Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף רצועת טיימינג לפולו קלאסיק דיזל שנת 98

מהם הנקודות העיקריות שצריך לשים לב אליהם ,מה משכבר נוכחתי לדעת כי לכל דגם מנוע שונה (אפילו מאותה שנה) יש את המותחנים שלו, וזו כנראה רק ההתחלה, אם יש כבר מדריך מצולם זה עוד יותר יעזור

פורסם

תקשיב אחי אני מציע לך לפנות לבעל מקצוע או אפילו למוסך מקצועי שיחליף לך רצועת טימינג למה אם משהו לא תשים נכון יכולות להיבצר בעיות . ילך מנוע.. וזה סיכון די גדול אז תחשוב.

פורסם

ממש לא הייתי מציע לך לעשות את זה לבד.

טיימינג זה אינוד בר פשוט כמו החלפת שמן, כידוע. חוץ מהרצועה עצמה יתכן שתצטרך להחליף מותחנים, גלגלים שונים או אפילו את משאבת המים, ויתכן מאוד שלא תדע לזהות מה מצבם ואם צריך להחליפם. גש למוסך רציני ותעשה את זה שם. קח עצה: תבקש הצעת מחיר אפילו מצ'מפיון. אתה עשוי להיות מופתע לטובה.

פורסם

מנועי דיזל רגישים במיוחד בעניין הטיימינג , להבדיל מחברם עם השרשראות

פולקסוואגן, סיטרואן , פיגו , רנו למינהם: אם תעשה דבר אחד , קל שבקלים שיהיה שגוי תקבל במתנה לעשות חצי אוברול.

הצעתי: אל תחסוך - בטיימינג לא משחקים.

פורסם
מנועי דיזל רגישים במיוחד בעניין הטיימינג , להבדיל מחברם עם השרשראות

פולקסוואגן, סיטרואן , פיגו , רנו למינהם: אם תעשה דבר אחד , קל שבקלים שיהיה שגוי תקבל במתנה לעשות חצי אוברול.

הצעתי: אל תחסוך - בטיימינג לא משחקים.

ממש לא לכל דגמי "פולקסוואגן, סיטרואן , פיגו , רנו למינהם" יש שרשרת...

למעשה, נדירים הרכבים שיש להם שרשרת במקום רצועה...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...