Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר מעבר של dodo juice orange crush - בהחלט אוהב את העומק שהווקס הזה נותן.

אבל - עושה רושם שתופס לא מעט אבק, לא יודע אם זה בגלל המזג אוויר בדרום שתורם לזה רבות (מדבר דימונה אלא מה), היום עברתי עם קוויק דיטיילר על כל הרכב כדי להוריד את כל החול שהתאסף, תוך יום וחצי!

כשאני חוזר חזרה לראשון לציון, הרכב במשך שבוע שלם לא תופס כזו כמות של חול.

20150731_185042.jpg

20150731_193204.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם

אכן, השבוע סופסוף יהיה אפשר לשטוף בלי להתבאס שעתיים אחרי עם כל האובך שיש עכשו.

אני גם שטפתי בשישי בערב ו24 שעות אחרי עברתי עם QD

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

היום סוף סוף שמתי יד על סונאקס BSD ועשיתי בדיקה על מכסה המנוע.

יש לי שאלה עדינה אליכם. אתם ידעתם ושמרתם את זה בסוד?

Optimum Instant Detailer:

OID1.jpg

Sonax Brilliant Shine:

BSD1.jpg

עלי לציין שכל זה בא על גבי אוטם מלפני חודשיים. אומנם כשהיה טרי יותר, אז אופטימום הראה תוצאות יותר טובות.

בנתיים אופטימום Tyre Gel עדיין לא מאכזב. לפחות עד שאשים יד על מגס Endurance כנראה...:?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

האינסטנט דיטיילר מבטל את הבידינג לחלוטין כשהוא מיושם לבדו, בגלל זה אני מערבב אותו עם הסונקס BSD וההייבריד V07 בבקבוק אחד - גם מראה מעולה וגם אחלה בידינג

ELI Z - והכל בזכות ההמלצה שלך, בדרך לרכישה הבאה זה סופרנטורל HYBRID

Opel Adam S 2017

פורסם

הפיאט נראית מעולה, הווקסים שלהם אכן מעולים.

הסופרנטורל שלהם - הבנתי שהוא מדהים פשוט.

אגב, הזמנת אריזה גדולה, או את הקטנה של הניסיון?

פורסם

תודה :) הווקס אכן מבליט את הצבע אפילו שהוא לא מושלם (לא חסרות שריטות וסווירלים, אין לי כוח להשתמש ב SRP יותר), עם 2-3 שכבות בכלל האדום נהיה היסטרי, מעניין איך זה יראה לאחר פוליש רציני - את זה נעשה בהזדמנות.

האורנג' קראש - קניתי את הטיובה של ה 200 מ"ל, היה אחרון אצל משה באוטוסטור.

את הסופרנטורל הבנתי שזה מגיע בטיובות של 100 מ"ל - אז נזמין כזו גם לקראת החורף כנראה, פחות משתלם נסיונית אלא אם אתה מזמין כמה.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש בכמה גדלים.

אגב, יש מציאות בפורומים השונים / איביי.

אישית? רכשתי דוגמית של הSN בגודל של 30ML במחיר של 45 שקל.

M-TECH E46

פורסם
היום סוף סוף שמתי יד על סונאקס BSD ועשיתי בדיקה על מכסה המנוע.

יש לי שאלה עדינה אליכם. אתם ידעתם ושמרתם את זה בסוד?

Optimum Instant Detailer:

[ATTACH=CONFIG]433621[/ATTACH]

Sonax Brilliant Shine:

[ATTACH=CONFIG]433622[/ATTACH]

עלי לציין שכל זה בא על גבי אוטם מלפני חודשיים. אומנם כשהיה טרי יותר, אז אופטימום הראה תוצאות יותר טובות.

בנתיים אופטימום Tyre Gel עדיין לא מאכזב. לפחות עד שאשים יד על מגס Endurance כנראה...:?

איזה בידינג מטורף!

"יאללה בירי".

פורסם
איזה בידינג מטורף!

תודה, גם אני אהבתי מאוד :)

האינסטנט דיטיילר מבטל את הבידינג לחלוטין כשהוא מיושם לבדו, בגלל זה אני מערבב אותו עם הסונקס BSD וההייבריד V07 בבקבוק אחד - גם מראה מעולה וגם אחלה בידינג

ELI Z - והכל בזכות ההמלצה שלך, בדרך לרכישה הבאה זה סופרנטורל HYBRID

באיזה יחס אתה מערבב אותם, 1:1?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אכן כן. לפי ההמלצות ברשת באתר detailing world מומלץ 70-30 לטובת ה BSD . יש שם עוד כל מיני שילובים של משתמשים אחרים שמדווחים על תוצאות יפות. (אצלי זה 1:1:1 עם הייבריד V07 אינסטנט דיטיילר ו BSD)

SCIPOPO - עם אילו חומרים עשית מיקס?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...