Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אכן. לפני מספר חודשים הזמנתי נעליים מאמאזון, עברו מספר ימים והמוצר עדיין לא נשלח. פניתי אליהם במייל, לאחר מספר דקות החזירו תשובה שהם מאוד מצטערים, זיכו אותי בגובה המשלוח המקורי (סביב ה20 דולר) ושלחו בdhl אקספרס.

החבילה הגיעה לאחר יומיים.

אגב כדאי לציין עניין נוסף בנושא תשלום המיסים.

כאשר מזמינים מאמאזון ישירות הם מחשבים מראש את סכום המע"מ והמיסים ומחייבים במעמד הקניה.

במקרה שהרשויות/חברת השילוח בארץ מחייבים בסכום גבוה יותר - אמאזון סופגים זאת.

במקרה שהתשלום היה נמוך יותר - הם מחזירים את ההפרש! מניסיון!

3 חבילות שהזמנתי ככל הנראה לא חויבו במע"מ ואמאזון החזירו לי את הסכום

עריכה אחרונה על ידי pedelt

Aprilia Shiver 750

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב-09.12 הזמנתי חבילה בסכום של $74.88 בזכות הנחה של LIGHTING DEAL עם הנחה של $10, אבל החישוב מיסים נעשה לפני ההנחה

אז כן לקחו ממני כ-$21 מיסים. אני יודע שיחזירו את זה כי בארץ לא יקחו מיסים על הסכום הזה (מקווה שלא).

החשש התמידי הוא בארץ, לך תדע מה יחליטו ומה לא. זה לא שאתה יכול לריב עם המכס על זה אחר כך.

אז לפחות יש לי חבילה אחת שכן אצטרך לקבל עליה בוודאות החזר מיסים ונראה איך זה יהיה.

אגב, כתוב שאקבל אותה ב-29 לדצמבר, ומה שמדהים שהיא נחתה אתמול בארץ... אתמול! עם i-parcel, לא UPS ואחרים.

כנ"ל לגבי 2 חבילות שהייתי אמור לקבל ב-26-28 החודש.. כבר בארץ..

לפחות יהיו כמה חבילות שיחכו לי כשאחזור מהמילואים 8)

פורסם

^אני יודע שזו חברת בת של UPS, אבל המשלוח איטי יותר גם בארה"ב עצמם וגם כשזה מגיע ארצה, דואר ישראל (דואר שליחים) מטפל בזה ולא UPS עצמם.

כמו שכתבתי, כשהזמנתי מנוע לחלון צד נהג לקח 5 ימים מהרגע שהחבילה נשלחה עם UPS עד שקיבלתי אותה.

עם i-parcel החבילה יכולה להיות גם 8 ימים רק בתחום ארה"ב לשבת במחסן עד שהיא שוב פעם תמשיך במסע.

יכול להיות שאמזון, UPS וכל השאר הגדילו את כמות העובדים, משמרות וכו' כדי לעמוד בעומסי BF.

פורסם
yosi2u2 - רוצה למכור לי את המשחזת 110V במחיר סמלי ?

12345

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

רציתי לעדכן אתכם שקיבלתי כבר ביום שני את המאוורר החליפי שאמזון שלחו לי (תזכורת: בשישי בצהריים הודעתי להם שהמוצר הגיע שבור ושלחו חליפי).

המוצר עדיין היה ארוז באריזתו המקורית ולא בקרטון של אמזון ועם זאת, הגיע שלם!

ככל הנראה, דואר ישראל לא כל כך עדין עם החבילות והמוצר פשוט נשבר כשהגיע ארצה, על ידם.

כשהייתי בנתניה, ראיתי את העובד שם מחפש חבילה שלי ופשוט מפיל חבילות אחרות או זורק אותן על אחרות.

ועוד החבילה של המאוורר היתה על הרצפה, לא חשבתי שזרקו אותה בכלל אך מסתבר שכן...אחרת אין סיבה שהמוצר נשבר לחלוטין.

בקיצור, אמזון תותחים 8)

• תוכן חדש...