Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר טוב יש קליאו 2002 יד שניה עם 140K.

הכל תקין מלבד תקלה בדוושת הגז שככל הנראה אי אפשר לפתור.

הצרפתים תכננו דוושה אלקטרונית גאונית ולפעמים קורה שהיא לא מגיבה. זה יכול לקרות גם בכביש מהיר...

ניסו כבר להחליף הכל כולל דוושה, מתג, צמה ומחשב. שום דבר לא פתר את התקלה.

אחרי אינספור ניסיונות לתקן הוא החליט להיפטר מהאוטו. מתוך תחושת אחריות לשלום הציבור הוא לא רוצה שהרכב ייסע בכבישים ולכן ככל הנראה יאלץ למכור אותו לפירוק.

איך מבטיחים שהקונה לא ייסע ברכב, או אפילו גרוע מזה, ימכור למשהו אחר מבלי לספר לו על התקלה?

כמה אפשר לקבל על רכב כזה אם המחירון שלו 8000 במצב תקין?

במידה והוא ימכור למגרש גרוטאות, באחריותו של מי להוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

תהליך הורדת הרכב מהכביש במשרד הרישוי הוא לא הפיך.

אפשר להחזיק את הרכב בחצר, ולמכור את החלקים בעצמך, או לקבל גרושים (1500 עם המון מזל).

נ.ב. במחיר הנכון, אולי אחד מבעלי המקצוע בפורום, המתמחים ברנו, יקח אותו כפרוייקט אישי. במקרה כזה אין צורך להוריד את הרכב מהכביש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דוושת גז לא מגיבה זה לא עילה לזריקת רכב עם 140K ק"מ לפח. כנראה מוסך מקצועי יותר יפתור לך את הבעיה. גם אם התיקון יעלה אלפייה, עדיין תרוויח מהמכירה יותר מאשר במגרש גרוטאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נשמע כמו רנו קלאסית...העצה הכי טובה לחבר, היא למכור את הרכב במצבו הנוכחי, לפרסם במפורש שיש תקלה ולמכור לראשון שמציע כסף אמיתי.

אני מוכן לקנות ממנו את האוטו ב 1000 שקל. יש לי איזה עניין לא סגור עם רנו שצריך לסגור... :evil:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

באמת שהוא ניסה לתקן את הרכב לאורך השנים. גם במוסך המרכזי של רנו (שעשו עבודת ניסוי ותעיה שעלתה לא מעט) וגם אצל איל נוימן. איל פתר את הבעיה באופן זמני אחרי שהחליף צמת דוושה ומחשב, אבל אחרי שנה בערך התקלה חזרה.

בחישוב פשוט הוא השקיע בתקלה הזאת יותר מ4000 שח ועשרות שעות מוסך.

נראה לי שבשלב הזה כל אחד היה מתייאש...

דיסקו, הוא פרסם במחיר 1500 ש"ח כולל הסבר מפורט על התקלה, וכל היום מתקשרים אליו אנשים הזויים... ככל הנראה סוחרים שבטוח ימכרו את האוטו מבלי לידע את הקונה המסכן על התקלה.

עריכה אחרונה על ידי roi

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת לא תקלה בטיחותית שהסתרתה עלולה לפגוע בחיי אדם. אם הוא אומר לסוחר הקונה על התקלה, מה שהקונה בוחר לעשות זו בעיה שלו. אני מאמין שגם ב3K יתקשרו אליו כל מיני משוגעים ויסכימו לקנות. בתכלס מדובר במכונית דיי מוצלחת (הספציפית לא, כנראה לימון)

פורסם

העניין הוא שזאת כן תקלה בטיחותית.

תחשוב שבאמצע נסיעה בכביש מהיר דוושת הגז לא מגיבה, הסל"ד יורד והרכב מאט באופן מפתיע.

זה רק עניין של זמן עד שמישהו יתקע בך מאחורה, ובמקרה הגרוע בזמן עקיפה עלולה להיות תאונה חזיתית קשה.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי זה לא נחשב תקלה בטיחותית. כשהגז מפסיק להגיב אתה לא נבלם במכה אלא פשוט מאט. אין סיבה שיכנסו בך מאחורה. כשזה קורה אתה פשוט יורד לשוליים ועוצר, כמו בשאר תקלות שמכבות את המנוע. כנ"ל בעקיפה. יצאת לעקיפה על הנתיב הנגדי ונכבה המנוע - יורדים לשוליים.

זה ממש מעצבן, אבל זה לא מסוכן כמו אי יכולת לעצור או לפנות.

פורסם
יש לי איזה עניין לא סגור עם רנו שצריך לסגור... :evil:

בסגירת העניין הזה מעורב מונסטר טראק? כי אם כן, אני רוצה לבוא לראות ;-)

פורסם
לדעתי זה לא נחשב תקלה בטיחותית. כשהגז מפסיק להגיב אתה לא נבלם במכה אלא פשוט מאט. אין סיבה שיכנסו בך מאחורה. כשזה קורה אתה פשוט יורד לשוליים ועוצר, כמו בשאר תקלות שמכבות את המנוע. כנ"ל בעקיפה. יצאת לעקיפה על הנתיב הנגדי ונכבה המנוע - יורדים לשוליים.

זה ממש מעצבן, אבל זה לא מסוכן כמו אי יכולת לעצור או לפנות.

עבורך.

שים מאחורי ההגה איזו נהגת סטייל שילת-דגנית-נחום ותקבל תאונת שרשרת במקרה הטוב.

פורסם
בסגירת העניין הזה מעורב מונסטר טראק? כי אם כן, אני רוצה לבוא לראות ;-)

לא, אבל התוצאה הסופית תהיה די זהה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עבורך.

שים מאחורי ההגה איזו נהגת סטייל שילת-דגנית-נחום ותקבל תאונת שרשרת במקרה הטוב.

היא איבדה את היכולת לבלום, שזה הרבה יותר מסוכן.

• תוכן חדש...