז זה יהיה זריקת כסף.

לצערי במקרה הזה אין מנוס מלרכוש מוצר דומה בארץ.

אבל אמאזון קנו אותי - מעכשיו אני בודק קודם כל אצלהם וגם אם ההפרש יהיה גבוה מעט ארכוש שם.

פורסם
מברורים שעשיתי (מאוחר מידי במקרה הזה) שנאי לכלים כאלו לא כדאי היות וזה מקצר את חייהם באופן משמעותי , אז זה יהיה זריקת כסף.

גם אני חקרתי ארוכות את הנושא. אני מניח שאתה מדבר על סוגיית התדר - בארץ תדר הרשת הוא 50 הרץ, בעוד שארה"ב 60 הרץ. כך, למרות שהמתח מומר מ-220 ל-110, התדר נשאר אותו דבר (יש ממירים שגם משנים את התדר, אבל הם יקרים משמעותית). הבעיה היא רק במנועי אינדוקציה (Induction motor), ולא במנועים אוניברסליים שמגיעים בכל כלי העבודה הידניים וברוב כלי העבודה הנייחים הזולים/חלשים יחסית. מנוע אינדוקציה משתמש בתדר ה-AC בשביל להסתובב, לכן כאשר התדר משתנה מהירות הסיבוב משתנה (במקרה שלנו מהירות הסיבוב יורדת, מה שמקטין את הקירור למנוע משמעותית ואכן מקצר את חייו). מנוע אוניברסלי לרוב משתמש בפחמים אשר מאפשרים לו להסתובב, כך שאין משמעות לתדר ה-AC ואין הבדל בפעולת המנוע.

• תוכן חדש...