Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך מאקו

סוף סוף עושים משהו שהוא נותן תמריץ לנהגים, כמובן שכל חנויות הנוחות ירוויחו יותר משקל, אבל ניחא.

מי ייתן ויהיו עוד תמריצים כאלה לנהגים ויהיו פחות הרוגים על הכביש

Polo 2012

פורסם

יא אללה, רק זה שווה עוד משרה של סגנית שר (+יחצ"ן אחד לפחות, לשחרר כתבה)!

משרד התחבורה ממריא...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכותרת בידיעות עצבנה אותי. "השקל שיציל את החיים שלך".

יש להם את זה ביותר דרמה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ועוד עשרה שקלים על כדורים נגד צרבת. הקפה של תחנות הדלק מתאים למנועי דיזל אולי אבל לא לבני אדם. מי שעייף שיכנס לארומה או SI, יעשה מנוחה כמו שצריך עם קפה נורמלי וימשיך בדרך.

פורסם

ראשית, אם זה יצליח אז באמת כל הכבוד.

מעבר לכך, הדבר היחיד שמפריע לי בכל הכתבה הזאת היא ההסתמכות החוזרת ונשנית על הנתונים שמספקת עמותת "אור ירוק". המדינה, הלכה למעשה, הפריטה את כל מה שקשור במחקר תחבורתי והפקירה אותו בידיה של עמותה שפועלת בהתאם לאג'נדה של אדם פרטי שאיש אינו בחר בו ושקנה את תפקידו ומעמדו בכסף.

כאמור: במקרה זה אומנם ניתנה לנתונים האלה פרשנות שמיטיבה עם הציבור, אבל המציאות שנוצרה כאן היא מסוכנת מאוד, והדבר העצוב ביותר הוא שלא נראה שהיא הולכת להשתנות, פשוט מכיוון שאור ירוק מורידה אחריות ממשרד התחבורה, ולמשרד התחבורה הדבר מאוד נוח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מאוד מקווה שהכמה שקלים האלו שאנחנו מקבלים הנחה עליהם , לא יעלו לנו בריבית של דלק וכו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני עם אלעד.

ולציפי חוטובלי יש מקום אצלי בהיכל הבושה שמור היטב ממש בין מנכ"ל אור ירוק ומפקד משטרת התנועה, על הרפורמה שהיא ניסתה להכניס ובינתיים הלכה להקפאה (מקווה שעמוקה ב-272- מעלות צלזיוס)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חסרים קצת נתונים ועובדות. אני מניח שבינתיים מדובר רק בהצעת חוק, ושהמדינה תסבסד את ההפרש.

בשורה התחתונה, אני כן חושב שזאת יוזמה טובה. יחד עם זאת מפריעים לי כמה דברים:

1. כמו שכבר נאמר, ההסתמכות על אור ירוק.

2. שתיית קפה היא לא פתרון הבעיה מהשורש, זה יותר כמו פלסטר (אני לא אומר שזה לא עוזר!).

3. יש לי בעיה עקרונית עם זה שהמדינה תסבסד סם עבור האוכלוסיה - קפאין הוא סם לכל דבר. נכון, כמעט ולא מסוכן, עם תקופת גמילה של מספר ימים, אבל עדיין סם. אפשר גם לסבסד רטלין לאוכלוסייה - בטוח נקבל תשואה טובה על השקעה כזאת (אגב, זה גם מה שקורה בפועל, המדינה מסבסדת ריטלין, רק לא בצורה זאת חופשית).

4. הייתי שמח אם היו בודקים היטב אם:

א. זאת יוזמה פרטית של ח"כ חוטובלי (אני מנחש שלא), או שפעלו שם לוביסטים של איזו רשת תחנות דלק.

ב. אם יש אי אילו קשרים בין אור ירוק לאיזו רשת תחנות דלק.

כי מי שבטוח ירוויח פה אלה בעלי חנויות הנוחות.

לשם השוואה בואו ניזכר בחוק האפודים הזוהרים - נכון שטוב שיהיה ברכב, אבל הדרך שבה זה נעשה היתה מאוד מסריחה וכמה חברי מרכז התעשרו.

פורסם
ב. אם יש אי אילו קשרים בין אור ירוק לאיזו רשת תחנות דלק.

כי מי שבטוח ירוויח פה אלה בעלי חנויות הנוחות.

אם כבר: איזה יבואן של קפה/קפסולות קפה שימן את חברת הכנסת חוטובלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לשם השוואה בואו ניזכר בחוק האפודים הזוהרים - נכון שטוב שיהיה ברכב, אבל הדרך שבה זה נעשה היתה מאוד מסריחה וכמה חברי מרכז התעשרו.

אם כבר חוק הפסים הזוהרים. מאחורי האפודים יש היגיון.

מעניין אם יש קשרי בעלות בין אור ירוק ליבואן מוצרי קפה/ חברת חנויות נוחות כזו או אחרת. סתם רעיון קונספירטיבי שעלה לי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...