Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רק אצלי האשה מרוויחה ואני מבזבז כאילו אין מחר?

עוד שלוש וחצי שנים אשתי תסיים את ההתמחות ואז אני אשתדרג לאותה הסיטואציה ;-)

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חד משמעית הייתי פותר את הבעיה הזו מראש הרבה לפני שהיא מגיעה למצב הזה.

לא מוכר את הרכב גם אם יתהפך העולם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זה רק אצלי האשה מרוויחה ואני מבזבז כאילו אין מחר?

גם אצלי, אם כי בהבדל קטן שגם אני מרוויח.

אבל אני בהחלט הבזבזן המשפחתי.

5. תופס אותה לשיחה רצינית ומבהיר מה הולך פה. אם לא עוזר אז אופציה 4

חברה שלי מאוד התנגדה לכל ההוצאות שלי על המכונית ודגמי המכוניות, ובשבילה הכל היה בזבוז כסף אבל הסבר ושיחה טובה הבהירו לה את המשמעות של זה בשבילי. מפה לשם מחר אני מתחתן איתה ויש לי קליאו RS

התעלמתי מהמשכורות במקרה שלי כי המשכורת שלי יותר גבוה וההוצאות שלי יותר גבוהות (Norev יקר גם באיביי)

מזל טוב!

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במצב כזה- לא מוכר. הרכב היה שם קודם.

חוץ מזה, אני חושב שלכל אחד מבני הזוג צריך להיות משהו לנשמה שהוא רק שלו. למשל תחביב כלשהו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
מזל טוב!

תודה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אם תוך כדי לימודים הצלחת לחסוך 150,000 ותוך שלוש שנים נוספות עוד 200 אז באמת שאין לך שום בעייה כלכלןת להחזיק גם 3 כמוה.

:lol::lol:

תשובה 3.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תודה!

אתה מתחתן היום, מה אתה מחפש פה בפורום? :-D

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שאלה טובה!

נמאס מהפייסבוק ואנחנו נפגשים רק בחופה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כולם אומרים אופציה 3

אבל לרוב המציאות היא שונה כיוון שאתם יודעים מה זה אנשים מאוהבים, לרוב מעדיפים לתת

אני אישית לא חושב שהייתי מתפשר, יש גבול לכמה אתה יכול לתת מעצמך או לתרום, או שמקזזים מ 2 הצדדים, או שלא מקזזים בכלל.

לא אפשרי שצד אחד יהנה בהוצאות שלו על מה שהוא רוצה, והצד השני יתבאס ויתחיל לצמצם בהנאת חייו בשביל האחר או בשביל "התקדמות" כלשהי.

משהו כאן לא תקין.

חתונה זה או ביחד ברוב הדברים או לא, אני כמעט והצעתי נישואים לאישה שכזו, שסביר להניח היום הייתי ממורמר עם ילד או שניים ואוכל "קקה" :p

למזלי זה לא קרה, היא אגב בדיוק במחשבה כמו שכתבתי למעלה.

Opel Adam S 2017

פורסם
שאלה טובה!

נמאס מהפייסבוק ואנחנו נפגשים רק בחופה

נו בסדר לך תתארגן תקשט את הקליאו :-D

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אופציה 4 ללא ספק.

במידה והבחור יילך לקראתה מה שיהיה זה:

הבחורה רוצה לנצל את הבחור כדי להשיג מטרות שלה - דירה. אחרי זה היא תתגרש ממנו ותזכה לחצי דירה, בעוד שהבחור ישלם משכנתא כמו חמור.

או תסריט אחר, הבחורה תיהיה עם הבחור שעובד כמו חמור שיספק את כל צרכיה החומריים ובזמן שהוא טוחן בעבודה היא תחגוג עם המאהב ובערב תמיד יכאב לה ראש.

במילה אחת, לברוח ויפה שעה אחת קודם. זה ימנע הרבה עוגמת נפש בעתיד. הרי לפי אורך חיים שלה שהיא חגגה את כל הצעירות שלה, היא מחפשת להמשיך את זה.

אלא אם כן אתה מאצ'ו שמסוגל לחנך אותה לאורך חיים שיתאים לשניכם (כלומר לגרום לה לאהוב אותך כדי שהיא תרצה להשאר איתך כאשר היא מבינה מה הדרישות לחיים המשותפים ושהיא לא יכולה רק לנצל, אלא צריכה גם לתרום לתא המשפחתי - יש רק דרך אחת לעשות את זה). כי החיים זה פשרה משני הצדדים, לא ייתכן שצד אחד יתן את כל כולו וצד השני רק ינצל. זה לא אהבה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשמתחתנים ומאחדים חשבונות בנק צריך למחוק את ההתחשבנות של מי הביא מה לחבילה ועד כמה ההורים של כל צד מבוססים. מה שהיה שלו/ה הופך לשלהם.

מצד אחד זה נמשע מאוד רע שהיא מבקשת ממנו למכור את הרכב (בגלל האהבה לתחום אני יכולה להבין כמה הבקשה רעה) מצד שני עלינו לזכור שזה תחביב יקר שדורש סכומים מכובדים מאוד על מנת לתחזק אותו, אני לא חושבת שזה יהיה צודק שצד אחד בזוגיות יהנה ממה שהוא אוהב והשני יצטרך לוותר על הכל (במקרה הזה שופינג?) רק כי ההורים שלה לא מבוססים או כי היא לא מרוויחה את אותם הסכומים.

קופת המשפחה משותפת וצריך לנהל אותה ביחד במינון הנכון אחרי "ישור קו".

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הכי קל חשבונות נפרדים, כל אחד מבזבז בהתאם למה שהוא מרוויח.

אני לא הייתי מרגיש בנוח אם זוגתי הייתה מממנת לי את התחת, אין לי בעיה לקנות לה מתנות אבל לא שהיא תחיה לי על הגב ולא אני על שלה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק - אתה צודק וגם אני הצעתי חשבונות נפרדים. אינסטינקטיבית, הייתי אומר.

העניין הוא שלא כ"א מבזבז בהתאם למה שהוא מרוויח.

וכן - לא כ"א ירגיש אי נוחות אם יממנו אותו (יש כאלה שזה ינעם להם בלי נקיפות מצפון).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אופציה 3

לגבי כל מה שכותבים פה על חשבונות נפרדים (לא קראתי את כולם, אני קצת עצלן)

אני חושב שצריך גם חשבונות נפרדים, וגם חשבון אחד משותף עבור הבית.

לחשבון של הבית לא חייב להכנס 50% 50% מכל צד, אם אחד מבני הזוג מרוויח משמעותית יותר מהשני אפשר גם שיהיה 70% 30% בחשבון המשותף.

מהחשבון המשותף צריך לצאת כל מה שיוצא ומשרת את שני בני הזוג, חשבונות, הרכב העיקרי של המשפחה, אוכל וכו'.

ושכל אחד יבזבז על התחביבים שלו לפי היכולת שלו, כמובן שאפשר תמיד לעזור אחד לשני, לתמוך וכו', אבל לא להגביל.

עריכה אחרונה על ידי peter

• תוכן חדש...