Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנית מאמזון עצמה או ממישהו שמוכר באמזון?

במידה וזה ממישהו פרטי שמוכר באתר, מעניין מי סופג את העלות הכספית של הזיכוי.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאמאזון עצמה.

אני עדיין מתקשה להבין את ההיגיון מאחורי התגובה שלהם, וזה לא שהיה צריך הנציג לקבל לכך אישור- הוא הציע את זה מיד.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
אני עדיין מתקשה להבין את ההיגיון מאחורי התגובה שלהם, וזה לא שהיה צריך הנציג לקבל לכך אישור- הוא הציע את זה מיד.

רק מי שהורגל לשירות הלקוחות הישראלי יתקשה להבין את ההיגיון. המחזור של אמאזון גדול מאוד, ויש להם נכונות לספוג אחוז מסויים של חובות אבודים בשביל שהלקוחות יהיו מרוצים. בכל שירשורי התלונה בפורום תמיד מישהו ישאל "לא עדיף לחברה הגדולה לספוג 500 ש"ח ולתקן על חשבונה במקום לריב עם הלקוח?". אז אמאזון מבינים שעדיף לשלם אחוז מסויים (שכנראה בפועל הוא קטן מאוד) בשביל שללקוחות שלה תהיה חוות דעת חיובית עליהם. אתה בעצמך הרגע אמרת שתעדיף לקנות באמאזון גם אם יהיה יקר יותר - אז על זיכוי של 50$ הם הרוויחו קניות עתידיות ממך ומעוד 10 אנשים שראו את השרשור ועכשיו יזמינו ללא חשש מאמזון.

פורסם (נערך)

או שדיברת עם מישהו בעל סמכות שבמקרה עזר במחלקה.

או שזה נתון לשיקול דעת הנותן שירות ע''פ הרושם שהוא מקבל מהקונה. בכל מקרה בהחלט עדות לשירות מעולה.

עריכה: למגיב מעלי, הבחור תוהה על הקלות שבה ניתן לו הזיכוי ולא על עצם הזיכוי עצמו. גם אני הייתי מצפה להמתין להחלטת בעל סמכות.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

עכשיו רק נותר להמתין לראות את הזיכוי בכ. האשראי בעוד 3 ימים :-D

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אמרתי לך לנסות בצ'אט.

זה שירות לקוחות. הם "ירווחו" אותך לקניות הבאות שלך.

אני מקווה שלא ינצלו זאת לרעה.....

איפה אנחנו ואיפה העולם בשירות לקוחות.

פשוט לקנא.

פורסם

זה ידוע שהשירות לקוחות שלהם מצויין.

לדוגמא אם המחיר ירד אחרי שקנית מוצר כלשהוא (אפילו שבועיים אחרי הקניה), מומלץ להתחבר לצט ולבקש התאמת מחיר, הם נותנים החזר על ההפרש. איפה תקבל את זה בארץ.

אבל במקביל התנאים של העובדים שלהם במחסנים על הפנים.

דרך אגב, הריווחיות של אמזון היא ממש קטנה יחסית למכירות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בעבר הזמנתי מהם 2 תיקי מחשב לכתובת של חבר בארה"ב.

אותו חבר לא היה בדירה בזמן הגעת המשלוח, ורק יומיים אח"כ הוא היה בביתו (היה בטיול). השליח השאיר את התיקים ליד הדלת וכנראה נלקחו משם לפני שהחבר חזר לביתו.

רק אחרי חודש, כשהגיע לארץ, שאלתי אותו אם הביא את התיקים לארץ, והוא אמר שלא ראה תיקים כלשהם שמיועדים אליי (הוא עושה את הקו ארה"ב- ישראל ולכן הרבה פעמים אני שולח אליו דברים בלי תיאום מראש).

פניתי לאמאזון, שאלתי אם השליח לא היה אמור להחתים, והם אמרו שבגלל שווי התיקים, הם לא מבקשים אישור מסירה (2 התיקים עלו 40 דולר). והם אמרו שהם מצטערים וכו', ושאלו מה אני רוצה לעשות: זיכוי או שליחה חוזרת. ביקשתי שליחה חוזרת.

אחרי חודש נוסף, כשהחבר הגיע שוב, הוא הביא 3 תיקים, תיק אחד פעמיים (אחד מהפעם הקודמת), והתברר לי שהשכן שלו מצא את התיק זרוק ושאל אם זה שייך לחבר.

פניתי לאמאזון שוב, ואמרתי שמגיע להם תשלום נוסף על התיק שנשלח פעמיים, והם אמרו שלא. ושאהנה ממנו.

הייתי מופתע מאוד.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ממש תענוג לשמוע את חוויות השירות האלו של כולם. ככה זה בכל העולם ופשוט פה התרגלנו לרמת שירות מבישה?

גם אותי הם קנו! כל דבר מעכשיו אני אחפש גם שם ואפילו אם הפער טיפה גדול אני אלך על רכישה דרכם.

פורסם

עברתי לפני שלושה חודשים לארה״ב, ואחרי תקופה קצרה אתה פשוט מבין שכאן הרשתות הגדולות מבוססות על יושרה אמינות וסיפוק הלקוח.

כמה דוגמאות: רצינו לקנות מוצר מסויים בסופר, מגיעים לקופה המחיר שמצויין בקופה היה 3$, אני אומר לקופאית שעל המדף רשום 0.99$, היא מיד מתנצלת מתקנת ל0.99 בלי להתווכח בלי שאלות בלי כרטיס מנהל בלי להביא את מנהל הסופר בכבודו ובעצמו למדף לבדוק לי ולמדף מתחת לציציות אם זה באמת המחיר.

אמזון - יש כאן תוכנית שנקראית prime, שמאפשרת לך לקבל המון מהמוצרים במשלוח תוך יומיים עד הבית, התוכנית עולה כ100$ בשנה ונותנת הרבה הטבות אחרות אבל לצורך העניין הזמנתי מוצר בפריים, והוא הגיע ביום איחור. שלחתי מייל לשירות לקוחות, חזרו אליי תוך 2 דקות אני לא צוחק, עם מייל מאוד הגון, מתנצל ומיד זיכו אותי בחודש נוסף של פריים לשנה הבאה.

קניתי טלויזיה בcostco, הטלויזיה עצמה הייתה בהנחה של 300$, אחרי 31 יום היה מבצע נוסף של עוד 300$, אישתי התקשרה אליהם תוך דקה אחת על השעון הם אישרו לנו החזר של 300$ לחשבון בנק, ההחזר הופיע תוך יום (העברות בנקאיות כאן הן על גבול המידי).

יש אפילו חנויות נעליים שישלחו לך שתי זוגות נעליים במידות שתבקש כך שתבחר את המידה שנוחה לך ותחזיר את הזוג במידה השנייה.

ברגע שאתה מקבל כזה שירות וכזו הגינות, כלקוח אתה יכול להיות הרבה יותר נינוח להזמין דברים הביתה ובמידה וזה לא מתאים הדברים נפתרים בקלות, בלי ויכוחים ובלי בזבוז זמן מיותר, מה שגורם לדעתי ללקוחות הרבה יותר נאמנים והרבה יותר רכישות כצרכן אגב.

אם אתם באמת רוצים לראות כמה השירות לקוחות שלהם מגניב, היה לפני כמה חודשים צ׳אט עם שירות לקוחות שהתפרסם על ידי אחד הלקוחות שלא קיבל את הספר שלו.. http://geekologie.com/2014/08/28/amazon-customer-service-large.jpg

פורסם

קרה לי לא מזמן סיפור דומה - הזמנתי מאמזון מכונת Ice Shaver, מסתבר שהמוצר הוא 110v (לא שמתי לב במעמד ההזמנה) ולאחר צ'אט קליל עם אמזון של "לא שמתי לב, יש לכם רעיון מה ניתן לעשות?" זוכיתי על מלוא הסכום מבלי שביקשתי. הם מבחינתם ביקשו שאתרום את המוצר או שאמצא לו שימוש ואין צורך להחזיר להם.

שירות מעולה שקנה אותי (למרות שהם קנו אותי עוד לפני המקרה :) ).

בנימה זו - מישהו צריך מכונת ברד 110V? ;)

תומר.

פורסם

השירות מעולה, אין מה להיות מופתע, אנחנו צריכים פשוט להתחיל לתת בראש לכל החזירים כאן מבחינת השירות.

הזמנתי 2 שקים גדולים של תוספי מזון, שנמכרים כאן מן הסתם והכל מוכר ( חלבון וגיינר ), הבעיה? בשילוח דרך חברה כלשהי לא משנה איזו, צריך אישור ייבוא, אישור תוספי מזון וכו' וכו' וכו' ומס מעמ ומכס וכו' ועלות משלוח מטורפת בגלל המשקל.

לאחר חודש שבהם הבנתי כי זה לא הולך להישלח לארץ לא בתנאים ההזויים של חברות השילוח ( זה כבר המתין במחסן של אחת החברות ), יצרתי קשר עם אמאזון, אחריי שמן הסתם לאחר חודש אין לשונית להחזר.

יצרו איתי קשר, בגלל שאני גם מנוי PRIME וגם קונה יחסית הרבה, זיכו אותי בכל הסכום ( קרוב ל 200$ ) ואמרו להשאיר את המוצרים אצלי. רשמתי שאני כן מעוניין להחזיר והם חדשים והכל, אמרו שבגלל שאלו תוספי תזונה, נאסר עליהם לקבל את זה.

תבינו, זה השירות פשוט. לא בכיר לא נעליים. זה הסטנדרט.

• תוכן חדש...