Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה - PS4 או XBOX ONE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה וויכוח שלא תצא ממנו בלי כאב ראש. תבדוק לאיזו קונסולה יש יותר משחקים "בלעדיים" שאתה אוהב ואותה תקנה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בנוסף הייתי ממליץ לך לשחק עם השלט שעה ולהחליט

אני חושב ששתי הקונסולות מעולות, אבל אחרי שעה בפיפא עם ה DS4 בא לי לבכות מכאב

פורסם

בדור הזה הסוני חזקה יותר,יש משחקים שרצים על 900 ו720p לעומת 1080p,תריץ על זה חיפוש.

לסוני בדור הקודם היו בילעדים טובים יותר ואני מאמין גם השנה יהיו.

יש לה שלט חכם עם מגע לעומת שלט רגיל בסוני.

לי היה אקס בוקס 360,ועכשיו קניתי סוני 4,אפשר גם לראות במכירות הסוני משאירה אבק לאקס בוקס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה תלוי מאוד. לי יש אקסבוקס 1 בבית, ולאחד העובדים שלי (חנות אלקטרוניקה) יש גם אקסבוקס 1 וגם ps4.

בגדול, בארץ יש פער מחירים רציני שיכול להגיע גם ל1,000 שח. אם אתה גיימר כבד ממליץ על הps4 כי בסעיף הביצועים היא קצת יותר טובה. אם אתה משתמש ביתי ממוצע האקסבוקס ישרת אותך מעל ומעבר.

בסעיף השלטים - השלט של הסוני קצת יותר נוח לדעתי אבל יש לו בעיית אמינות במקש הכי חשוב - הטריגר הימני. בעלי ps4 מוזמנים לגלל את הנושא.

שירותי הרשת (משחקי אונליין וחנות) של מייקרוסופט הרבה יותר טובים והרבה יותר זולים מזו של סוני. מנוי לייב גולד לשנה שלמה אפשר למצוא ב30-35$ עם קופון.

לגבי אקסקולוסיביים בעבר סוני היו יותר טובים אך עם הקונסולות החדשות המצב שונה מאןד. יש לאקסבוקס לא מעט אקסלוסיביים וההבדל באיכות בינם לבין אלה של סוני ניכר. כמו כן, קיימים שירותים כמו ea access לאקסבוקס שנותנים לך מנוי שנתי למשחקים כמו באטלפילד4 וניד פור ספיד ועוד ב30$ בשנה. רבע מהמחיר של משחק אחד חדש בחנות.

בנוגע למי שציין את נתון המכירות- שימו לב שבגרסאות הראשונות ה-1 נמכר רק עם קינקט מה שהקפיץ את מחירו בכ-200$ לגרסא הבסיסית ביותר, בעוד הסוני4 נמכר בבאנדלים שונים וגם בגרסא ערומה עם רק שלט אחד.

לסיכום אני בחרתי ב-1 ןהשיקול הגדול היה המחיר משום שאקסקלוסיביים לא ממש חשובים לי ובכל השאר אין הבדלים גדולים.

פורסם

אם קונים קונסולה,אתה רוצה לדעת שיש לך את החומרה הטובה יותר.

אני קניתי מנוי ל ps plus ב 150 שקל בערך,ואנחנו כול חודש מקבלים משחק אינדי,כאשר צפוים לקבל את דרייב קלאב,כך שמדוע השירות של מייקרוסופט טוב יותר וזול יותר?

תן דוגמא ומחר אני אבדוק בחנות של סוני גם מחיר של אותם המשחקים.

לגבי השלט,הסוני אצלי כבר 11 חודש ואין בעיות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי באותה מחשבה, מצד אחד יש לך GEARS OF WAR, HALO, GOD OF WAR שאלו שלושת המשחקים שאני הכי אוהב, והם נמצאים אחד ב XBOX והשני ב PS

בסופו של דבר לאחר כאבי ראש מרובים - קניתי לפטופ :p

Opel Adam S 2017

פורסם

לפי מה שהבנתי ב-PS4 יש בעיות כמו הוצאת דיסקים מהקונסולה בזמן משחק, צפצופים, נתוקים מהרשת בזמן משחק. אפשר להגיד שהקונסולה לא 100% בקצרה. אני נוטה יותר ל-XBOX ONE בגלל שהרשת אצלו טובה יותר, שלט נוח יותר ובסה"כ הקונסולה ללא בעיות לפי מה שידוע לי.

פורסם

תמיד יהיה אחוז קטן עם בעיות,כמו בכול מכשיר חדש,עכשיו אחרי כול העידכונים לא נתקלתי בתופעה כזאת.

כמו שאתה רואה גם לאקס לא חסר

http://www.ign.com/wikis/xbox-one/Xbox_One_Problems

בסופו של דבר תקנה את האחת שהשלט בה יותר נוח לך.

פורסם

השלט הוא אכן זה שמכריע את הכף וב PS4 הוא סוף סוף שופר לרמה שגם לח בידיים כמוני יכול להתמודד איתו. אני לא ארכוש קונסולה לעצמי מאחר וזה פשוט מוצר נכה, מה שגם הסגנון המועדף עלי הוא FPS ולשחק FPS עם סטיק זה פשוט לא זה.

פורסם

מה נכה בזה?

אולי פשוט אתה מזיע יותר מידי בידים מרוב הלחץ.

פורסם (נערך)

אני מזיע בידיים כי אני ככה מאז ומעולם (לאבי זה עבר עם החתונה ; לא מה שישבור אותי). בגרסאות הקודמות של השלטים ל PS לא היו נקודות אחיזה נורמליות (פלסטיק חלק), מה גם שהם היו יחסית קטנים פיזית לכפות הידיים שלי. לאחר מס' דקות זה כבר היה בלתי נסבל. התנסתי קצת באלו של ה PS4 והשיפור בהחלט ניכר.

מבלי להסיט את הדיון - בתור PCיסט מובהק, הקונסולה היא מוצר נכה הן חומרתית והן מבחינת איכות הכותרים (למעט סדרת GoW האגדית ו Wipeout הטריפית). קשה להתעלם מהעובדה שהפיתוח לקונסולות הואץ בשנים האחרונות והדבר משפיע לרעה על איכות המשחקים, ובייחוד על אלו שגם עוברים פורט ל PC. סדרת CoD, לדוגמא, היא הוכחה מובהקת לאיכות בינונית. רק חבל ש DICE נכנעו ללחצים של E.A ודרדרו גם את סדרת Battlefield אל עולם הקונסולות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

איכות כותרים פחות טובה?

איפה אנצארצט?the last of us? Heavy rain? גיטי שיצא הרבה זמן לפני המחשב והבלעדים שלא מגיעים למחשב?

העתיד הוא בקונסולות,עם משחקים מעולים לדעתי והיתרון לשחק מול מסך ענק ומערכת קולנוע-זאת חוויה שהמחשב לא יתן.

גם אני אוהב fps אבל לחזור עכשיו למקלדת ועכבר,מסך קטן זה שייך להיסטוריה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

נצטרך להמתין ולראות, אם כי לבינתיים נראה שאתה צודק (לדאבוני). התעשיה הולכת בכיוון הזה מאחר וזה הרבה יותר פשוט - אתה כותב משחקים לחומרה קבועה ולא נאלץ לבזבז משאבי כ"א ובדיקות על וורסיות אינסופיות של חומרה (PC).

• תוכן חדש...