Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני נוהג בפיג'ו 207 1.6,

תמיד כשאני מניע את הרכב ומתחיל בנסיעה כאשר המנוע אינו חם מנסיעה קודמת (לא משנה אם קר או חם בחוץ), הרכב ממש מתאמץ, ומוציא צליל יניקה מוגבר (פילטר אינבוקס KN מותקן), גם אם אני אלחץ הוא לא יגיע לטורים גבוהים (אני לא לוחץ סתם בתחילת נסיעה עד שהמנוע מתחמם, רק לצורך תיאור המצב), המצב הזה נמשך ל30 מטר ואז הרכב פשוט מקבל בוסט ומתחיל לנסוע כרגיל.

ההרגשה דומה למצב של נסיעה בעליה מתונה בהילוך גבוה כאשר הרכב לא בתאוצה, בדיוק לפני שמחליטים להוריד הילוך כדי שהמנוע יקום לתחייה:-)

הרכב אצלי כמעט שנה והמצב המתואר נמשך כבר הרבה זמן, אני לא זוכר אם מאז שהוא אצלי או לא לדעתי בהתחלה זה לא היה.

יש לציין שלפני חצי שנה לערך הוחלפו המצתים לאחר שנתקעתי בדרך עם מצתים לא תקינים (לא הוחלפו בזמן ע"י הבעלים הקודם).

כל המצב הזה בכלל נחשב כתקלה? או שהכל תקין? מה כדאי לבדוק?

עברתי לסקייטבורד

• ספונסר פורום
פורסם

המנוע הזה ידוע כמנוע רועש בגלל מבנה ראש המנוע ותזמון השסתומים המשתנה. כדאי בכל זאת להתחבר לסורק תקלות ולבדוק אם אין תקלה במערכת ההזרקה. במוסך גבע תוכל לבצע בדיקה כזו ללא עלות או התחייבות לתיקון. עצם הידיעה שהכל תקין זה מרגיע. שווה בדיקה.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם
המנוע הזה ידוע כמנוע רועש בגלל מבנה ראש המנוע ותזמון השסתומים המשתנה. כדאי בכל זאת להתחבר לסורק תקלות ולבדוק אם אין תקלה במערכת ההזרקה. במוסך גבע תוכל לבצע בדיקה כזו ללא עלות או התחייבות לתיקון. עצם הידיעה שהכל תקין זה מרגיע. שווה בדיקה.

תזמון שסתומים משתנה אומר בהכרח מנוע רועש יותר?

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...