Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההיינס לא אצלי, ומחר אני מעוניין לפרק את התופסנים (אלו שעושים קליק) של החגורות בטיחות.

למה? את זה אני אשאיר כהפתעה... :roll:

בכל אופן - מה הפרוצדורה לפירוק? עבור הקדמיים ועבור האחוריים?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
ההיינס לא אצלי, ומחר אני מעוניין לפרק את התופסנים (אלו שעושים קליק) של החגורות בטיחות.

למה? את זה אני אשאיר כהפתעה... :roll:

בכל אופן - מה הפרוצדורה לפירוק? עבור הקדמיים ועבור האחוריים?

תופסני החגורה הקדמיים מעוגנים אל הרצפה ברוב המקרים (מתחת לשטיח) או אל כסא הנהג.

התופסנים האחוריים מעוגנים אל הרצפה ,מתחת לכרית המושב.

את העצות שאחרות קראת , אני מקווה. :idea:

פורסם

Lior, if you're going to put harnesses in your car you need to know a few things BEFORE you're doing it, better be BEFORE you're even buying them if it isn't too late already

לא. אני לא קונה רתמות :shock:

למעשה - נהפוכו, היו לי 2 מותקנות ברכב כשקניתי אותו, ומכרתי אותן.

ממש לא אהבתי את התחושה של הנהיגה איתן, אי אפשר לזוז מילימטר!

ובכל זאת יהיה מעניין לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא (נגד רתמות ז"א).

פורסם
[/left]

לא. אני לא קונה רתמות :shock:

למעשה - נהפוכו, היו לי 2 מותקנות ברכב כשקניתי אותו, ומכרתי אותן.

ממש לא אהבתי את התחושה של הנהיגה איתן, אי אפשר לזוז מילימטר!

ובכל זאת יהיה מעניין לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא (נגד רתמות ז"א).

.Hmm, who said I'm against them? I just said that there are a few things you need to know before you buy them

Anyways, if anyone feels like translating this (Roni?) for future use purposes, I wrote a major article about safety equipment in the miata forum, listing things to look for in racing seats, harnesses and roll bars... I'm still working on it, getting other things explained

Check out the sticky thread at the top, I am Blackbird on the forum -

http://forum.miata.net/ubb/ultimatebb.php?ubb=forum;f=25

.Moti

פורסם

תודה.

ראיתי את המאמר ושמרתי, נראה ארוך (אבל ככל הנראה טוב כמו כל המאמרים שלך), אני אקרא בהזדמנות הקרובה :-)

בכל אופן הפירוק עבר חלק, תודה לכולם.

נתקלתי ברכיב הבא בחגורה (עם אזהרות נחמדות של "דליק" וכו')

ההשערה שלי שהחוט זה טריגר שמפעיל את ה"בוכנה" הזו, יוצר שם איזה פיצוץ \ התפשטות של גז, שמהדקת את חגורות הבטיחות במקרה של תאונה.

תוכלו להרחיב קצת יותר? האם זה מופעל באותו הזמן שכריות האוויר מופעלות?

seatbelt-piston.jpg

פורסם
נתקלתי ברכיב הבא בחגורה (עם אזהרות נחמדות של "דליק" וכו')

ההשערה שלי שהחוט זה טריגר שמפעיל את ה"בוכנה" הזו, יוצר שם איזה פיצוץ \ התפשטות של גז, שמהדקת את חגורות הבטיחות במקרה של תאונה.

לדעתי קוראים לזה קדם-מותחן (במקרה של תאונה נמתחת חגורת הבטיחות על היושבים במקביל לפתיחת כרית האויר.

FAZER

• תוכן חדש...