Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

LRX 1.1 + audio system f4 600

האם 4 גייג' איכותי יספיק?

אני יודע שהLRX צורך 75 אמפר במקסימום לגבי המגבר 4 ערוצים אני לא יודע.

אורך הכבל יהיה בערך 5 מטר.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן הבעיה היא שלך תמצא 2G איכותי,השבוע ההתקנה ואין למצוא כבל 2G.

זה או 4G או 0G,המתקין שאליו הלכתי אמר ש4G יספיק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה עם כבל רתכת ? יותר זמין למצוא...הבעיה שלו רק בגמישות אבל אפשר להסתדר.

אחרי שהעברתי בעבר 4G ואחרי החלפת המגברים בזמנו הייתי צריך כבר לשים 2/0G התבאסתי לפתוח הכל שוב בשביל זה לכן אני אישית ברכב הבא שם 2G לכל מקרה שלא יהיה (לפחות עד המפצח מתח)

לדעתי כרגע גם יספיק 4G אך זהו שיקול שלך.

Scan Speak

פורסם

טוב מצאתי נתונים,למגבר 4 ערוצים יש דרישה לכבל 2 גייג' והצריכה שלו היא 63 אמפר מקסימלית ב4 אום ללא גישור.

והאודיסון הוא 75 אמפר מקסימלית,לא ידוע לי על דרישה ספציפית לכבל מתח בעובי מסוים.

סך הכול 138 אמפר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לי ברכב יש כבל 2 גייג' איכותי של רוקפורד. הוא מתחבר למפצל לשני מגברי 4.1k של אודיסון. אם אתה רוצה שלח לי בפרטי אני יגיד לך מאיפה רכשתי. אבל תדע שזה קיט בסדר גודל של 500 שקל.

אני גם יכול לאמץ תמגברים כמה שבא לי הכבל הזה סוחב אותם בכיף.

פורסם

משום מה ההודעה שכתבתי לא מופיעה כאן.

4G אמיתי, מנחושת מלאה, בריבוי סיבים מקסימלי ושזירה טובה, יעביר בסביבות ה 150A, וזה יספיק לך. יכול להיות שלהעביר 0G אלומיניום (CCA) יעלה סכום קרוב וייתן לך אפילו מעט יותר יכולת העברה (200-250A).

בכל אופן- אעלה כאן שתי נקודות:

מחד- אתה לא עובד בצריכה מקסימלית עם שני המגברים שלך, אני לא יודע אם אתה באמת רוצה לנסות לעבוד עם ה LRX 1.1K ב 1 אוהם, ואתה גם לא הולך לנצל את האודיו סיסטם עד הסוף במצב שכל הערוצים עובדים על 2 אוהם בצריכה מקסימלית, או לחילופין שני גישורים בצריכה מקסימלית. לכן ניתן להסתכל על זה כמצב בו שהצריכה שלך בפועל לא תעבור את ה 100A.

מאידך- כל חוט המערכת שלנו משמש כצרכן הספק. לכבל ארוך יש התנגדות. ככל שהכבל יהיה איכותי (ע"ע הפרמטרים שציינתי בהתחלה) יותר ועבה יותר, כך איבוד האנרגיה עליו יהיה קטן יותר והמגברים שלך ירוויחו מזה שהם "יראו" מתח גבוה במעט, ובכך תשפר את פרמטרי העבודה במערכת שלך.

זה בחצי רגל על "מספיק" ועל "מיטבי".

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בשורה התחתונה, עד עכשיו היה לי כבל 2 גייג' עם פיוז 80 אמפר, אם הפיוז מעולם לא נשרף לי סימן שלא חרגתי בהרבה מה80 אמפר האלו.

האם אני צודק?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...