Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על זה לא שמעתי או שאיננו מדברים על אותו המקום.

בכל אופן רוצה לרוץ קדימה למשרה הבאה במהירות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם תוכלו להמליץ על יועץ מס באיזור המרכז שיכול ליעץ לי איך לעבור את כל התהליך תוך מינימום איבוד כספים לטובת מסים וכו?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מציאת מקום חדש לוקחת מינימום חודש , אל תחשוב על תקופה קצרה יותר , בחברות גדולות יש מספר שלבים , ואתה לא עובר אותם ביום אחד

בנוסף אתה לא מועמד יחיד וממתינים עד שקבוצה תעבור שלב לפני שעוברים לשלב הבא , אלא אם אתה ממש כוכב או בעל הכרות מוקדמת ומגיע דרך המלצה של בעל השפעה בחברה

בקשר לחסכון במס בעקרון אתה יכול למשוך פיצויים פטורים ממס משהו כמו 11K שח על כל שנת עבודה ,

כל שקל נוסף יהיה חייב במס. אפשר להשאיר אותם בחשבון הפנסיה ולהנות מהם כפטורים ממס בעתיד.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ,

האם עקב היותי סטודנט לא הוכל אקבל דמי אבטלה?

פורסם

חיובי, סטודנט לא יכול לקבל דמי אבטלה אלא אם הוא יכול להוכיח ללשכת התעסוקה שהוא יכול לעבוד במשרה מלאה תוך כדי הלימודים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דבר ראשון, הייתי עוזב ולוקח את הכסף. גם אם הייתי יושב חודש-יים בבית.

אם מדובר על אינטל באמת, אז גם הייתי בורח ולא עוזב.

יש עבודה בתחום, יש כל מיני קבוצות בלינקדאין, אבל איזה קבוצה זה לא משנה, אתה צריך ליצור קשרים ולהיות פעיל בדיונים מקצועיים ולהיות מעודכן אצל רכזות גיוס בחברות שאתה רוצה לעבוד אצלן.

משכנתא זה קל

פורסם

100% עובד אינטל!

אז ככה החוזים שהוצאו לעובדים הם בין 15- ל-20 משכורות תלוי בותק! תוסיפו לזה מענקים מניות ועוד פינוקים...

תעשו את החשבון, המון כסף! כמוך אין עובד שלא חושב על זה.

גם אני בא משם רק שאני בחוזה זמני ולי זה לא תקף. (הנדסאי מכונות, המנהל שלי הוא עם 12 שנות לימוד)

במצב שלך דווקא הייתי הולך על זה ובגדול! כמו כל שאר הצעירים שחתמו שאני מכיר.

בוא ונאמר אינטל הוא לא המקום הכי טוב בארץ לעבוד בו.

אומנם בטופ 10 אבל מקום 9.

שא ברכה להצלחה!

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

אם הם כאלה נדיבים - סימן שרוצים שתעזוב. לא הייתי נשאר במקום עבודה שלא רוצה בי, היות וזה מגביל התקדמות, ועבודה ללא התקדמות זה מבוי סתום.

מסכים עם ההמלצה להגיע פיזית למקומות. לגלות יוזמה ולהרים את התחת מהכיסא בבית ולנסוע למקומות שאתה מעוניין לעבוד בהם יהיה יותר יעיל מלחפש עבודה באינטרנט. מה גם שיש לך בסיס כלכלי שימנע ממך להיות בלחץ בזמן חיפוש העבודה.

פורסם
ושוב משחילים את מי ששילם כחוק ברגע שהוא צריך.:-P

דמי אבטלה מיועדים למי שרוצה לעבוד ועדיין לא מצא עבודה. לא למי שמציב תנאים כל שהם.

אם אתה מחפש תעסוקה חלקית, לשכת התעסוקה היא לא הכתובת עבורך.

פורסם

הקפצה!

בקורות החיים שלי ציינתי שאני סטודנט להנדסה וזמין לעבודה במשרה מלאה.

משום מה שליחת הקורות שלי באתרים לא מניבה כמעט תוצאות וחוששני שזה בגלל הסעיף הנ"ל.

האם כדאי להשמיט אותו מהקורות חיים ולנסות להסתדר בראיון העבודה? לא יראו בעיין עקומה השמטה של סעיף זה?

אני צריך לצאת פעמיים בשבוע בשעה 3 ואין לי שום בעיה גם להגיע מוקדם יותר לעבודה או לתת יותר שעות ביום אחר.

• תוכן חדש...