Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

210 מעלות פרנהייט זה תחילה של רתיחה!

אבל השעונים האלה חרה ונוהגים לזייף ולא אמינים!

בעקרון אם לא נעלמים מים או נוזל קרור המנוע לא מתחמם כי !

הסמיפטום הראשון להתחממות יתר ולא משנה מה הסיבה היא איבוד מים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שטויות איזה עתיק אתה

הסמפתום הראשון למנוע מתחמם בניסאן למשל (ואני לא מדבר על רכבי אספות עם משאבות דלק מכאניות) זה מזגן מתנתק וזה קורה עוד הרבה לפני שהרכב מאבד מים אפילו לא 1 מיל'

פורסם

תודה לא ידעתי שזה נקרא פרנהייט!

השעון אכן לא משהו, חוצמיזה שהוא לא מספיק מדוייק לפעמים הוא בכלל לא מורה על חום...

מישהו יכול להמליץ על שעון איכותי?

:-P
פורסם

תודה! אחרי שגילו לי פה שהf שבשעון זה פרנהייט בדקתי בגוגל ומצאתי טבלה של השוואה בינו לבין צלזסיוס...

אשמח להמלצה על שעון חום איכותי באמת...

:-P
פורסם
שטויות איזה עתיק אתה

הסמפתום הראשון למנוע מתחמם בניסאן למשל (ואני לא מדבר על רכבי אספות עם משאבות דלק מכאניות) זה מזגן מתנתק וזה קורה עוד הרבה לפני שהרכב מאבד מים אפילו לא 1 מיל'

סליחה לא שמתי לב שאתה "בעל מקצוע מומחה" ואני מכונאי "עתיק!!!

אני בכול זאת מציע לך לפתוח ספר לימוד לא עתיק וללמוד את פרק מערכת הקירור מהתחלה!

התופעה של הניסן היא לא רק בניסן כי אם בהרבה מכוניות ! וחבל שלא הייתה בשיעור על פרק "מערכות מיזוג אויר בכלי רכב"!

ולמה? כי אם הייתה לא הייתה כותב את כול השטויות שכתבתה

בברכה האלטזאכן במכונאות בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תקרא ספרים עד מחר אבל בסוף יש מנוע שמתחמם ולא מאבד טיפה של מיים

אז נכון לומר זה שאם מנוע מנוע אז לאו דווקא הוא אבד מים כפי שטענת ועוד נכון לומר כי איבוד מים זה אחד מהסמתומים של התחממות אבל לא היחיד ולא הראשון

עניין לוגי פשוט שגם מכונאים אלטזכנאים אמורים להבין בו

• תוכן חדש...