Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצליח כמו גדול,כמוני עוד רבים בכיתתי שעובדים במשרה מלאה.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון אצל אחי, היו פיטורים נרחבים לעובדים ובד בבד גויסו עובדים במשרת סטודנט, כך שאני לא בטוח שזה נכון להוריד את זה לגמרי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
משרת סטודנט היא משרה חלקית

לא נכון.

משרת סטודנט היא משרה שתופסת תקן של סטודנט (בחברות כמו אינטל- זה אומר שהחברה מקבלת שלל הטבות על זה שהיא מעסיקה סטודנט, בגלל זה לרוב כאשר סטודנט מסיים את התואר מראים לו את הדלת).

הכרתי הרבה סטודנטים שתפסו תקן של משרת סטודנט ועבדו בהיקף של משרה מלאה.

פורסם

היום התראיינתי למשרת סטודנט במקום רציני שדווקא נתן הרגשה של תקווה בסוף הלימודים בטענה שלא סתם ישקיעו בי עכשיו וכו.

התגובה האחרונה משנה את כל המצב[emoji27]

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני התייחסתי ספציפית לאינטל, זה לא מחייב שבמקומות אחרים זה אותו דבר.

כמוכן אם אתה לקראת סוף התואר, אז באמת אין היגיון שישקיעו בך אם הם מתכננים לפטר ישר אחרי שתסיים-

אז יש מצב שלא משקרים לך במצח נחושה :-)

פורסם

מי נותן לאינטל הטבות על העסקת סטודנטים?

ההטבה היחידה שיש היא האפשרות להעסיק עובד מקצועי בשכר נמוך משל מהנדס בלי לתפוס תקן של עובד קבוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוזר, אני לא מוצא לזה שום אסמכתא אונליין,

אבל זכור לי בוודאות שנאמר לי ב2 מקומות עבודה שונים שהמעסיק מקבל הקלות מסויימות במסים במידה והוא מעסיק סטודנט.

או שהיה כזה דבר בעבר הרחוק ובוטל, או שדמיינתי :-P

פורסם

חברים,

האם שכר של 33.5 שקל לשעה הוא סביר\גבוהה\עלוב למשרת סטודנט בשנה ב"?

פורסם

זה מאוד מאוד תלוי.

שכר שעתי? משמרות?

אתה עובד במקצוע? מהו המקצוע? (דין מהנדס חשמל שונה מדין עובד סוציאלי)

עבודה פיסית? משרדית?

אוטו ב-50 אלף ש"ח - נחשב יקר?

פורסם

סליחה שחכתי לציין,

שכר שעתי,סטודנט להנדסה חשמל\אלקטרוניקה ללא התמחות עדיין,עבודה בתור "מהנדס שרות" למכונות שונות במישור החשמל (תעשייה אווירית).

עבודה פיסית רוב הזמן.

פורסם

זה מניסיון?

התפקיד הינו במשרת סטודנט מינימום 3 יום בשבוע ורק בוקר כלומר אין תוספת שעות נוספות וכו.

• תוכן חדש...