Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

5. תופס אותה לשיחה רצינית ומבהיר מה הולך פה. אם לא עוזר אז אופציה 4

חברה שלי מאוד התנגדה לכל ההוצאות שלי על המכונית ודגמי המכוניות, ובשבילה הכל היה בזבוז כסף אבל הסבר ושיחה טובה הבהירו לה את המשמעות של זה בשבילי. מפה לשם מחר אני מתחתן איתה ויש לי קליאו RS

התעלמתי מהמשכורות במקרה שלי כי המשכורת שלי יותר גבוה וההוצאות שלי יותר גבוהות (Norev יקר גם באיביי)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תודה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מזל טוב. :beerchug:

השם ייקום דמך!

אני אמנע מכל הבדיחות המתבקשות (איך הופכים חתלתולה מגרגרת לכלבה נושכת - מתחתנים איתה), אבל אל תבוא ליילל אח"כ, כי ישר נשלוף את "אמרנו לך!"

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לאופציה 3 יש השלכות לא נעימות,ויש לקחת את זה בחשבון.

זה אומר שמה שאני טוען תמיד,אין קשר לאהבה וחיי שיתוף,

קרי,נישואין..

בחרת לך שותפה,תילמד לחיות אתה,לטוב ולרע,

גם אשתי מלאה בחסרונות,וכמובן גם אני,

העיניין ללמוד לחיות יחד.

לצורך העניין אי אפשר ללמוד לחיות ביחד. העניין הכלכלי מציק וצריך לשלם חשבונות שהצטברו.

חשבונות בנק נפרדים.

לא כולן מסכימות לזה.

וגם אם כן, מבוצע חלוקת חשבונות. היא משלמת את חשבונות ה- X, הוא משלם את חשבונות ה- Y.

לאחר שנה היא מגיעה ואומרת שהיא נכנסה למינוס בגלל הוצאות פרטיות שלה או התנהלות לקויה, ומבקשת ממנו כסף דחוף כי הכ"א נבלע, כסף שיגיע ממכירת הרכב... מה תעשה?

תביטו היטב בפוסט,

הוא מנוסח לפי דעת הגבר,

אם הוא היה מנוסח לפי הנוסח שלה,

כולכם הייתם בעדה מן הסתם,

שאלה בזו צריכה להיות מנוסחת ע''י שני הצדדים כדי

להשיג אובייקטיביות.

ומה היא היתה רושמת?

"בזבזתי את כספי המשכורות הצבאיות בשק"ם כי הייתי רעבה,

לחו"ל טסתי וחמישים אלף שקל בזבזתי כי חברתי ביקשה שאבוא עימה,

קרמים ואיפור קניתי כדי להיראות יפה,

בגדים ונעליים קניתי כדי להיראות מדליקה,

כעת אני במצוקה,

הבנק מציק נורא,

מבקשת עזרה,

שימכור את חתיכת הפח שלו במהרה,

ממש "מעניין" אותי שהוא אוהב אותה נורא (את המכונית),

אני לא צודקת במחילה"?

זה רק אצלי האשה מרוויחה ואני מבזבז כאילו אין מחר?

אם היא מכירה חברות פנויות אנחנו נשמח לשמוע ;)

5. תופס אותה לשיחה רצינית ומבהיר מה הולך פה. אם לא עוזר אז אופציה 4

חברה שלי מאוד התנגדה לכל ההוצאות שלי על המכונית ודגמי המכוניות, ובשבילה הכל היה בזבוז כסף אבל הסבר ושיחה טובה הבהירו לה את המשמעות של זה בשבילי. מפה לשם מחר אני מתחתן איתה ויש לי קליאו RS

התעלמתי מהמשכורות במקרה שלי כי המשכורת שלי יותר גבוה וההוצאות שלי יותר גבוהות (Norev יקר גם באיביי)

השאלה פה האם אתם מתנהלים בשני כלי רכב או רק עם הקליאו.

אם רק עם הקליאו, היא עשויה לקבל זאת כי היא גם נוהגת ברכב. אם היא לא נוהגת על הרכב ויש לה רכב משלה, זה סיפור אחר.

פורסם

אני מוכן לשים שן בינה שזו סיטואציה אמיתית של פותש או אחד ממקורביו

סיטואציה שנקראת הלך האוטו / הלך הכסף או האשה הזו לא תפגוש בתמרור עצור

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הקליאו זה הרכב היחיד שלנו (החליף 206XS *הסבר אחרי המלל) וגם ככה היא לא נוהגת עליה כמעט כי היא מפחדת לשרוט את הבייבי שלי.

ההתמקדות שלך בכמות המכוניות לא רלוונטית בכלל! רכב X ב150 אש"ח הינו הצעצוע הפרטי של גיבורנו בסיפור, במקרה הוא יותר יקר. הבעיה היא משמעותית יותר עמוקה. אותה אישה רואה את צרכיה בלבד ולא מחשיבה/מבינה את הדוד המדובר

*ה206 הייתה ידנית והיא לא מסתדרת עם תיבה ידנית, הסיבה למכירה הייתה שאחזקת הפיג'ו כבר הייתה לא משתלמת לעומת היכולת הכלכלית שלנו לשדרוג משמעותי

אחת הסיבות לבחירה בקליאו RS ולא 208 GTI לצורך העניין באה מהצד שלי כדי שאני אוכל להוריד מעצמי נהיגה ולשתות למשל ולא כדרישה שלה

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

הולך ומוכר במיידי!

ומשתדרג לדגם חדש יותר. בכל זאת, עברו כמה שנים

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
הולך ומוכר במיידי!

ומשתדרג לדגם חדש יותר. בכל זאת, עברו כמה שנים

את האשה או את הרכב?

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

אני לא יודע כמה אמת יש בכתוב אבל זה מערבב לי הרבה מתקופת החיים שלי בעשור האחרון.

אני חסכתי בכל תקופת הצבא המון כי הייתי גובניק שעבד, קניתי בהתחלה 206xs ואחרי זה קליאו ספורט, טסתי לטיול אחרי צבא ושרפתי את כל כספי, אממה מגיע עם עזרה די דומה כמו של פותח השרשור מהבית.

אישתי לעומת זאת מגיעה כמו האישה מהשרשור ללא כסף מהבית, אך לעומתי עבדה וחסכה והגיעה עם חסכונות גדולים שצברה בעבודה קשה.

לי היה היתרון שאישתי חולת הגה שאהבה את הקליאו לא פחות ממני וקיבלה את זה, אבל בדיעבד מבחינה כלכלית יש בי הצטערות קטנה על כל הבזבוז , יכול להיות שקניית רכב ספורט בשלב מאוחר יותר של החיים היית בחירה נבונה יותר.

אני לא יהיה מאלה שאומרים לבעוט אותה, אלא מאלה שיגידו שזוגיות בריאה מגיעה רק משיח טוב ותאום צפיות, אי אפשר כל אחד ללכת.בכיוון אחר ולצפות שהאהבה תחזיק את זה וזה דבר מאוד אינוודואלי לכל זוג.

אסיים באיזו חוויה שהכתה בי בזמן האחרון, בקבוצת הורים בפייסבוק רשם אב שקיבל שתי הצעות עבודה, הראשונה עם שכר של 20 נטו ורכב אבל דורשת כ12 שעות עבודה ביום, והשניה עם 9 שעות עבודה ושכר של 12 נטו ורכב. מהר מאוד כולם המליצו על הראשונה, אמרו שזה קרש קפיצה לחיים ויעזור לו בעתיד. אחרי כ50 תגובות בא אבא אחד ורשם שהוא מרוויח מעל 25 נטו כבר עשור ומגיע מאוחר הביתה, יום אחד לאישה זה נמאס אמרה שהוא לא שותף בגידול הילדים ובחרה להתגרש, הלכה המשפחה, הלכו חצי מהחסכונות ובית המשפט קבע מזונות מטורפים של 5 ספרות.

לכן אומר שוב, זוגיות היא דבר אינוודואלי, וזוג צריך שיח ומטרות משותפות והבנה הדדית... ואם הוא באמת בחר בה, שישבו ויחליטו לאן החיים הולכים מפה גם אם הוא יוותר על האוטו והיא על השופינג.

עריכה אחרונה על ידי Yossim
פורסם (נערך)

חלק מהתשובות בשרשור הזה הן מחושבות, קרות ואולי נכונות לוגית אך אך אינן תואמות את פני המציאות. תכלס, אין ממש תשובה חד משמעית וברור שאף אם הרכב לא יימכר, יהיה צריך לגייס כספים להסדרת החובות ולבצע רה-ארגון מבחינת ההתנהלות הכלכלית (אי אפשר לתת לאישה לשקוע בחרא של עצמה ולצאת מזה נקי וכך גם לא ניתן לומר לאישה לחסוך ולקצץ בהוצאות באופן חד צדדי כאשר זה לא משפיע עליך - זה פשוט לא עובד ככה במציאות).

אפרופו הדיון בשרשור הזה, ביום חמישי רבצנו כמה חברים עם בירות על החוף כספתח לסופ"ש ועלה איזה עניין דומה ולא כל כך תיאורטי...

אחד מהחבר'ה שפך את הלב ושיתף בדבר אחיו שהתחתן לפני מספר חודשים, כשלחתן היה ידוע שאשתו לעתיד נכנסת פה ושם למינוס (מנהלים חשבונות בנק נפרדים). הזוג יצא לירח דבש ישר לאחר החתונה (חו"ל, שופינג וכו') אולם כשחזרו ארצה, הכלה לא יכלה לסגור את החודש...

מפה לשם וכבעל מסור, החתן כיסה לה את המינוס. זאת, באמצעות כספים עתידיים שחסך לצורך החופשה המשפחתית השנתית הקבועה עם הוריו, אחיו ואחיותיו. כאשר דבר אי יכולתו (הכלכלית) של החתן להצטרף לחופשה המשפחתית נודע לאחרונים, נוצר מצב בו החתן יוכל להצטרף לחופשה אך אם הוריו ייאותו לממנו... ויתכן שאף את אשתו...

במצב דברים זה, כצפוי, צצה לחלל השאלה מדוע הזוג המאושר החליט לצאת לירח דבש ולא כל שכן לצאת למסע שופינג כאשר היה ידוע שהכלה במצב כלכלי רעוע במקום לסלק בכספי החתונה חובות וכיו"ב. או אז, הכלה הגדילה לעשות והשיבה כי אין זה משנה אם הוציאו כספים רבים כשהיא במינוס ושהמצב לא הורע מאחר שהיא גם ככה במינוס...

בקיצור, החתן בדילמה כיצד לעשות לכלה ריאליטי צ'ק מבלי לפוצץ את החבילה ומצד שני להסדיר את הסיטואציה מול המשפחה...

כיוון שאתם כ"כ נהנים מהשרשור הזה אז יאללה - SHOT :) (אני כבר אדאג לכך שהחתן יקבל קישור לשרשור עם ערכת, ווזלין מלח ולימון :p).

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם

יופי של אתגר העלת כאן.

בתור פלסטר לשנה הקרובה, הייתי ממליץ לוותר על החופשה המשפחתית,

הוא קודם כול בעלה, וחשוב במיוחד בתחילת הנישואין לקיים את הפסוק

"ויעזוב איש את אביו ואת אימו ודבק באשתו והיו לבשר אחד". עם כל הכבוד למשפחה המורחבת,

הזוגיות קודמת לה. הוא התחייב לדבוק באשתו, לא משנה תחת איזו מערכת, דתית או לא-דתית,

וזה דורש ויתורים או שינויים ביחס למשפחה המורחבת.

תמיד.

בלי קשר לכלכלה וכיו"ב.

בשלב הבא אכן צריך ריאליטי צ'ק,

אבל כדאי מאוד שזה לא יהיה כרוך באיזו מסורת משפחתית מפוקפקת ויקרה להחריד.

אם החופשה הזאת כל כך יקרה, כדאי שגם שאר המשפחה תצטרף לריאליטי צ'ק. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן מצטרף לדעתו של יוסים.

רוב התגובות בשרשור הזה מתאימות לפורום מתבגרים בני 16.

אשתי מבינה את השגעון שלי ולכן אחרי ה-I10 רכשנו מיאטה.

מצד שני, אני הבטחתי לה שברגע שנרכוש דירה הרכב הולך ולכן בצענו מעבר ממיאטה לקורולה 93.

עכשיו יש ילד בדרך אז צריך רכב קצת יותר בטיחותי אז שדרגנו למאזדה 6 (זה מה שהיה פנוי במשפחה).

ברור שאם אני הייתי צריך להחליט היינו קונים משהו טיפה יותר מפולפל, אבל צריך להבין שבמערכת יחסים צריך לפעמים להתפשר.

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שהפתרון לסוגייה הוא תקשורת ותיאום ציפיות.

אני מניח שכל המידע ששיתפת על הגברת היה ידוע לך מראש. זה שלא פעלת בנידון עד שהיא החליטה לפגוע לך בציפור הנפש, סליחה האוטו שלך, זה אשמתך.

אני מניח שזו גם מטרה שלך להגיע לדירה מתישהו, אז תשבו בנחת ותעשו תוכניות כלכליות לשנתיים הקרובות כדי שלא יופיעו בקרוב עוד בלת"מים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...