Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב דליפת גז מיחידת הקירור הפנימית (רדיאטור קירור) ומחיר תיקון גבוהה (הזול ביותר רצה 1900 היקר רצה 2500) החלטתי לבצע את העבודה לבד.

בהזדמנות זאת אודה למאור30 וasafasaf על העזרה והתמיכה.

אתן הסבר קצר על רגל אחת על העבודה על פי התמונות המצורפות:

1+2. הוצאת הקונסולה המרכזית, ניתוק הקונקטורים המחוברים והכבלים של בוררי המזגן.

3. פירוק הברגים שמחברים את מוט ההגה והשענתו על כיסא הנהג. זאת על מנת לפרק את לוח השעונים, הבורג שמסתר מאחוריו ולתמרן את הדשבורד החוצה.

4. הרכב ערום.

5. הבית בוא נמצא הרדיאטור הסורר.

6. מתוך תא המנוע ניתן לראות את הבורג שלאחר הסרתו מתגלים עוד שני ברגים שתופסים את הרדיאטור, בנוסף לברגים (שמתחת לדשבורד) שתופסים את הבית בו יושבים הרדיאטור ופילטר המזגן.

7. היחידה בחוץ והוחלפה באחת מקורית מפירוק.

8. הכל חזר למקום, מתפקד ויושב טוב.

זמנים: פירוק הדשבורד והחלפת היחידה לקחו 3 שעות.

יום למחרת נסעתי לבדיקת וואקום ומילוי גז במערכת ולאחר מכן הרכבה של הכל: 2.5-3 שעות.

עלויות: רדיאטור קירור מפירוק 200 ש"ח. בדיקת וואקום ומילוי גז: 200 ש"ח.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

×
×
  • תוכן חדש...