Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Waze לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי בסיאט איביזה חדשה שבה קיבלתי מערכת מולטימדיה שהיבואן מציע ללקוחות. שאלתי היא לגבי מערכת הניווט שמגיע עם המערכת הזאת, מערכת הניווט היא של איתורן ובהשוואה לוייז אני מוצא אותה לא נוחה!הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר/להוסיף וייז למערכת הנל ושהוא יוצג על מסך המולטימדיה?או שיש להחליף את המערכת בכללותה?אם צריך להחליף את המערכת בכללותה או לחלופין ניתן לחבר את הפלאפון שיוצג על המסך אשמח אם תסבירו לי על זה קצת.

תודה לעונים.

-אם נושא זה עלה בעבר וניתן לנתב אותי לשרשור שדיבר על זה גם זה יתקבל בברכה-

פורסם

סביר להניח שהמערכת שלך מבוססת אל מערכת הפעלה וינדוס ce. יש מקומות שמתקינים על מערכות כאלה וויז, אבל מדובר בגרסה ישנה ולא כלכך מתפקדת.

לכן, או שתחליף את כל המערכת למערכת שמבוסת על אנדרואיד עם אפשרות להתחבר לאינטרנט. או שתקנה תושבת טובה לטלפון ותנווט איתו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני מניח שהמערכת שיש לך ברכב כרגע היא rcd510

האופציה הטובה ביותר היא להחליף מערכת לאחת כזו שמתמשקת עם WAZE

זולה וטובה Pioneer AVHX2650BT.

מותקנת אצלי ברכב המערכת הזו... יש מדריך לחבר אותה לווייז??

פורסם

סליחה שאני נידחף לשרשור,האם באמת יש איזה מכשיר שאפשר לקנות ולהתקין עליו waze,אני מחפש בישביל אבא שלי פתרון הוא ממש לא יודע להתעסק עם סמארטפונים וכו׳ והייתי שמח לדעת אם יש איזה תחליף טוב לווין או להתקין וויז על איזשהוא מכשיר פשוט שהוא לא סמארטפון

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...