Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשים רכב ידני עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים רכב שני במשפחה והתקציב הוא 15K .

הצרכים שלנו - רכב ידני, תחזוקה זולה (מבחינת עלויות מוסך ועלויות ביטוח) וכמובן אמינות וצריכת דלק נמוכה במידת האפשר.

לרוב יסע בו אדם אחד, נסיעות יומיות לעבודה (סביב 40 קמ' לכיוון, על כביש החוף - כלומר נסיעה בינעירונית אבל לרוב פקוקה).

נשמח לעצות וכיוונים.

תודה!

פורסם

עלויות אחזקה בתקציב הזה תלויות בעיקר באיך שתחזקו את הרכב. לנסוע 80 ק"מ ביום ברכב שעולה 15 אלף ש"ח זה בעייתי כי אלו רכבים ישנים שלא משנה איזה רכב זה יהיה תמיד יתחילו בעיות, גם לא יודע עד כמה הרכב יהיה בטיחותי.

צריך לחפש את הרכב שטופל בצורה הטובה ביותר, להתמקד בפיג'ו 206 ידנית, פיאט פונטו ספייס ואולי סיאט איביזה/קורדובה כמובן ידניות.

ממליץ לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם

קשה למצוא משפחתיות ידניות. לכן אני מציע לך לתקוף את העניין אחרת. תתחיל בחיפוש ותראה מה אתה מוצא ואז תקבל כאן יותר עזרה ביחס למכוניות קיימות ולא תיאורטיות.

אני אישית מכרתי פוקוס ידנית 2002 לפני 8 חודשים ב 13,000. אני מאוד ממליץ אבל היו מעטות מאוד כאלו.

מה לגבי סופר מיני? בסופר מיני הרבה יותר קל למצוא רכבים ידניים.

יש לי בכל זאת קצת עצות. מעבר לעניינים המקובלים (ק"מ, ספר טיפולים, צמיגים, מזגן, כמות בעלים קודמים וכו) לדעתי חשוב לראות כמה זמן החזיק המוכר את הרכב. רכב שנמכר פחות משנה אחרי שנרכש מדליק הרבה מאוד נורות אדומות. רכב שהיה אצל אותו בעלים כמה שנים טובות כנראה יותר טוב.

לתשומת לבך שמשפחתית ידנית תעלה יותר מהמקבילה האוטומטית שלה. בגלל יתרונות האמינות, ביצועים וצריכת הדלק ובעיקר בגלל ההיצע המאוד מאוד נמוך.

פורסם

הלוואי ופות"ש ימצא פוקוס ידנית :)

אישית הייתי ממליץ עם סופרמיני בסגנון גטס או פונטו, גם יהיה מקום מכיוון שהרכבים האלה מרווחים ונוחים וגם לא משפחתיים שזה אומר ביטוח יותר זול ואגרה זולה וכמובן חלפים זולים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
פוקוס ידנית זה רכב ממש נדיר ומהנה לנהיגה, היתה לי הזדמנות פעם לקנות אחת האצ'בק בצבע אדום ופספסתי אותה :-(.

הוא באמת מאוד מהנה לנהיגה. ולא ידעתי זאת כשקניתי. 8 שנים מאוד נהנתי איתה.

בנוסף רכב אמין, נוח וחסכוני.

• תוכן חדש...