Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול שקט לקיה פיקנטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
איזה שנתון ?

בברכה

מוטי

2011. היו סדקים בצינור דלק.

הנזילה התחילה בדיוק חודשיים אחרי שנגמרה האחריות.

עריכה אחרונה על ידי MMZ1973
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם בפיקנטו שלי התחלתי להריח ריח של דלק.

בטיפול שעשיתי לאחרונה, המוסכניק מצא שיש טפטוף של דלק בעקבות צינור שהתייבש, ואמר לי לחזור בעוד כמה ימים להחליף את הצינור בעלות של כ-300 ש"ח. יש לציין שהטפטוף רק במיכל מלא, מאז אני מקפיד למלא חצי מיכל.

מה עכשיו? אני אמור לשלם על הדבר הזה?

פה ההבדל בין לטפל במוסך מורשה לבין מוסך פרטי.

גש עם הרכב למוסך מורשה ובמידה ויש ריקול על כך באמת,לא תידרש לשלם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ליונדאי I30 היה ריקול דומה לחיזוק בורג במוט ההגה.

אני גם ביצעתי את הריקול השקט ל I30 שלי והוא כלל מלבד מה שציינת, גם החלפת צינור דלק והחלפת צינורות ברקס.

פורסם

בחיי שאני לא מנסה לרקוד על הדם, אבל איפה כל אלו הטוענים (על לשון הגזמה) שהרכבים הקוריאנים יחזיקו יותר זמן מהבעלים שלהם?

רק השבוע נסעתי עם נהג מונית שבילבל לי במוח שלא אעז לקנות רכב אירופאי או אמריקאי, אלא רק יפני או קוריאני.. אולי הקוריאנים אכלו את הכלבים שאמורים לנבוח על השיירה?

:idea:
פורסם
בחיי שאני לא מנסה לרקוד על הדם, אבל איפה כל אלו הטוענים (על לשון הגזמה) שהרכבים הקוריאנים יחזיקו יותר זמן מהבעלים שלהם?

רק השבוע נסעתי עם נהג מונית שבילבל לי במוח שלא אעז לקנות רכב אירופאי או אמריקאי, אלא רק יפני או קוריאני.. אולי הקוריאנים אכלו את הכלבים שאמורים לנבוח על השיירה?

יש לי להגיד לך רק שתי מילים:"כרית מתפוצצת" או "דשבורד מתפוצץ".

לכל יצרן תקלות לפעמים בפס ייצור זה לא הופך את היצרן לגרוע זה הופך את האנשים שעובדי בפס היצר לאנושיים.

פורסם

נו, באמת.. אתה חושב שנולדתי אתמול? לא השתמע מדברי שרכבים שאינם קוריאנים או יפנים הם יותר אמינים. בסה"כ השתמע מדברי שרכבים קוראנים או יפנים אינם אמינים יותר מאשר מקביליהם האירופאים או האמריקאים.

:idea:
פורסם
2011. היו סדקים בצינור דלק.

הנזילה התחילה בדיוק חודשיים אחרי שנגמרה האחריות.

גם אצלי פיקנטו ידנית 2011, בטיפול האחרון שעשיתי (כמה ימים לפני תום מועד האחריות) הראו לי שצינור הדלק יבש והחליפו על חשבונם.

פורסם
אני גם ביצעתי את הריקול השקט ל I30 שלי והוא כלל מלבד מה שציינת, גם החלפת צינור דלק והחלפת צינורות ברקס.

יכול להיות שזה תלוי שנתון?

מה תאריך העליה לכביש של הרכב שלך?

פורסם

בפורום יש לא מעט תלונות על הI30 {הקודמת}.

פורסם
יכול להיות שזה תלוי שנתון?

מה תאריך העליה לכביש של הרכב שלך?

11/2010 עלייה לכביש. מה שעשיתי זה להתקשר לשירות לקוחות של יונדאי, נתתי את המספר רכב ואמרו לי מה כלול בריקול.

פורסם

לכל יצרן תקלות לפעמים בפס ייצור זה לא הופך את היצרן לגרוע זה הופך את האנשים שעובדי בפס היצר לאנושיים.

ברוב הכמעט מוחלט של הריקולים, מדובר בחלק/ תכנון לקוי ולא בהתקנה לקויה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדכון

לאחר שפניתי לשירות הלקוחות של קיה חזר אלי אחראי שירות אזורי (במהירות יש לציין), והפנה אותי למוסך מורשה יבואן לצורך אבחנה.

שאלתי אותו אם יש ריקול או שידוע לו על עוד מקרים כאלו, הוא ענה בצורה מתחמקת, ורק אמר "אם יש בעיה באוטו אנחנו מטפלים בה" כדבריו. לא ברור ממה הוא חשש.

במוסך מיד אמרו לי שיש קמפיין להחליף את הצינור, והחליפו ללא עלות.

ממליץ לכל בעלי הפיקנטו לפנות למוסך לצורך טיפול.

|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|_____|___

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

פורסם

שאלתי אותו אם יש ריקול או שידוע לו על עוד מקרים כאלו, הוא ענה בצורה מתחמקת, ורק אמר "אם יש בעיה באוטו אנחנו מטפלים בה" כדבריו. לא ברור ממה הוא חשש.

אם ראית אתמול את תחקיר צינור לילה על HOT, אז זה מובן לחלוטין למה הוא ענה מה שהוא ענה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא ראיתי.

בכ"מ אם ח"ו יקרה למישהו משהו כתוצאה מדליפת הדלק, אני לא רוצה לחשוב איזה תביעות הם יקבלו.

לפרסם בראש חוצות על קמפיין, דבר שיפגע להם במכירות וכו' זה דבר אחד. אבל לא להגיד לבעל רכב על התקלה שפנה באופן יזום לחברה למרות שככל הנראה ידוע לו על כך, זה לטמון את הראש בחול.

__|_____|_____|_____ In Construction ___|_____|_____|_____

• תוכן חדש...