Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לפני רכישה - B3 2.0 ספורט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העזרה.

כן, אני מכוון לידני.

הסיוויק נראת לי פשוט....איך נאמר? זקנה מאוד...

לי אישית, יש ג'וק מוטורי בראש.

לעולם לא אחזיק כלי תחבורה שכשאסיים נסיעה עליו, אסתכל אחורה, ואלחץ על השלט לנעול אותו, ופשוט אסתכל עליו ואהיה מבסוט שהוא שלי.

זה חלק מהחוויה והכיף.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הייתה לי בי 3 1500 במשך תקופה קצרה ולאחר מכן החלפתי לסיוויק האצבק. מבחינת מנוע ההשוואה לא רלוונטית אבל מבחינת איכות וגימור דווקא הסיוויק מרגישה לי רמה אחת למעלה. ההגה מעולה ותגובת המנוע מעל 3-3.5 אלף סלד ממש טובה. באופן כללי דווקא הסובארו הרגישה לי הרבה יותר זקנה ומסורסת. לטובתה יאמר שרמת האיבזור גבוהה מאוד והרכב אכן נוח.

Goride - אני ממש לא מסכים איתך. אמנם הסיוויק היא לא שיא האיכות (ביחס למשפחתיות מהדור האחרון) אבל ללא ספק הרבה יותר איכותית מהסובארו. הפלסטיקה בסובארו במילים עדינות לא משהו, תחושה מאוד זולה וכל העסק התחיל לרשרש מאוד תחת כבישי ישראל . והרכב היה בסהכ בן שנתיים וחצי עם שלושים אלף קמ.

עריכה אחרונה על ידי BIG PAPA

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

הפלסטיקה הכסופה זה בכלל ביזיון. נשפך לי עליה טיפה ריחן לאוטו וישר ניגבתי עם מטלית. כל הדשבורד הכסוף קיבל כתמים שחורים.

פורסם

לגבי איכות החומרים הסיויק - זה תלוי בדור. בסיויק הנוכחית איכות החומרים מעולה, לדעתי מהטובות בקטגוריה. בקודמת, בינונית מינוס.

פורסם
לגבי איכות החומרים הסיויק - זה תלוי בדור. בסיויק הנוכחית איכות החומרים מעולה, לדעתי מהטובות בקטגוריה. בקודמת, בינונית מינוס.

תלוי למה אתה קורא דור.

במשפחתי סיוויק 5 דלתות 2008. איכות הפלסטיקה הן החיצונית והן הפנימית שלה, כולל איכות הריפודים והדיפונים, הם לא ברמה של האימפרזה.

אני מסכים שפלסטיק הכסוף באימפרזה רחוק מלהיות סמל השלמות.

אני גם מסכים למה שנאמר בנוגע להגה של הסיוויק (מצוין. אינו בר השוואה בכלל לאימפרזה).

ועדיין, אני בדעה שהאימפרזה מציעה מכלול ייחודי יותר.

פורסם

לא יודע הייתה לי בי 3 2011 ויש לי כיום סייויק וכל הפלסטיק בבי 3 ממש ממש לא משהו ומתחילה לעשות קולות מהר מדי. האימפרזה מכונית דיי בינונית שאינה בולטת בשום תחום . לכן באופן כללי בתור חובב רכב לחובב רכב לא הייתי ממליץ עליה (קניתי, לא אהבתי, מכרתי). גם המנוע אל תצפה ליותר מדי מה2 ליטר כי אתה תתאכזב. לדעתי אם כבר משפחתית עם טיפה פלפל לך על ה3 ספיריט/סיביק/לאון.

פורסם

לא יודע על איזה רעשי פלסטיק אתם מדברים.

אח שלי הקטן מחזיק אוטומטית 2000 סמק יד ראשונה.נדמה לי מ 2006 הרכב.

הרכב אפילו לא מקרקש ונוסע שקט מאוד למרות גילו,אחד הדברים שהפתיעו אותי זה השקט המבודד בתא הנוסעים כשהכל סגור בנסיעה בן עירונית פלוס,

אמין מאוד אך די עצל בתגובותיו נוסע מרשים מאוד לגילו וחלק.הרכב די מהנה כשלוחצים אותו ויש פאן קטן,אך עצלן בתגובותיו באוטומט.אחיזה גבוהה

מאוד ובסך הכול בסדר הרכב,אבל לא ממש ספורטיבי וחד.יכול להיות שבידני 2000 סמק הענינים מרגישים יותר טוב,לא יודע לא נהגתי.

בגלל עצלנותו המורגשת מאוד,הרכב לא מרגיש חד ונושך למרות שהשילדה מגיבה יפה מאוד לשינויי כיוון ויש כיף מסויים והרגשה שהרכב יכול להתמודד

עם מנוע הרבה יותר חזק. בסה'כ רכב נחמד ומיוחד ולא מוערך מספיק,אולי אני משוחד אבל עדיין אוהב תצורתו גם היום .אמינות כבר אמרתי?

ועוד דבר אחד חשוב ,הרכב לא חסכוני בכלל צפה לצריכה גבוהה.

פורסם

פאפא הגדול, אני לאו דווקא נעול על רכב משפחתי.

אין לי צורך בזה באמת.

אשמח אז לשמוע דברים בכיוון הזה בתחום ה-40 אש״ח.

אני בעיקרון דיי מקובע על הבי3.

הנסועה החודשית שלי היא כ-800 ק״מ +-.

כך שצריחת (הטעות במקור) הדלק פחות משמעותית כמו הפאן והיופי של הרכב.

כמובן שאשאף לשנתון מקסימלי.

ידני - חובה.

פורסם

לי יש b3 אוטומטית 2.0 ואיכות ההרכבה והפלסטיקה של תא הנוסעים לדעתי מעולה, אין שום קרקוש והכל נראה חזק ויציב. הבעיות היחידות עם הרכב הן המנוע העצלן ובעיקר צריכת הדלק.

חוץ מזה זה רכב נפלא.

פורסם

אני לא כל כך בקיא במחירים האמת אבל אם משפחתיות האצבק אז רשמתי לך, אם תלך לכיוון ספרמיני פיאסטה 1.6 יכולה להיות מעניינת (לא סגור לגבי גיר ידני) . רכב מעולה ועם המנוע הבכיר גם נוסעת מעולה.

פורסם

יש לי אימפרזה ניו אייג' 2006 אוטומטית.

נכון, ה-160 כ"ס לא באים ממש לידי ביטוי אבל... ! (ב-B3 זה הופחת ל-150)

אני נהג רגוע ואני פשוט נהנה מכוח זמין כבר למטה, לא חובב לחיצות ככה שאני נהנה מהבשרניות של המנוע כבר מהנגיעה הראשונה בגז.

אני גורר לא מעט עם האוטו וחייב לציין שאין הבדל בין אם יש נגרר מאחור לבין אם אין.

לטעמי צריכת הדלק סבירה לעומת המחיר שעולה לקנות מכונית כזו, אצלי עם הנהיגה שלי הרכב לוגם באזור ה-10.5 ק"מ לליטר רוב הזמן, בטיול סופ"ש ארך ראיתי גם 1:12.

נכון מה שאמרו על הפלסטיק שליד ההילוכים, הוא תופס כתמים בקלות. פרט אליו איכות ההרכבה מעולה לטעמי וכל החומרים נעימים למגע מאוד מאוד.

יש לי ערגה אמתית מהמכונית הזו, אני נהנה מהנהיגה בה כמו שלא הייתי נהנה מאחלה מכונית שעולה פי חמש ממנה.

היא לא באה להתחנף אלי באבזור מיוחד ולא להתהדר בטכנולוגיה מיוחדת שטובה רק ליד הראשונה,

היא נותנת מכונית נטו, מכונת נהיגה מתקשרת עם הגה והנעה משהו בנזונה, עם מחוגים בלוח השעונים ולא בולשיט מעולם החלליות.

שורר שקט בתא הנוסעים מכל מה שקורה בחוץ בצורה יפה ונעימה מאוד.

הלוואי שהיה הילוך חמישי בגיר האוטומטי אבל אין וזה מה יש, אם זה לא היה הרכב היחיד במשפחה בפירוש הייתי בוחר בגיר רגיל.

פרק לאותו פלסטיק ופרט לגיר המסרס, הייתי אומר שאת האוטו הבא שלי אני ארצה בדיוק ככה. (רק ב- 3.0R :p )

10410222_10152655761523900_6092436699599537167_n.jpg

10410222_10152655761523900_6092436699599537167_n.jpg

אופנוען

• תוכן חדש...