Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה : לפולו tsi 2011 קיים מצב ACC ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע לגביי הACC, אבל לגבי התקנת מערכת - כן, פנה לפורום אודיו ויגידו לך כיצד לבצע או למי מומלץ לגשת שיבצע את העבודה בצורה מקצועית ונקיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האמת כבר התקנתי אצל מתקין מקצועי והאמת הוא לא שאל אם קיים מצב ACC ברכב , ואני רק צריך לדעת אם לפולו שנת 2011 יש מצב ACC , כי בספר של המולטימדיה של פיוניר כתוב שלא ניתן להתקין את המכשיר ללא מצב ACC

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

פורסם

האם יש בעיה שבעקבותיה אתה שואל את השאלות?

לדעתי אין משמעות אם מדובר ב-ACC או ב-ON.

הסיבה לחיבור לפונקציות האלו היא כדי לגרום למערכת להידלק רק במצבים הנ"ל או אחרי התנעה, ולא בחיבור קבוע למצבר (שנדרש גם כן עבור הזכרון, אבל גם יש אנשים שמעדיפים חיבור כזה).

חוץ מזה, אם יש לך 3 מצבים בסוויץ' אז אין ACC (יש רק ON במקום), ואם יש לך 4 מצבים, אז ה-ACC כלול.

פורסם

אכן יש בעיה , לכן אני שאלתי את השאלות , הבעיה היא : קניתי והתקנתי מכשיר מולטימדיה מבית פיוניר avh-p8450bt והתקנתי בפולו 2011 ובספר ההתקנה של המכשיר כתוב ״ לא ניתן להתקין מכשיר זה ברכב ללא מצב ACC (אביזר) במתג ההצתה ״ והתקינו לי את זה למרות שלא ניראה לי שיש לי מצב ACC ברכב , והכל עובד מעולה , רק מפחיד אותי שאולי עלול להיגרם נזק כלשהו, והסתכלתי גם בספר רכב של האוטו יש רק 3 מצבים

פורסם (נערך)
אכן יש בעיה...והכל עובד מעולה...

אחד סותר את השני.

אין בעיה. קרא הודעתי בעיון שוב.

שים לב שגם האזהרה שאתה מדבר עליה נמצאת תחת הכותרת "To Avoid Battery Exhaustion".

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

קראתי את הודעתך ואני יודע שזה סותר את ההודעה למרות שהכל פועל , בספר הרכב כתוב שלא ניתן להתקין ללא המצב ACC , אבל בספר של המערכת מולטימדיה כתוב שלא ניתן להתקין מכשיר זה ברכב ללא מצב ACC (אביזר) במתג ההצתה , ואין לי ACC , אני אשאל מחר במוסך המרכזי

פורסם

ערכתי את הודעתי האחרונה. שים לב.

כאמור, הסיבה לכך היא כדי למנוע התרוקנות של המצבר.

בכל המכשירים לרכב יש כניסת מתח קבועה וכניסה שמוגדרת ACC.

הקבועה נועדה עבור הזכרון של המכשיר בלבד ואיננה מפעילה את המכשיר, את הכניסה השניה, זו שמפעילה כן את המכשיר, ניתן לחבר באופן קבוע למצבר (עוקף סוויץ') ואז ניתן להדליק את המכשיר גם כשאין מפתח בסוויץ', או דרך הסוויץ' ואז רק במצב שהוא פתוח (ACC או ON), יעבור מתח אל המכשיר ויהיה ניתן להדליקו.

פורסם
ערכתי את הודעתי האחרונה. שים לב.

כאמור, הסיבה לכך היא כדי למנוע התרוקנות של המצבר.

בכל המכשירים לרכב יש כניסת מתח קבועה וכניסה שמוגדרת ACC.

הקבועה נועדה עבור הזכרון של המכשיר בלבד ואיננה מפעילה את המכשיר, את הכניסה השניה, זו שמפעילה כן את המכשיר, ניתן לחבר באופן קבוע למצבר (עוקף סוויץ') ואז ניתן להדליק את המכשיר גם כשאין מפתח בסוויץ', או דרך הסוויץ' ואז רק במצב שהוא פתוח (ACC או ON), יעבור מתח אל המכשיר ויהיה ניתן להדליקו.

תודה רבה הבנתי , המתקין התקין לי את המכשיר המולטימדיה שהמכשיר יידלק לי אוטומטית שאני מניע את הרכב , ושיכבה מתי שאני מוציא את המפתח מהסוייץ, אז זה טוב שהתקין לי ככה ולא דרך העוקף סוייץ ?

פורסם

זו הדרך הסטנדרטית והנכונה להתקנת מערכת באוטו.

(אם כי אני מעדיף לכבות ולהפעיל ידנית את המערכת ובהתאמה לכבות ולהתניע את הרכב).

אם אתה רוצה אפשרות להדליק את המערכת גם בלי מפתח בסוויץ', יכולת לבקש ממנו להתקין כך (ניתן גם עכשיו בעקרון).

אבל, אם תשכח את המערכת דולקת, אם יש לך מגבר/ים ברכב או סתם תפעיל אותה למשך זמן ממושך, הסיכויים לגמור את המצבר גדלים.

פורסם

אין לי מגבר ברכב , וביקשתי מהמתקין שיתקין את המערכת המולטימדיה שתיכבה שאני מוציא את המפתח מהסוייץ ככה עדיף מקודם היה לי את המערכת המקורית של הפולו הפשוטה 310 RDSמשו כזה וזה לא היה נכבה שהייתי מוציא את המפתח מהסוייץ הייתי צריך לכבות ידני , ולמה בספר של המולטימדיה חשוב כל כך מצב ACC ?

פורסם

לדעתי זו שארית מכך שהחוט שמחבר המערכת דרך הסוויץ' נקרא ACC לאורך שנים (להבדיל מהחיבור מתח קבוע), לא משהו מעבר לכך. וכאמור מצב ON משרת את אותה המטרה עבור המערכת.

אגב, ישנם רכבים שגם אחרי שאתה מכבה את הרכב, והסוויץ' כבר ב-OFF נותרים עדין מספר צרכנים דולקים, כולל הרדיו, ורק הוצאת מפתח מהסוויץ' מכבה הכל.

פורסם
לדעתי זו שארית מכך שהחוט שמחבר המערכת דרך הסוויץ' נקרא ACC לאורך שנים (להבדיל מהחיבור מתח קבוע), לא משהו מעבר לכך. וכאמור מצב ON משרת את אותה המטרה עבור המערכת.

אגב, ישנם רכבים שגם אחרי שאתה מכבה את הרכב, והסוויץ' כבר ב-OFF נותרים עדין מספר צרכנים דולקים, כולל הרדיו, ורק הוצאת מפתח מהסוויץ' מכבה הכל.

אצלי זה אחרי שאני מכבה את הרכב והסוויץ ב off נותר דלוק עד שאני מוציא את המפתח מהסוויץ׳ שזה מכבה את הכל

• תוכן חדש...