Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת רכב מליסינג יונדאי I30 שנת 2012. נציג המכירות אומר שהם טיפלו ברכב כל 20 אלף ק"מ.

האם זה לא אמור להיות כל 15 אלף ק"מ? יש למי שהוא נתונים על כך?

• ספונסר פורום
פורסם

אם זה הצורה הישנה אז כן, טיפול כל 20 אלף קילומטרים או שנה. בצורה החדשה יותר זה בכל 15 אלף.

אם תגיד כמה קילומטרים יש לרכב נוכל להגיד לך מה צריך להחליף בטיפולים הבאים ומה מחירם המומלץ.

• ספונסר פורום
פורסם
זו הצורה החדשה. הרכב עשה 65 אלף ק"מ. יש איזה שהוא מקום שאתה מכיר שכתוב בעברית שצריך לעשות טיפול כל 15 אלף ק"מ?

באתר של יודנאי בדקת?

http://www.hyundaimotors.co.il/service/maintenance/

טיפול 60 אלף לרכב הזה הוא טיפול קטן יחסית שכולל שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, נוזל בלמים ופילטר מזגן. עלותו לחברי קארספורום 810ש"ח כולל מע"מ במוסכים המרכזיים של יונדאי.

פורסם

עזרה, אני עוד שבוע-שבועיים מגיע ל 135K, בזמנו אמרת לי שההנחה תהיה במוסך בפ"ת, האם היא תהיה תקפה לכל המוסכים ברשת יונדאי? ומה לגבי מוסכי "הילוך שישי"?

תודה :).

• ספונסר פורום
פורסם

המחירים האלו תקפים למוסכים המרכזיים של יונדאי. כאלו יש רק שניים - בפתח תקווה ובחיפה.

הילוך שישי הוא מוסך פרטי מורשה יונדאי, ולא מוסך מרכזי.

פורסם

לא הבנתי, אז את ההנחה המדוברת אני לא אוכל לקבל במוסך מורשה יונדאי באשקלון/באר שבע אלא רק במוסכים המרכזיים?.

(סורי על החפירה, פעם ראשונה שאני מתחזק יונדאי...).

פורסם

שים לב!

בבאדג'ט החליטו לעשות טיפול ליונדאי בכל 30K ולא בכל 15\20 כמומלץ.

תבדוק טוב טוב את הסטוריית הטיפולים של הרכב.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• ספונסר פורום
פורסם
לא הבנתי, אז את ההנחה המדוברת אני לא אוכל לקבל במוסך מורשה יונדאי באשקלון/באר שבע אלא רק במוסכים המרכזיים?.

(סורי על החפירה, פעם ראשונה שאני מתחזק יונדאי...).

המחיר הזה מובטח לך בשני המוסכים המרכזיים. יכול להיות שמוסך אחר, שאינו מרכזי, יסכים גם לתת לך מחיר כזה. אני לא יודע ולא יכול להבטיח לך זאת. אבל יש לך את המחיר המומלץ לקנה מידה ואתה תמיד יכול לדעת איפה אתה עומד ואם כדאי לך לנסוע מאשקלון לפתח תקווה או לא בהתאם לפערי המחיר.

• תוכן חדש...