Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרפתיה אוטומטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פחד מרכבים אוטומטים ובטח אירופיים. הפחד הוא כלכלי שמא ילך הגיר וצריכת דלק

אני מחזיק רכבים כ 18 שנה ותמיד גיר רגיל.

עכשיו אני חושב על 307 סטיישן 7 מקומות מודל 2005 בערך יש כמה כאלו עד 20 אלף וגם גמישים.

אין גיר רגיל, ודיזל אני לא אוהב.

האם הפחד מוצדק? מה באמת צריכת הדלק?

לחלופין חשבתי על הונדה סטרים 2002-2003 אבל בשיחה עם אחד שמחזיק הוא טוען על 5 קמ לליטר בעיר, וזה המון, וגם רוצים עליהם כ 30 אלף והם באיזור ה 300 אלף קמ, נשמע לי קצת גמור.

את ה 307 אפשר לקבל באיזור ה 200 אלף קמ ובחצי המחיר.

יש אפשרות לדאוג לגיר אוטומט שלא "ילך" פתאום?

תודה לעונים

פורסם

אתה יכול ישר לשפץ את הגיר, גם אז אף אחד לא יבטיח לך שהוא לא ילך עוד שנתיים.

הגירים במכוניות הללו החזיקו לרוב באיזור 150 א' ק"מ, כך שסביר מאוד להניח שרכב שתתקל בו כבר עבר שיפוץ, אם בעל הרכב מחזקי בחשבונית התיקון ותוכל לראות שהוא בוצע במקום שנחשב טוב אז אתה יכול להיות יותר רגוע.

גיר אוטומט במכונויות ישנות יכול לסיים את חייו גם אצל יצרנים "אמינים", היתרון בצרפתיות הוא שהן זולות, וכך בהפרש שאתה כביכול חוסך, אתה יכול להשקיע בתיקון.

הביצועים ב307 הרגילה 1.6 הם עצלים, לכן אני חושב שעדיף ללכת בכיוון מנוע 2000, לא יודע עד כמה זה משפיע על אורך חיי המנוע.

אם אתה לא חייב 7 מושבים אתה יכול לנסות למצוא רנו סניק, פה ושם אני רואה כאלו ידניות.

פורסם

עד עכשיו לא הסתכלתי על הרנו הזו

נראת מעניינת וזולה עד 2003/4

גם שם יש מנוע 1.6 ומנוע 2000 ואנשים מספרים שהיא לא צורכת הרבה.

אם משהו יכול לספר על צריכת הדלק ב 307 אני אשמח

יש לי עדיפות ל 7 מקומות

פורסם

שלום.אני קניתי 307 סטיישן לפני שלושה שבועות.קודם כל אני חושב שזו קנייה די משתלמת, אתה מקבל רכב סופר מאובזר לממש נוח. כמובן שבסוג רכבים אלו אל תצפה לתא מטען במקרה של הסעת 7 נוסעים. באשר לצריכת הדלק, אני מדדתי בעיקר בסין עירוני, עשתה 10.6 קמ/ל.

פורסם

קראתי קצת עכשיו על בגיר של פיגו AL4 ממש מלחיץ

ומחיר התיקון יכול להגיע ל 9000 שח

דרך אגב כמה שילמת על 307

יש רכב אחר 7 מק' במחיר אטרקטיבי?

[h=2][/h][h=2][/h]

פורסם

אני שילמתי 22.5 על 2007 120km, המחיר נמוך עקב תאונה שעבר הרכב.ליום הקניה המנוע היה מעולה וגם הגיר בסדר,מקווה שכך ימשיך. מה שרשמת עלויות של 9k זה נשמע למקרה קיצוני ביותר. הכל שאלה של תקציב.במחיר הזה אין הרבה אפשרויות.

פורסם

אם אתה מפחד מהגיר יש סיבה לדאגה אכן הגיר הזה רגיש,

התשובה - תכין 7K ש"ח בצד לשיפוץ (מרבית השיפוצים נגמרים ביותר מ5K ש"ח) ותרגע מקסימום תשפץ,

אם איבזור ואיכות הפלסטיקה לא חשובה לך כ"כ הלוגאן תעשה עבודה מצויינת ואמינה בהרבה (במיוחד בדגם הידני) גם הגיר האוטו' שלה מחזיק לא רע בכלל.

אמינות מאוד - ג'מפי ידנית, ברלינגו ידנית וכו'.

פורסם

לפי מה שהבנתי אנשים משלמים כל כך הרבה על שיפוץ גיר כי הם הולכים למוסך מרכזי שלוקח עמלה מטורפת על פירוק והרכבה.

בנוסף קראתי פה בפורום שבמוסך אמרו לבן אדם שהגיר גמור כשהגיר היה תקין וביקשו ממנו 8k על תיקון.

בכל מקרה אם אתה קונה את הרכב ומתקלקל לך הגיר תלך למכון גירים מומלץ ותבקש הצעת מחיר זה יחסוך לך הרבה

פורסם

תרגיעו כבר עם הגיר הזה... אצלי עשה 215,000 ועדיין עובד חלק.

זה גיר שתורם משמעותית לחיסכון בצריכת הדלק (נעילה מכנית בהילוך שלישי לפחות (אולי גם שני?) ובבלאי בבלמים (הוא מוריד הילוכים לבד בעת האטה).

היום כבר יודעים שרוב התקלות מקורן בחיישנים שאפשר להחליף בכ- 1,000 ש"ח, אאל"ט.

במקרה הכי גרוע, אם הלך הגיר, אז מכוני השיפוץ הטובים באמת לוקחים כ 5,000 ש"ח לשיפוץ איכותי, וגם אפשר להשיג גיר טוב מפירוק בערך במחצית העלות.

מה שמשנה מאוד לבלאי בגיר זה אופן הנהיגה. שימוש מרובה ב"קיק דאון" מגדיל משמעותית את הבלאי.

בהצלחה לך עם האוטו, זו קניה טובה בהחלט.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב, הסטיגמות לא דבקו סתם לגיר, אצל רוב האנשים הוא שובק חיים או מתחיל להשתגע לפני שגיר יפני/קוריאני היה מתקלקל.

אצל בחור בבסיס עם פז'ו 206, כבר יש תסמינים של הבעיות בגיר ברכב שעשה 140 אלף ק"מ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחי ביצע לפני רק כמה חודשים ב406 שלו שיפוץ לגיר {AL4},לרכב היה 275,000 ק"מ,הגיר שרד בלי בעיה את הק"מ הזה,המנוע דרך אגב מקורי ולא אוכל שמן.

לי היו בעברי 4 רכבים עם הגיר הזה במשך שנים רבות,הוא כמובן לא מושלם,אבל למעט החלפה של 2שסתומים החשמליים לא הייתה שום בעיה בגיר לאורך קילומטראז רב.

לא צריך סתם להיסחף עם השמצות חסרות בסיס.

ברכבים משומשים,בכל רכב יכולה להיות תקלה כזאת או אחרת,לכל רכב משומש יש תקלות,ה307 רכב נהדר,ובגלל נסיון כל כך ארוך איתו אני ממליץ מאד עליו.

• תוכן חדש...