Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נראה לי שאפשר לקבל שירות לקוחות כזה בארץ, ולאו דווקא בגלל העסקים, אלא בגלל הלקוחות.

לקוחות רבים ינצלו פירצות כאלה כדי לקבל דברים בחינם או זיכוי שלא מגיע.

אני מניח שזאת פשוט תרבות, משני הצדדים של עסק - הלקוח ובעל העסק.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת רמת שירות גבוהה מאוד ומפתיעה לטובה.

עד עכשיו לא רכשתי מאמאזון כי הייתי בטוח שאין שילוח כלל לארץ הקודש.

האם יש שילוח לישראל או שכל המתדיינים בשרשור זה משתמשים בחברות שילוח?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
האם יש שילוח לישראל או שכל המתדיינים בשרשור זה משתמשים בחברות שילוח?

יותר ויותר מוצרים נשלחים לישראל. אפשר גם לסנן לפי זה בחיפוש של אמאזון (כרגע לא עובד 100%). לרוב המוצרים צריכים להימכר ע"י אמאזון עצמם, אבל יש גם מספקים אחרים שנמכרים לישראל. מחיר המשלוח והמיסים בארץ כלולים בחשבון לאמאזון.

פורסם
לא נראה לי שאפשר לקבל שירות לקוחות כזה בארץ, ולאו דווקא בגלל העסקים, אלא בגלל הלקוחות.

לקוחות רבים ינצלו פירצות כאלה כדי לקבל דברים בחינם או זיכוי שלא מגיע.

אני מניח שזאת פשוט תרבות, משני הצדדים של עסק - הלקוח ובעל העסק.

לא בטוח, כאשר חוקקו בארץ את החוק של החזרת מוצרים, היו בטוחים שהנה מתחילה הסתערות של החזרת מוצרים.

בפועל לא כך הדבר.

פורסם

זה פשוט שרות ברמה אמריקאית, מדהים!

אני תמיד מספר את אותו סיפור שהיה לי עם GAP (רשת אמריקאית כידוע), קניתי לאישתי ג'ינס בגאפ בפריז, למרות שביקשה דגם ומידה ספציפית, המכנסים לא מצאו חן בעיני ולאחר מדידה ראשונית קופלו חזרה לשקית עם החשבונית.

4 שנים לאחר מכן נסעתי ללונדון ואישתי ביקשה שאקח איתי את הג'ונס ואולי אפשר להחזיר.

כאמור, 4 שנים לאחר יום הרכישה נכנסתי לגאפ לונדון ושאלתי בחשש אם אפשר לבצעה החזרה.

המוכרת בכלל לא התבלבל, פתחה את השקית, הוציאה את הג'ינס, ראתה שלא נלבש ואין פגמים, נדהמה, אבל לא נבהלה מזה שהחשבונית מלפני 4 שנים, המירה את האירו לפאונד, פתחה את הקופה החתימה אותי על פתק החזרה (כמו שחותמים ברכישה באשראי), נתנה לי את שווה הערך בפאונדים עפ"י שער של אותו יום (הוא אפילו היה כתוב בחשבונית הזיכוי. ואפילו אמרה תודה רבה שבאת לגאפ! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב, שימו לב שיש הבדל כאשר קונים אמאזון גלובל, או דרך חברת שילוח צד ג'. כאשר משתמשים בחברת שילוח האחריות שלהם היא רק עד חברת השילוח מבחינת עלויות שילוח והחזרה, וסביר להניח גם שבמקרה כזה לא היה ניתן לפנות אליהם לגבי אי התאמה למתח רשת.

פורסם

אפשר ועוד איך.

אם אתה איש עסקים או תייר שטס בכל העולם וצריך 110-240? אין פה שום מגבלה. עבור על הסיפורים של האנשים שוב פעם ותראה איזו רמת שירות. אז על אי התאמת מתח ועוד איך שכן.

פורסם

אתה שואל את השאלה הלא נכונה. זה לא שאי-אפשר, אלא שלא צריך. עם כל הכבוד לסנטימנטים, קשה להצדיק זאת מבחינה עסקית.

השפעה של מדיניות השירות על המכירות לטווח ארוך זה משהו שקשה מאד למדוד, והחלטות בנושא מבוססות לעיתים קרובות על תחושות בטן של ההנהלה או על מסורת ומנטליות מקומית. אם נסתכל על כך באופן פרגמטי - השוק הישראלי אינו גדול מספיק כדי להצדיק מאמצים כאלו, משום שהתחרות אינה גדולה במיוחד וכמות הכסף שיתחלק בין כל השחקנים בתחום נתון (בגדים, מכוניות וכו') מוגבלת ממילא. הרי באירופה ובארה"ב גם גאפ וגם אמאזון לא עושים זאת נטו מתוך ערכים ואהבת הזולת, אלא משתמשים באותם ערכים כארגז כלים למשיכת לקוחות מהמתחרים והגדלת נתח השוק שלהם.

בסופו של יום, אם יש חמש חנויות שמוכרות פחות או יותר את אותם בגדים בפחות או יותר אותו מחיר, הלקוח ילך לחנות שהכי נוחה לו - כי היא קרובה לבית, או כי יש לה שעות פתיחה יותר ארוכות, או כי יש בה מדיניות סלחנית יותר של החזרת מוצרים - כל אלה מדדים לאיכות השירות שהוא מקבל. כאשר תחום מסחר מסויים מגיע לבגרות של המוצר (במקרה זה חנות אונליין), אנשי השיווק מחפשים דרכים אחרות לשפר את האטרקטיביות של המותג שלהם, והתמקדות בשירות/חוויית קניה היא דרך בטוחה לעשות זאת.

פורסם

היום היה לי משהו ורציתי לשתף.

קיבלתי 4 חבילות, לפי דואר ישראל הן נמסרו לדואר שליחים נתניה.

החלטתי להגיע אליהם היום (שישי) ולאסוף כי בשבוע הבא אני במילואים לכל השבוע.

קיבלתי את 4 החבילות. רק אחת נשלחה באריזה המקורית, סוג של מאוורר שולחן מתקדם.

פתחתי את כל החבילות בבית, הכל בסדר... ואז החבילה האחרונה, המאוורר, פתחתי, הוצאתי.

ואז אני מגלה שכל החיבורים של המאוורר היכן שיש ברגים, שבורים לחלוטין. הברגים תקועים במסגרת של המאוורר אבל החלק הכבד, המנוע שלו נפל עם המסגרת השניה (החצי השני).

האריזה עצמה לא פגומה בכלל, הכל מושלם אבל המאוורר שבור.

צילמתי תמונות של האריזה ושל החלקים השבורים.

נכנסתי לצ'אט של אמזון, הסברתי לנציגה מה העניין, בינתיים שלחתי את התמונות מהטלפון לג'ימייל כדי לעלות אותן לאכסון חינמי.

הנציגה מתכתבת איתי, שאלה אם אני רוצה להחזיר את המוצר הפגום ולקבל החזר או חליפי, אמרתי לה חליפי כי אני צריך את המוצר.

אני בינתיים מעלה את התמונות לשרת חינמי כדי להציג לה, ולפני שהעלאה הסתיימה היא כתבה שעשתה לי הזמנה של מוצר חדש ללא תשלום נוסף.

הייתי בשוק :shock:

אמרתי לה בכל מקרה, שתסתכל על התמונות שצירפתי כדי לראות כי אני דובר אמת.

היא באמת עשתה הזמנה חדשה של אותו מוצר ב-$0.

נכון העוגמת נפש, חיכיתי שבוע וחצי לקבל את החבילה (ועוד לפני המילואים - בכלל שמחתי), ואז מגלה כי המוצר שבור.

אבל השירות שקיבלתי פשוט דרס את כל ההרגשה הרעה והעצבים שהיו לי באותו רגע. כשאתה מקבל שירות כזה קשה לך להישאר עצבני ומתוסכל.

אז אחכה עוד שבוע וחצי, אחרי המילואים אקבל את המוצר החליפי. בתקווה רבה לא שבור.

זו לא פעם ראשונה שאני מתכתב איתם בצ'אט אבל זו כן פעם ראשונה שקיבלתי מוצר שבור (כשהאריזה לא פגומה)

והוא גם היחידי שקיבלתי באריזתו המקורית ולא בתוך קרטון נוסף של אמזון. קיבלתי שירות 5 כוכבים.

יש לציין כי את המאוורר הזה רכשתי עם קופון של אמזון ל-25% לכן היה חשוב לי גם שאם יגידו לי להזמין חדש או משהו בסגנון, שלא יקחו לי יותר כסף.

אז שמח שלא הייתי צריך להוסיף שקל על קבלת מוצר תקין.

פורסם

נתקלתי בשירות דומה בairbnb. התשלום שלי עבור דירה חולק לשניים. החלק הראשון העיקרי שולם באשראי. השני לאחר חודש לא כובד כי מסגרת האשראי נגמרה.

ביקשתי לקבל אישור מאיירבנב לשלם את הכסף הזה למארח במזומן. בתשובה קיבלתי מייל שאומר לי שאין לי צורך לשלם, החברה שילמה את 200 השקלים עבורי למארח.

קראתי כמה פעמים עד שהבנתי שזה אכן מה שהם עשו.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם (נערך)

מצטער לקטוע את שפך ההתפעלות מאמזון.

שנאי זה נחמד אבל למשחזות ללא התנעה רכה יש לפעמים זרם התנעה רגעי גבוה מאוד - עלול להיות בעייתי עם שנאי.

אם מדובר בשנאי ממש כלומר בסליל המלופף על ליבה מתכתית הסיכון לשנאי עצמו פעוט, זו חיה חסונה מאד.

מעבר לכך ניתן תמיד (ואני מבקש לא להתנפל, לא מדובר בהמלצה לילד בן שלוש) לסובב את ציר המשחזת השולחנית ביד. כשמסובבים בכוון הנכון, ואפילו במהירות לא גבוהה, זרם ההתנעה פוחת מאד ואז השנאי יסחוב.

בעיית השוני בין התדר בישראל לתדר בארה"ב אכן נכונה אבל לפעולה ביתית קצרה לא חושב שתתעורר בעייה.

אם מדובר במשחזת זוית הרעיון של סיבוב ראשוני לא יעבוד בגלל הגיר המאיץ הפנימי, ואז יתכן שבאמת תתעורר בעיה.

יוסי

עריכה אחרונה על ידי yosi05
פורסם

בנוגע למקרה שלי עם המאוורר - מסתבר שאתמול אמזון שלחו אותו אבל מה שמוזר זה שהוא נשלח עם שירות DHL EXPRESS.

לא עם i-parcel כרגיל או UPS במקרה יותר דחוף.

מישהו כאן קיבל מוצר מאמזון עם DHL? אני רק מקווה שהם לא יבקשו עמלות או משהו בסגנון.

החבילה צריכה להגיע ביום רביעי (אהיה במילואים), נקווה שלא יקחו כלום.

פורסם
כאשר הם שולחים מחדש בעקבות תקלה שלהם הם תמיד משתמשים באקספרס. אתה לא משלם שום דבר ולא יבקשו כלום.

וואלה? תמיד אקספרס? אדיר! :-P

אין, אין על השירות שלהם.

• תוכן חדש...