Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

צריך המלצה לפחח באזור המרכז שעושה פחחות וצבע נקודתיים. הבעיה היא כזו, הבעלים הקודם פגע בפטריית בטון עגולה, כתוצאה מכך יש פגיעת סף תחתון, יש פגיעה בפח בחלק התחתון של הדלת ובעקבות הפגיעה החלק העליון של הדלת התעוות והוא לא מיושר עם קו הגג (תמונות מצורפות). אני מחפש מישהו שיכול לישר את פגיעת הסף, לישר את פגיעת הדלת, לצבוע את האזור נקודתית ולא את כל הדלת ובנוסף ליישר את החלק העליון של הדלת כדי שיהיה בקו אחד עם קו הגג.

תודה.

IMG_20141101_075559.jpg

IMG_20141101_075609.jpg

IMG_20141101_075622.jpg

IMG_20141101_075650.jpg

IMG_20141101_075656.jpg

פורסם

אתה מחפש פחח וגם צבעי רכב

צבעי הרכב לא אוהבים לעשות תיקון נקודתי אלא לצבוע מכלול שלם כי זמן העבודה הוא דיי זהה וביצוע צביעה נקודתית וטשטוש דורשת מיומנות גבוהה יותר מאשר צביעת מכלול שלם

ישור הדלת בחלקה העליון זה קל מאוד לביצוע

פורסם

אז זהו, אני מעדיף אפילו שיהיה הבדל צבע קטן מאשר לעשות צביעה של כל הדלת. ראיתי המלצות על אוטו פיקס בהרצליה, יש המלצות נוספות?

תודה.

פורסם

יש המלצות רבות בפורום על אלעד שירותי רכב, אשר מאפשר לשלוח תמונות ב-SMS ולקבל הצעת מחיר. נסה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...