Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמעט כל מה שיש בישראל יש להם גם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב עד עכשיו כל הלינקים ששמת עבדו ( 3 במספר ) יש לי קיה ריו עכשיו אצטרך להזהר מבני דודים ... בלילות זה מפחיד שאתה מחנה את הרכב (גר בבית פרטי) בחוץ ופתאום לקום ללא רכב מה גם אני גר בשכונה שרחוב לידי יש פועלים ערבים שבונים בתים :(

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

אל תחשבו שזה שגונבים רכבים ישנים שלנו לא נראים אטרקטיביים, או להפך מכוניות כמו מאזדה 3, קיות למיניהן זה רק למטרת חלקים לחלקי חילוף שיכולו להימכר בזול בשטחים או סוחרי רכב ולהוזיל עלויות של חלקים מקוריים אך גנובים.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
קורולה ומאזדה 3 ? תמיד מפתיע אותי מחדש מה מוצאים הישמעלים האלו בדגמים הכל כך עממיים האלו. בכלל יש ברשות הפלסטינית רכבים יפנים ?

הם מוצאים שהרבה ישראלים רוצים לשלם כמה שפחות על חלקי חילוף לרכב שלהם, ובטח גם בשחור. מה שנקרא, הקמצנות חוזרת אלינו בהפוכה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

את רוב הרכבים גונבים לצורך פירוק לחלקי חילוף. בגלל זה מככבים שם דגמים מדורות שהיו פופולארים והשיווק שלהם הופסק, כי יש הרבה רכבים ישנים שצריכים חלפים וכבר אין אחריות והם לא אצל חברות גדולות שקונות רק חלפים מקוריים.

פורסם
עוד מסמר בארון הקבורה של חברת הביטוח, שטוענת בתוקף ש- "הפאביה גניבה".

בושה כבר אמרנו?

כמו שמישהו אמר למעלה, זה שהפאביה לא מופיעה בטבלה לא אומר שהיא לא גניבה. בשביל לקבל אינדיקציה טובה לגבי הביטוח צריך לבדוק את כמות המכוניות הנגנבות ביחס לכמות שלהן על הכביש, ואז בעצם אה מקבל אחוז, או "סיכוי" שיגנבו את הרכב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

משיחה עם סוכני ביטוח הבעיה בסקודה זה לא הגניבה אלא עלות הגבוהה של החלפים ומכאן מגיע בעיה של עלויות תיקון ביטוח גבוהות או השבתה מהירה של הרכב במקרה תאונה, שימו לב השמאים מחוייבים ברכבים חדשים לאשר חלפים מקוריים.

וכן ללא קשר אוקטביה דיזל חביבה על הישמאלים עקב תמורה מעולה לכסף (או לגניבה), צריכת סולר נמוכה ועמידות גבוהה.

פורסם

אתם רואים, בעלי פיאט יכולים לישון בשקט (לפחות עד שהדשבורד נסדק).

אגב, פיאט הם בלתי גניבות בעליל. אם איזה גנב יגנוב פיאט ויגיע איתה לכפר, יסקלו אותו באבנים. אני מאמין שאותו דבר לגבי רנו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...