Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריהוט ראטן (גן\גינה) - היכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות.

הנני תר אחר ספה דו מושבית (צבע חום שוקולד,ראו תמונה מצורפת)

1) היכן בצפון\מרכז\דרום (נייד לכל מקום) מוכרים?

2) יצא לי לבדוק כמה חנויות בכרמיאל והאיזור אבל בכולם :

א) מבחר דגמים מצומצם מאוד

ב) לא מוכנים למכור "חלק בודד" (האם מייבאים רק סט קומפלט? אם נניח סט עולה 4000,מה אכפת לך למכור ספה אחת ב2000-2500ש"ח? לא כסף?)

התמונה מעט דהויה אבל רואים את הדגם,מה גם שהוא ללא "ידיות" אלא רק גב\מושב (רצוי דגם כזה או דומה)

רב תודות,והמשך ערב\שבוע נעים לכולנו (=

20141117_155948.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אני חושב שהייתי מחפש בכפרים הדרוזיים על הכרמל, או באיזור כפר יאסיף וירכא. לאור מיקום הבסיס שלך הייתי מתחיל בהם.

עוד מקום אפשרי - הום סנטר, אבל בחנויות הגדולות בלבד, שבהן יש מחלקת ריהוט גינה. אני קניתי את ריהוט הגינה שלי, כולל שני סטים קטנים שמוקמו דווקא בתוך הבית, בהום סנטר (ובמחירים מגוחכים בזכות כפל מבצעים של סוף העונה + פאוורקארד). עוד לזכות ההום סנטר בשער הכרמל הוא שהצלחתי להשלים סט כסאות כעבור שנה. סייע לי מאד איש מכירות בשם שקד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן נחשתי שבהום סנטר יהיה רק בחנויות הגדולות,אבל לא ממש ידעתי איפה הסניפים הגדולים-באמת.

מקווה שיהיה מבחר די גדול (או לפחות דגם דומה) - חן חן

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

חייב לציין שמצאתי ריהוט גינה גם באיזה מקום בצידו המערבי של כביש 70, אני חושב שזה היה בכפר יאסיף. בכל מקרה - בסופו של דבר קניתי בהום סנטר בשער הכרמל מכמה סיבות - קרוב לבית, מחיר מבצע מצויין והובלה עד הבית, מה שהבחור בכפר יאסיף לא סיפק. החסרון היה שקניתי סט של שולחן ו-4 כסאות, ובהמשך הייתי צריך להשלים את הסט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אצלנו זה סט (2 יחידים,שולחן וכיסוי,והספה הדו מושבית - הכריות נרכשו בזמנו מהמקום עבודה הקודם מרפדיה גדולה בחברון\ק.ארבע)

מה שכן הכלבה די השמידה את הספה הדו מושבית..אז אני מחפש רק את הספה.

אם לא אמצא (נדיר,אך אפשרי),אקנה משהו דומה או את כל הסט.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

יש הום סנטר גדול מאד גם באדמירליטי בקרית חיים. ברר אם יש להם מחלקת ריהוט גן. אני מעריך שכן, ויהיה לך יותר קרוב משער הכרמל. אני גר במורדות המערביים של הכרמל לכן מעדיף את השני, וכאמור - גם קיבלתי עזרה וגמישות במכירה.

לדרוזים יש יתרון אחר - הכל פתוח בשבת, אם אתה מוצא חניה. החנויות שאני מכיר נמצאות בכניסה לעוספיה מכיוון חיפה, קודם במשתלה שליד חנות המזון הגדולה משמאל הדרך ובהמשך משני צידי הדרך.

• תוכן חדש...