Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אחוזים נהוג להוריד אם קונים רכב חדש מהתצוגה?

מחברת אאודי, דגם A3 סדאן 1.8T LUXURY.

אם יש עוד איזה פרטים שאני לא מודע אליהם תגידו לי ואני אברר, אני לא יודע איזה משתנים עוד יש בנוסחה לחישוב ירידת ערך רכב מתצוגה כל הפרטים שאני יודע אמרתי.

תודה לעוזרים.

פורסם

אין שום ירידת ערך. אם אתה שואל לגבי הנחה, אז זה משתנה כתלות בנסיבות. ניקח לדוגמא זמן המתנה ארוך מול קבלה מידית מתצוגה, אז לא תינתן הנחה. אבל מול רכב זהה שאפשר לקבל חדש ומיד אולי תקבל הנחה או אבזור חינם. אל תצפה לגדולות ונצורות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אין שום ירידת ערך. אם אתה שואל לגבי הנחה, אז זה משתנה כתלות בנסיבות. ניקח לדוגמא זמן המתנה ארוך מול קבלה מידית מתצוגה, אז לא תינתן הנחה. אבל מול רכב זהה שאפשר לקבל חדש ומיד אולי תקבל הנחה או אבזור חינם. אל תצפה לגדולות ונצורות.

התכוונתי הנחה, אני שמעתי שאם אתה קונה רכב מתצוגה אתה מקבל איזה 10% הנחה כי הוא אומנם חדש אבל זה תצוגה אנשים נוגעים נכנסים יוצאים זה גם שמה כמה חודשים וכ'ו... (כמובן ששמים מצבר חדש בעת רכישה). רציתי לשאול אם זה נכון והאם המספר 10% זה מדוייק.

פורסם

המצבר מנותק באולם התצוגה, כך שזה לא רלוונטי עניין המצבר.

צריך לבדוק שלמות ותקינות של הפלסטיקים והמושבים, במידת הצורך מחליפים בחדש.

לגבי הנחה זה תלוי ביכולת המיקוח, הרצון של היבואן למכור והאלטרנטיבות. 10% לדעתי לא תקבל.

תראה מה מציעים לך, תסביר לנו מה השיקול שלך בבחירת רכב תצוגה ונמשיך משם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המונח הנכון הוא לא "ירידת ערך" כי בד"כ הרכב חדש לגמרי וה"פגם" שלו הוא שאנשים ישבו בו ולכן הוא לא לגמרי חדש מהניילון.

שיעור ההנחה תלוי (לדעתי) בכמה הצבע ורמת הגימור מצויה או נדירה. ככל שמדובר בצבע סטנדרטי רמת גימור סטנדרטית וברכב שכמותו מצויים לא מעט במלאי כך ההנחה תהיה גדולה יותר כי לקונה יש אלטרנטיבה לקבל רכש חדש לחלוטין. אם מדובר ברכב שכמותו אין כרגע במלאי - יתכן שלא תהיה הנחה כלל כייש מי שמוכן לשלם מחיר מלא ולקבל את הרכב תוך זמן קצר. במקרה כזה בד"כ כל מה שהלקוח יקבל הוא אבזור נוסף ו/או טיפול חינם.

שורה תחתונה - כמו בהרבה דברים - תלוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא אצל כל יבואן יש הנחה על רכב מהתצוגה, לא בכל אולם מנתקים מצבר, וגם אם יש הבדל בזמן האספקה בין רכב מתצוגה לבין רכב לא מתצוגה, ההבדל הזה עומד במקרה הכי גרוע, אם בכלל, על יום אחד. לפחות במקומות שעובדים בצורה מסודרת. לא ידוע איך זה באאודי.

לגבי 10%, מאיפה שמעת? תשאל את הבן אדם שממנו שמעת מאיפה הוא יודע.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

על שום מה ולמה רכב תצוגה שעמד באולם תחת גג ומזגן "וסבל" מנקוי יום יומי שווה 10% !!! פחות ממקבילו שעמד בבונדד תחת השמש וכל שאר פגעי מזג האוויר. מקובל עם זאת לתת לנתון איזושהי התייחסות שולית של מחווה ורצון טוב כמו אביזר או טיפול חינם אבל כאן זה מסתכם. מהנסיון שלי רכב תצוגה נמכר מהר יותר מכל רכב אחר עקב רצונו של הלקוח לקחת את הרכב הספציפי שהוא ראה באולם התצוגה ועבר את בדיקתו.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אולי אתה מתבלבל בין קנייה של רכב שעברו 12 חודשים ממועד היצור שלו, והיבואן נאלץ לרשום את הרכב על שמו. וכעת הוא נמכר כיד שנייה ונמכר בהנחה של 8% לפי המחירון. זה לא המצב בקנייה של רכב שהיה בתצוגה.

בכל מקרה, לידיעתי הנחה של 10% על A3 זה לא משהו שקיים.

דרור

פורסם

אני חושב שהדבר היחיד הוא שהיבואן צריך לציין שמדובר ברכב שעמד בתצוגה. תבדוק שבאמת אין שיפשופים בריפוד ובפלסטיקה כתוצאה מכניסה ויציאה מרובים. חוץ מזה בדרך כלל רק מקורבים לצלחת זוכים להגיע למכוניות האלה כי להבדיל מרכב מבחן, מכונית תצוגה נמצאת כל הזמן באולם ממוזג, מוגנת מכל פגעי מזג אוויר, ממורקת מדי יום, המצבר שלה חדש כי היא מחוברת באולם למטען חיצוני ובדרך כלל גם מאבזרים אותה מכל טוב. אני לא מאמין שמישהו ייתן לך 10% הנחה.

פורסם
אפשר לשאול למה? איזה רכב ומה קרה?

בעברי ניהלתי שני אולמות תצוגה של שני יבואנים,בוא נגיד שיש סיבה טובה שאני לא ממליץ לך לקחת רכב מתצוגה,זה לטובתך.

פורסם
בעברי ניהלתי שני אולמות תצוגה של שני יבואנים,בוא נגיד שיש סיבה טובה שאני לא ממליץ לך לקחת רכב מתצוגה,זה לטובתך.

אני מבין, אשמע בעצתך.

• תוכן חדש...